در مجموع از دمو راضي ام هم طراحي و مدل سازي بازيكنها بهتر شده و هم گيمپلي راضي كننده است...اين ديگه آخرين فيفا رو 360 ــه كه بازي ميكنم:d
در مجموع از دمو راضي ام هم طراحي و مدل سازي بازيكنها بهتر شده و هم گيمپلي راضي كننده است...اين ديگه آخرين فيفا رو 360 ــه كه بازي ميكنم:d
ای کاش توی بخش ترکیب تیم ها، بخش تعویض اتوماتیک هم میذاشتن(مثل پی اس). توی بخش کاریر آدم حسش نمیاد هی بره تعویض کنه.
- - -ویرایش - - -
اینم ضد حال ea:
Due to console capacity, not all broadcast graphics available on Xbox 360, PlayStation 3 versions of FIFA 15.
park the busاقا یک سوال کسی میدونه چطوری جلوی مسی را بگیریم این یارو را خدا کردن توپ ازش جدا نمیشه دهنم سرویس شد
یکی میگه خوبه یکی میگه بده کلا تکلیف مشخص نیست!
ای کاش توی بخش ترکیب تیم ها، بخش تعویض اتوماتیک هم میذاشتن(مثل پی اس). توی بخش کاریر آدم حسش نمیاد هی بره تعویض کنه.
- - -ویرایش - - -
اینم ضد حال ea:
Due to console capacity, not all broadcast graphics available on Xbox 360, PlayStation 3 versions of FIFA 15.
منبع داری؟
اقا یه سوال:d
من دانلود کردم دمو بازیرو:d:dیکی بی زحمت بگه الان چجوری بریزم رو ایکس باکسم بازی کنم:dخیلی ممنون میشم زودتر بگید :dاخه بار اولمه دمو میخام بازی کنم بریزم توش :d
البته هنوز دان تموم نشده ولی بگید چجوریه ممنون:d
کانفینگ یعنی چی اونوقت:dاول فلش رو کانفیگ کن با دستگاه. بعد برنامه Horizon رو دانلود کن. فلش رو بزن به کامپیوتر . برنامه Horizon رو باز کن. بعد فایل دانلود شده رو بکش بریز تو برنامه. بعد فلش رو بزن ایکس بکس. بازش کن. بازی تو بخش دمو هاست.