تو حسابت با بقیه جداست اصلا پک برنزم بزنی اینفورم در میاریوالا من با پک dimaria
با Ramos
Toty گیرم اومد
والا من با پک dimaria
با Ramos
Toty گیرم اومد
ما که اونقدر نداشتیم من رفتم همه پولامو چندتا گایتان اینفورم خریدم دونه ای 10 هزار سکه!یعنی مطمئنم میاد رو 25 هزار.البته بعدا که فکر کردم دیدم بهتر بود کاسرس میخریدم.دو تا اینفورم دوم کلیشی رو گرفتم 110 هزار فقط در عرض دو روز قیمتش اومده 170 هزار :d. تا حداقل 230 هزار میره پس احتمال زیاد سر جمع 200 هزار ازش در بیارم .
دو تا هم اینفورم دوم گودین گرفتم دونه ای 55 هزار، الان قیمتش شده 95 هزار. این هم حدس میزنم تا 120 بره که اینم شد 140 هزار .
جونم دلالی .
پ.ن: از ما میشنوید پک باز نکنید، میدونم چقدر وسوسه کننده ـست چون خودم هم قبلا معتاد پک بودم، اما مطمئن باشین به نفعتونه پک باز نکردن .
من 1 میلیون پک باز کردم بهترین بازیکنایی که گرفتم چک با والکات بود :d بقیه رو به خود سیستم فروختم باز پک باز کردم . یعنی عملا 1 میلیون کوینم به 8k تبدیل شد :d
اگر همون اول کلی ایسکو میخریدم الان به جا 8 هزار تا کوین 2 میلیون کوین داشتم !
این آپدیت که میاد به نظرتون اینفورم ایسکو چند میشه ؟ من الان 8 تا ایسکو 85 دارم بهترین موقع فروش کی هست ؟
کاسرس فک نکنم اینفورمش بیاد مطمئنی امین؟ما که اونقدر نداشتیم:biggrin1:من رفتم همه پولامو چندتا گایتان اینفورم خریدم دونه ای 10 هزار سکه!یعنی مطمئنم میاد رو 25 هزار.البته بعدا که فکر کردم دیدم بهتر بود کاسرس میخریدم