FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

يك ريسكى كردم :d
تيم انگليسيم رو كاملا فروختم به پايين ترين قيمت ١١٠٠٠٠ تا دارم الان ، از انگليس راضى نبودم
الان به نظرتون از كجا ببندم ؟ نظر خودم سرى آ هستش . اگر ميشه بهترين اسكواد از سرى آ رو هم عكسشو بزاريد :*

تيم انگليسيم رو كاملا فروختم به پايين ترين قيمت ١١٠٠٠٠ تا دارم الان ، از انگليس راضى نبودم
الان به نظرتون از كجا ببندم ؟ نظر خودم سرى آ هستش . اگر ميشه بهترين اسكواد از سرى آ رو هم عكسشو بزاريد :*

سلام
این اسکواد منه و ازش راضی هستم
خیلی خوبه و واقعا با هم مچ هستن
fz26t8pbczyidvt1bfag.png

ضد حال يعنى تيم انگليست رو كامل بفروشى بعد از تو پك ٧٥٠٠ دى ماريا در بيارى :((

- - -ویرایش - - -

سلام
این اسکواد منه و ازش راضی هستم
خیلی خوبه و واقعا با هم مچ هستن
fz26t8pbczyidvt1bfag.png
دمت گرم داداش :x
الان 100000 تا خودم دارم 300000 تا هم دی ماریا . یه تیم باگی هم دارم (وارگاس و ایباربو و ...) که 10000 تا کلا پولشه اونم بفروشم
410000 اینا چه تیمی ببندم ؟ باز همین سری ا ؟ اینفورم اینا هم اصلا نمیدونم چجوری سرچشون کنم . خوبه بگیرم اینفورم ؟

ضد حال يعنى تيم انگليست رو كامل بفروشى بعد از تو پك ٧٥٠٠ دى ماريا در بيارى :((

- - -ویرایش - - -

دمت گرم داداش :x
الان 100000 تا خودم دارم 300000 تا هم دی ماریا . یه تیم باگی هم دارم (وارگاس و ایباربو و ...) که 10000 تا کلا پولشه اونم بفروشم
410000 اینا چه تیمی ببندم ؟ باز همین سری ا ؟ اینفورم اینا هم اصلا نمیدونم چجوری سرچشون کنم . خوبه بگیرم اینفورم ؟

به نظر من بفروش یک هفته وایسا تا ولنتاین تا بازیکنا ارزون بشن بعدش اسپانیا یا انگلستان ببند چون ایتالیا افتضاح شد بعد از اپدیت 1.3

برو بوندسلیگا ببند:
weidenfeller
pisczeck boateng/naldo benatia/hummels alaba/jansen
Lahm/bastian boateng/götze gustavo/rode
reus/son lewa/ramos muller/sam
من با همین ترکیب اما 5221 از دویژن 4 رفتم 1 الانم زلاتان روبن نویر جایگزین کردم.
دوستان بوندسلیگا باز اون Rode در یابید که اساسی باگه همون باستین اما جوونش! مثل افنبرگ لجند تو ایکس باکسه!

اقا ٥٠٠٠٠ تا پك باز كرديم بهترين بازيكن شورله بود ديگه باز نميكنم :|
اقا راستى من ٤٥٠٠٠ تا داشتم ديماريا رو فروختم ٣١٠٠٠٠ تا ٣٣٩٠٠٠ تا داد :|
ماليات اينا ور ميداره ؟؟؟

خب بالاخره منم ساختم تیمو :d
اول رفتم بوندسلیگا ساختم با رئوس و لواندوفسکی و ... اینا اصلا حال نکردم سرعت تیم خیلی پایین بیشتر به درد کسایی میخوره که خوب میتونن دریبل کنن و از راه دور بشوتن . خلاصه بعد از فروش تیمو کلی ضرر و پک باز کردن برگشتم انگلیس :x

دوستان هر جاییش مشکل داره بگید درست یا بهتر کنم :bighug:

خب بالاخره منم ساختم تیمو :d
اول رفتم بوندسلیگا ساختم با رئوس و لواندوفسکی و ... اینا اصلا حال نکردم سرعت تیم خیلی پایین بیشتر به درد کسایی میخوره که خوب میتونن دریبل کنن و از راه دور بشوتن . خلاصه بعد از فروش تیمو کلی ضرر و پک باز کردن برگشتم انگلیس :x

دوستان هر جاییش مشکل داره بگید درست یا بهتر کنم :bighug:
تیم خوبیه ولی اتفاقا من بوندسلیگا برداشتم تا حالا تو 30 تا بازی 12 تا باخت داشتم 9تاش دیسکانکت شد 3 تاش رو هم خودم باختم .:d اکثر بازی هام رو سوار بازی هستم با بوندسلیگا باید 3-3-4 ببندی تو خط حمله هم با رویس هم با لواندوسکی و هم با اوبامیانگ تا حالا هیچ تیمی نتونسته این 3 تا رو متوقف کنه بهترین ترکیب خط حمله هستن .
انگلیس هم تیمی که بستی خیلی خوبه اگه پولت رسید هازارد و آگوئرو رو هم بگیری عالی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or