abt
کاربر سایت
میشه بیشتر توضیح بدی؟برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
این سایته سایت خوبیه من امروز پیدا کردم هرکی wager میزنه میتونه اینجا شرایطشو بگه .... من امروز 50k کاسب شدم
fut-wagers.com
میشه بیشتر توضیح بدی؟برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
این سایته سایت خوبیه من امروز پیدا کردم هرکی wager میزنه میتونه اینجا شرایطشو بگه .... من امروز 50k کاسب شدم
fut-wagers.com
منم نا امید شدم میخوام هر 600 تامو یکشنبه 100k بزنم بره پی کارش !دقیقا همه تو فروم های خارجی شوکه شدن!
بی سابقه بود چیزی که پیش اومد!
دیگه مگه اینکه موقع پک 100 تایی ارزون شه وگرنه که من کاملا نا امید شدم!
برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
fut-wagers.com
راستش من هی میخوام خومو قانع کنم ولی نمیتونم :d راه خیلی سریعی برای کوین درآوردن هست ولی این یعنی همون شرط بندی و ... آدم مذهبی ای نیستم ولی به یه چیزایی اعتقاد دارم . دیشب خواستم کوین بخرم گفتم باشه فردا الانم میبینم قیمت ها بالا رفته بنظرتون صبر کنم قیمتا پایین تر میاد ؟ ارزشش رو داره؟جالبه سایتش راه خوبی واسه کوین جمع کردن
البته هم باید بازیت خوب باشه هم تیم خوبی داشته باشی
شرایط دیگشم میدونی ؟ مثلا قبل بازی طرف تیمتو ببینه خوب باشه میتونه کنسل کنه ؟ یا اینکه باید بری تو بازی بعدش دید مسی و اینا رو داره خارج شه ؟
والا من که دیگه حوصله التیمیت بازی کردن ندارم واسه کوین جمع کردن یه چند دست اینطوری ببری راحت هم وقتت تلف نمیشه هم کوین زیاد جمع میکنی
برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
fut-wagers.com
این داستان که از همون نسخه اول آلتیمیت تیم بود ، به نظر من توی بازیسنتر براش یک تاپیک بزنیم بین بچه های ایرانی خودمون به همون روش هرکس شرایط و ... اعلام کنه ، همدیگر رو ادد کنند و بازی کنند . باز نسبتا بیشتر میشه اعتماد کرد .
جالبه سایتش راه خوبی واسه کوین جمع کردن
البته هم باید بازیت خوب باشه هم تیم خوبی داشته باشی
شرایط دیگشم میدونی ؟ مثلا قبل بازی طرف تیمتو ببینه خوب باشه میتونه کنسل کنه ؟ یا اینکه باید بری تو بازی بعدش دید مسی و اینا رو داره خارج شه ؟
والا من که دیگه حوصله التیمیت بازی کردن ندارم واسه کوین جمع کردن یه چند دست اینطوری ببری راحت هم وقتت تلف نمیشه هم کوین زیاد جمع میکنی
این داستان که از همون نسخه اول آلتیمیت تیم بود ، به نظر من توی بازیسنتر براش یک تاپیک بزنیم بین بچه های ایرانی خودمون به همون روش هرکس شرایط و ... اعلام کنه ، همدیگر رو ادد کنند و بازی کنند . باز نسبتا بیشتر میشه اعتماد کرد .
عجب گلی زدم ... :d طرف هم عرب بود خیلی حال داد
[video=aparat;mA3ZE]http://www.aparat.com/v/mA3ZE[/video]
در تکمیل توضیحات دوست عزیزم اضافه کنم در فیفا 14 بنده هم با دوستان ایرانی بازی میکردیم سر کوین. دقیقا دوستیا سر همین چیزا بهم میخورداین شرط بندیها بین چند دوست باعث میشه دوستی ها از بین بره ما که الان چند سال توی اینکاریم اینارو از نزدیک دیدیم حالا میخواین خودتون امتحان کنید امتحان کنید ولی از ما گفتن بود