FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان الان حدود 40 هزار دارم , بازیکنی هست با این قیمت یا پایین تر بخرم تا چند روز دیگه بکشه بالا حتمی ؟

ممنون میشم کمک کنید , منم بعد عمری یه سود کنم :(

نمردیم ما از پک یه Ribery در آوردیم :d

اینم ترکیب فعلی من : چطوره ؟

ذخیره ها :

جز اینا تو my club هم امثال Rosicky یا Dzecko و ...... هستن یه Hazard مونده اونم Ribery رو از پک در اوردم بفروشم میگیرمش

آخرین ویرایش:
یک حسی بهم میگه هیچکدوم از اینایی که ملت خریدن واسه آپگرید بهشون سودی نمیرسونه اون موقع.چرا؟چون همه دلالها رفتن لاکازت و دبروین و پرسیچ و ناینگولانو ... خریدن که تا آپگرید شدن سود کنن.واسه همینم قیمت اینا حبابی رفته بالا.ولی الان کارت اینا قیمتش اندازه ای شده که با آپگرید باید میشده و وقتی این همه کارت بیاد برای فروش بیشتر قیمت رو میاره پایین.تازه اکثر کارتهایی که آپگرید میشن فقط یکی دو روز گرونتر میشن و بعد بر میگردن به قیمت اولشون.مثلا بنعطیه پارسال روز اولی که آپگرید شد رفت بالای 100 ولی بعدا برگشت رو همون 50/60 هزاری که بود.الان ناینگولان اینفورم 50 هزار قیمتشه.آپگریدشم ندیده میگم همینقدر میرزه.:دی
همین که امسال همه خبر دارن چه اتفاقی قراره بیفته باعث میشه همه هم ازش ضرر کنن.من اگر بودم همین الان رد میکردم کارتامو.
اینفرم گایتان چقدر میره روش؟ الان طرفای 15تا هست چندتا بخرم خوبه؟
اینفرم خواکین رو میشه خوب فروخت چند وقت دیگه؟

خواکین که به درد نمی خوره. گایتانم فکر کنم تو بلند مدت به 20-25 برسه!فعلا که خیلی داغونه.کاسرس هم همین قیمتا بود باید اونو میخریدیم.:| دفاع کناری اینفورم تو سری آ مثل طلاست!

:d
ولی مسی رو خریدم
واقعا تیمم فرق کرد
نمیدونم بفروشم رونالدو بگیرم یا این بهتره!
چون مسی الان 30 تا بازی 45 تا گل داره!!
بارسا فنم ولی مسی واقعا تو فیفا بهتره... البته اگه وینگ درست درمون و سرعتی مثل بیل و نیمار یا اینا نداری رونالدو بهتره:دی

یک حسی بهم میگه هیچکدوم از اینایی که ملت خریدن واسه آپگرید بهشون سودی نمیرسونه اون موقع.چرا؟چون همه دلالها رفتن لاکازت و دبروین و پرسیچ و ناینگولانو ... خریدن که تا آپگرید شدن سود کنن.واسه همینم قیمت اینا حبابی رفته بالا.ولی الان کارت اینا قیمتش اندازه ای شده که با آپگرید باید میشده و وقتی این همه کارت بیاد برای فروش بیشتر قیمت رو میاره پایین.تازه اکثر کارتهایی که آپگرید میشن فقط یکی دو روز گرونتر میشن و بعد بر میگردن به قیمت اولشون.مثلا بنعطیه پارسال روز اولی که آپگرید شد رفت بالای 100 ولی بعدا برگشت رو همون 50/60 هزاری که بود.الان ناینگولان اینفورم 50 هزار قیمتشه.آپگریدشم ندیده میگم همینقدر میرزه.:دی
همین که امسال همه خبر دارن چه اتفاقی قراره بیفته باعث میشه همه هم ازش ضرر کنن.من اگر بودم همین الان رد میکردم کارتامو.

خواکین که به درد نمی خوره. گایتانم فکر کنم تو بلند مدت به 20-25 برسه!فعلا که خیلی داغونه.کاسرس هم همین قیمتا بود باید اونو میخریدیم.:| دفاع کناری اینفورم تو سری آ مثل طلاست!
چه جالب منم اومدم همینو بنویسم ذهن منو خوندی داداش! دمت گرم. از این گرونتر نمیشه الان لاکازت 470 زلاتان هم 790 اگه قرار باشه بره بالا میره رو 650 اینا اخه کی میاد بجای ایبرا لاکازت بخره!

خواکین هام رو یک شنبه اگه بتونم 15تا بفروشم راضی ام. 2 تا هم کاسرس دارم که وایسادم ببینم میره طرفای 70هزارتا یا نه.

خواکین ها اگه فروش بره بجاش میرم یکی 2 تا ایسکو میگیرم و صبر میکنم تا آپگرید که به احتمال زیاد میشه 87 تا.

البته یه چیزی هست، اونم اینه که 100هزارتا سود کردن عملا میشه چیزی معادل 2 تا 4 دلار. خیلی ارزش وقت گذاشتن نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or