FIFA 15 | Xbox 360

ای کاش توی بخش ترکیب تیم ها، بخش تعویض اتوماتیک هم میذاشتن(مثل پی اس). توی بخش کاریر آدم حسش نمیاد هی بره تعویض کنه.

- - -ویرایش - - -

اینم ضد حال ea:

Due to console capacity, not all broadcast graphics available on Xbox 360, PlayStation 3 versions of FIFA 15.

منبع داری؟
ای کاش توی بخش ترکیب تیم ها، بخش تعویض اتوماتیک هم میذاشتن(مثل پی اس). توی بخش کاریر آدم حسش نمیاد هی بره تعویض کنه.

- - -ویرایش - - -

اینم ضد حال ea:

Due to console capacity, not all broadcast graphics available on Xbox 360, PlayStation 3 versions of FIFA 15.

- - -ویرایش - - -

اینم ضد حال ea:

البته دليلش محدوديت فكر نكنم باشه....بيشتر ميخوان تفاوت هاي نسل جديد با نسخه نسل قبل مشخص باشه كه طبيعي هم هست

اقا یه سوال:d
من دانلود کردم دمو بازیرو:d:dیکی بی زحمت بگه الان چجوری بریزم رو ایکس باکسم بازی کنم:dخیلی ممنون میشم زودتر بگید :dاخه بار اولمه دمو میخام بازی کنم بریزم توش :d
البته هنوز دان تموم نشده ولی بگید چجوریه ممنون:d

اقا یه سوال:d
من دانلود کردم دمو بازیرو:d:dیکی بی زحمت بگه الان چجوری بریزم رو ایکس باکسم بازی کنم:dخیلی ممنون میشم زودتر بگید :dاخه بار اولمه دمو میخام بازی کنم بریزم توش :d
البته هنوز دان تموم نشده ولی بگید چجوریه ممنون:d

اول فلش رو کانفیگ کن با دستگاه. بعد برنامه Horizon رو دانلود کن. فلش رو بزن به کامپیوتر . برنامه Horizon رو باز کن. بعد فایل دانلود شده رو بکش بریز تو برنامه. بعد فلش رو بزن ایکس بکس. بازش کن. بازی تو بخش دمو هاست.

اول فلش رو کانفیگ کن با دستگاه. بعد برنامه Horizon رو دانلود کن. فلش رو بزن به کامپیوتر . برنامه Horizon رو باز کن. بعد فایل دانلود شده رو بکش بریز تو برنامه. بعد فلش رو بزن ایکس بکس. بازش کن. بازی تو بخش دمو هاست.
کانفینگ یعنی چی اونوقت:d

ب بچه ها منم کوچ کردم به نسل 8 خداحافظ 7 اینطوری که من دیدم فوتبالش تفاوت زیادی داره به هرحال از راهنمایاتون تو 5 سال قبل ممنونم دمتونم گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or