FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

شرطی میزنن
از 1000 سکه تا 5000000 سکه
شرایطو میبینی بعد طرفو ادد میکنی مسابقه میدین
دادن و ندادنشم دیگه به وجدانت بستگی داره :D
البته اگه ندی تو سایت گزارش میدن برات فید بک منفی داره بعد یه مدت بن میشی

برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
این سایته سایت خوبیه من امروز پیدا کردم هرکی wager میزنه میتونه اینجا شرایطشو بگه .... من امروز 50k کاسب شدم
fut-wagers.com

جالبه سایتش راه خوبی واسه کوین جمع کردن
البته هم باید بازیت خوب باشه هم تیم خوبی داشته باشی
شرایط دیگشم میدونی ؟ مثلا قبل بازی طرف تیمتو ببینه خوب باشه میتونه کنسل کنه ؟ یا اینکه باید بری تو بازی بعدش دید مسی و اینا رو داره خارج شه ؟:دی
والا من که دیگه حوصله التیمیت بازی کردن ندارم واسه کوین جمع کردن یه چند دست اینطوری ببری راحت هم وقتت تلف نمیشه هم کوین زیاد جمع میکنی

شرایط دیگشم میدونی ؟ مثلا قبل بازی طرف تیمتو ببینه خوب باشه میتونه کنسل کنه ؟ یا اینکه باید بری تو بازی بعدش دید مسی و اینا رو داره خارج شه ؟:دی
والا من که دیگه حوصله التیمیت بازی کردن ندارم واسه کوین جمع کردن یه چند دست اینطوری ببری راحت هم وقتت تلف نمیشه هم کوین زیاد جمع میکنی
راستش من هی میخوام خومو قانع کنم ولی نمیتونم :d راه خیلی سریعی برای کوین درآوردن هست ولی این یعنی همون شرط بندی و ... آدم مذهبی ای نیستم ولی به یه چیزایی اعتقاد دارم . دیشب خواستم کوین بخرم گفتم باشه فردا الانم میبینم قیمت ها بالا رفته بنظرتون صبر کنم قیمتا پایین تر میاد ؟ ارزشش رو داره؟

برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
این سایته سایت خوبیه من امروز پیدا کردم هرکی wager میزنه میتونه اینجا شرایطشو بگه .... من امروز 50k کاسب شدم
fut-wagers.com

این داستان که از همون نسخه اول آلتیمیت تیم بود ، به نظر من توی بازیسنتر براش یک تاپیک بزنیم بین بچه های ایرانی خودمون به همون روش هرکس شرایط و ... اعلام کنه ، همدیگر رو ادد کنند و بازی کنند . باز نسبتا بیشتر میشه اعتماد کرد .

این داستان که از همون نسخه اول آلتیمیت تیم بود ، به نظر من توی بازیسنتر براش یک تاپیک بزنیم بین بچه های ایرانی خودمون به همون روش هرکس شرایط و ... اعلام کنه ، همدیگر رو ادد کنند و بازی کنند . باز نسبتا بیشتر میشه اعتماد کرد .

من که موافقم
حتی سایت fifa247 هم که یه فروم معتبره این قسمت رو داره تو خودش
البته اگر زیر نظر مدیران باشه بهترم هست

- - -ویرایش - - -

ببین اونجا هر کسی پلتفورم و قیمتشو میزنه حتی میتونی از اسکوادت عکس بزاری فیلد مخصوص داره
گیمر تگت رو هم میزاری
بعد یا خودت یه مسابقه میزاری هاست میشی یا اینکه کسی که گزاشته رو با گزینه چلنج مطلع میکنی
بعد اد میکنین همو ازی میکنین
دیگه حالا توافقی بعدش نتیجه رو تو سایت میزارین که فید بک مثبت بشه برات
بنظر منم اینجوری خیلی باحال تره
وقتی سر کوین بازی میکنی انگیزت خیلی زیاده و بازیت هم خوب میشه
اصلا حالا حتما قیمت سنگین نه
سر 5000 یا 10000 تا
دست گرمیم هست

از فیفا 12 تا الان هرچی پک باز کردم دریغ از یه بازیکن اورال بالای 82
تو کف رونالدو موندم بد جور، خوشا به سعادتت، عجب شانسی داری
پک رو چه ساعتی باز کردی؟
بجه ها فورواردای تیم سال کی میان؟

فکر خوبیه منم موافقم

این شرط بندیها بین چند دوست باعث میشه دوستی ها از بین بره ما که الان چند سال توی اینکاریم اینارو از نزدیک دیدیم حالا میخواین خودتون امتحان کنید امتحان کنید ولی از ما گفتن بود:-"

این شرط بندیها بین چند دوست باعث میشه دوستی ها از بین بره ما که الان چند سال توی اینکاریم اینارو از نزدیک دیدیم حالا میخواین خودتون امتحان کنید امتحان کنید ولی از ما گفتن بود:-"
در تکمیل توضیحات دوست عزیزم اضافه کنم در فیفا 14 بنده هم با دوستان ایرانی بازی میکردیم سر کوین. دقیقا دوستیا سر همین چیزا بهم میخورد
من میباختم همون موقع کوین رو بهش میدادم طرف میباخت میگفت الان ندارم اما تواین هفته میدم بهت ! :|
اگرچه توی 14 برای من ضرر بود چون اینجوری سودی نداشتم ولی در مجموع روش خوبی هست اگه بستر مناسبی برای مسابقات وجود داشته باشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or