اورا بهتره فک کنم... البته شاید تو FUT تو این پست بازیکن باگی چیزی باشه...خب کدومشو بگیرم به نطرتون؟
اورا بهتره فک کنم... البته شاید تو FUT تو این پست بازیکن باگی چیزی باشه...خب کدومشو بگیرم به نطرتون؟
دوستان کاسرس اینفورم دفاع راسل اورالش آپگرید میشه یا نه؟
يك ريسكى كردم :d
تيم انگليسيم رو كاملا فروختم به پايين ترين قيمت ١١٠٠٠٠ تا دارم الان ، از انگليس راضى نبودم
الان به نظرتون از كجا ببندم ؟ نظر خودم سرى آ هستش . اگر ميشه بهترين اسكواد از سرى آ رو هم عكسشو بزاريد
دمت گرم داداشسلام
این اسکواد منه و ازش راضی هستم
خیلی خوبه و واقعا با هم مچ هستن
ضد حال يعنى تيم انگليست رو كامل بفروشى بعد از تو پك ٧٥٠٠ دى ماريا در بيارى
- - -ویرایش - - -
دمت گرم داداش
الان 100000 تا خودم دارم 300000 تا هم دی ماریا . یه تیم باگی هم دارم (وارگاس و ایباربو و ...) که 10000 تا کلا پولشه اونم بفروشم
410000 اینا چه تیمی ببندم ؟ باز همین سری ا ؟ اینفورم اینا هم اصلا نمیدونم چجوری سرچشون کنم . خوبه بگیرم اینفورم ؟
برو بوندسلیگا ببند:يك ريسكى كردم :d
تيم انگليسيم رو كاملا فروختم به پايين ترين قيمت ١١٠٠٠٠ تا دارم الان ، از انگليس راضى نبودم
الان به نظرتون از كجا ببندم ؟ نظر خودم سرى آ هستش . اگر ميشه بهترين اسكواد از سرى آ رو هم عكسشو بزاريد
5 درصد بر میدارهاقا ٥٠٠٠٠ تا پك باز كرديم بهترين بازيكن شورله بود ديگه باز نميكنم
اقا راستى من ٤٥٠٠٠ تا داشتم ديماريا رو فروختم ٣١٠٠٠٠ تا ٣٣٩٠٠٠ تا داد
ماليات اينا ور ميداره ؟؟؟
تیم خوبیه ولی اتفاقا من بوندسلیگا برداشتم تا حالا تو 30 تا بازی 12 تا باخت داشتم 9تاش دیسکانکت شد 3 تاش رو هم خودم باختم .:d اکثر بازی هام رو سوار بازی هستم با بوندسلیگا باید 3-3-4 ببندی تو خط حمله هم با رویس هم با لواندوسکی و هم با اوبامیانگ تا حالا هیچ تیمی نتونسته این 3 تا رو متوقف کنه بهترین ترکیب خط حمله هستن .خب بالاخره منم ساختم تیمو :d
اول رفتم بوندسلیگا ساختم با رئوس و لواندوفسکی و ... اینا اصلا حال نکردم سرعت تیم خیلی پایین بیشتر به درد کسایی میخوره که خوب میتونن دریبل کنن و از راه دور بشوتن . خلاصه بعد از فروش تیمو کلی ضرر و پک باز کردن برگشتم انگلیس
دوستان هر جاییش مشکل داره بگید درست یا بهتر کنم :bighug: