آخرین ویرایش:
تنها چیزی که اذیت میکنه این فیفا انیمیشن های تکراریشه برا من ..
این نحوه توپگیری بازکینا کنار زمین .. که بعضی وقتا هرکاریم بکنی توپ رو میگیره و میره اوت ! و ...
جهت دادن بازیکنا واسه گرفتن توپ رو هنوز که هنوزه به اون شکل راضی نیستم من . مجبورم واسه گرفتن توپ دو سه نفری بدوئم و پرس بکنم . دیگه اون l1 مثلث و هد زدن و غیره رو باید باهاش کنار اومد ! واسه L1 مثلث بهترین راه اینه که قبل این که طرف بکشه زیرش پرس کنین .. واسه هد زدن هم قبل از اینکه طرف سانتر بکنه باید کناره ها رو ببندین با یه فورمیشن خوب مثل 4132 یا 442 یا .. دیگه وقتی طرف سانتر کشید دیگه سخت میشه بعدش ! D: بارها وبارها وبارها شده که سعی کردم بدون این که کرنر بدم توپ رو بگیرم و یه جهت گیری کوچیک اشتباه باعث شده وینگر طرف از یه نقطه کور ! توپ رو بندازه سانتر بکنه .. و همون هم میاد گل میشه !
چندنفر از دوستان هستن .. اسم نمی برم.. یعنی هر سانترشون مساوی با یک گله ! D:
سلام امین جان در مورد هد زدن شما ببین چرا میگم غیر واقعی اگه اوزیل سانترهاش تو واقعی اینجوری بود الیور چیرود با این قدش سالی ۵۰ گل میزد و دوم یه مثال میزنمم که شما میگین تو واقعیت گل با هد زیاد شما بازی بایرن با ریال پارسال رو ببین بایرن ۲۶ سانتر میکنه و یک گل هم نمیزنه ولی تو فیفا شما ۵ تا سانتر کن مانزو چهار تاش رو گل میکنه کجای واقعیت اینجوریه و اینو بگم اگه حرفی میزنم از رو دل نیس من دو سال دارم انالیز فوتبال کار میکنم ولی باز هم نظرات دوستان مهم و قابل احترام با تشکرمن که با چند تا مورد مشکلی ندارم که دوستان ایراد گرفتن.یکیش بحث هد زدنه که طبیعیه و الان دقت کنید کلی تیم ها با استفاده از سانتر و هد گل میزنن.مهمترین نکته برام این دادن اورالهاست به بازیکنها که خداییش بعضی ها دور از انصافه!مورد بعد هم این L1 و مثلث که رسمن گند بازیو دراورده!همه الان تیمشون رئاله و تو ضد حمله حتا با گلر هم میشه با l , مثلث کریس یا بیل رو با گلر تک به تک کرد.واقعن باید یه فکر اساسی واسه این مساله بشه.یه مقدار هم اگه سرعت بازیو کمتر کنن بهتره.تو بازی تو مدت 2 سانیه توپو میشه رسوند پشت 18 حریف ... در حالی که تو فوتبال واقعی اگه دفاع بخاد زیرش هم بزنه یه 3 ثانیه توپ رو هواست.
قصد جسارت نداشتم داداش و اصلن قصدم توهین به نظر بچه ها نبود.سلام امین جان در مورد هد زدن شما ببین چرا میگم غیر واقعی اگه اوزیل سانترهاش تو واقعی اینجوری بود الیور چیرود با این قدش سالی ۵۰ گل میزد و دوم یه مثال میزنمم که شما میگین تو واقعیت گل با هد زیاد شما بازی بایرن با ریال پارسال رو ببین بایرن ۲۶ سانتر میکنه و یک گل هم نمیزنه ولی تو فیفا شما ۵ تا سانتر کن مانزو چهار تاش رو گل میکنه کجای واقعیت اینجوریه و اینو بگم اگه حرفی میزنم از رو دل نیس من دو سال دارم انالیز فوتبال کار میکنم ولی باز هم نظرات دوستان مهم و قابل احترام با تشکر
و اینو بگم من خودم راه l1 مثلث رو بخوبی میبندم ولی میگم باگه چرا چون میخوام یه فوتبال واقعی بازی کنم نه اینکه برای مثال پپه و کیلینی با پاهای غیر تخصصیشون چنان پاسی میدن که ژاوی میگه ایولا
به به داش ابوالفضل اسطوره فیفا
شما دیگه چرا داداشم
ماشاالله بدون پرس همه راه های پاس دادن رو آنچنان میبندی که راه جز پاس به عقب نمیمونه
انشاالله فیفا 15 این باگ سانتر برطرف میشه و مثل همیشه چند تا باگ دیگه اضافه میشه خخخخخخ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام داداش خدایی با عکس امضات حال کردم یه بازیساز بی نظیر فقط یه کم ساکن بازی میکرد و کسی قدرشو ندونستلوول ! اون ابوالفضله که اسطوره فیفاست ! من عبداله شونم :d
محمد شنیدم انقد تو التیمیت خوب کارت جا افتاده که یه دونه سمند ال ایکس خریدی .. درسته ؟ :d
سلام داداش خدایی با عکس امضات حال کردم یه بازیساز بی نظیر فقط یه کم ساکن بازی میکرد و کسی قدرشو ندونستلوول ! اون ابوالفضله که اسطوره فیفاست ! من عبداله شونم :d
محمد شنیدم انقد تو التیمیت خوب کارت جا افتاده که یه دونه سمند ال ایکس خریدی .. درسته ؟ :d
سلام تا الان دو سه صفحه هست دارید درباره ی فیفا 14 حرف می زنید انگار نه انگار که این جا تاپیک فیفا 15 هست
بعضی ها هم این جارو با پیام خصوصی اشتباه گرفتن حال و احوال همدیگر رو می پرسند
دوستان بیخیالیه نظر دادن دعوا و کل کل نداره که.نظرتونو بگید.
خبری نیست کی دمو 15 میاد؟ دانلود کنیم ببینیم چی به چیه