FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

آقا من 265هزار تا پک خریدم رونی و استوریج رو فقط در آوردم. تف به این شانس. وایسم تا شنبه یک شنبه بفروشمش؟ یا کرش میکنه مارکت تا اون موقع؟

امسال مارکت خیلی مسخره شده . همش به خاطر سو استفاده از کنسول های هک شده xbox و ps برای درآوردن کوین هست . به خاطر همین اینقدر زیاد قیمت کوین اومده پایین . EA هم جلوش رو نگرفت و الان همه دارن کوین میخرن قیمت بازیکن ها رفت بالا .
TOTY هم که اصلا مثل پارسال نشد ! فقط یه کم قیمتا یکشنبه اومد پایین اونم به خاطر Panic Sell بود !
دقیقا همه تو فروم های خارجی شوکه شدن!
بی سابقه بود چیزی که پیش اومد!
دیگه مگه اینکه موقع پک 100 تایی ارزون شه وگرنه که من کاملا نا امید شدم!

دقیقا همه تو فروم های خارجی شوکه شدن!
بی سابقه بود چیزی که پیش اومد!
دیگه مگه اینکه موقع پک 100 تایی ارزون شه وگرنه که من کاملا نا امید شدم!

آره
دیشب تا 5 6 صبح هی چک میکردم دیدم نه اصلا پایین نمیاد :|
باز یه سری بازیکن رفتن بالا اصن

امسال کرش مارکت افتضاح بود :|

دیروز منتظر موندم تا TOTY بیاد بعد تا 4 شب همش چک میکردم ولی قیمتا هر ساعت داشت میرفت بالا!

Black friday قیمتا خیلی بهتر بود!

دوستان به نظرتون تیمو الان ببندم یا صر کنم تا موقعی که مهاجما میان تو پک؟

امسال کرش مارکت افتضاح بود :|

دیروز منتظر موندم تا TOTY بیاد بعد تا 4 شب همش چک میکردم ولی قیمتا هر ساعت داشت میرفت بالا!

Black friday قیمتا خیلی بهتر بود!

دوستان به نظرتون تیمو الان ببندم یا صر کنم تا موقعی که مهاجما میان تو پک؟

ببند یهو دیدی بازم گرون شد اصن
دیشب ساعت 9 یه چند تا بازیکن ارزون تر بودن تا 6 صبح که چک میکردم
اصن عجیب بود :|
ولی باز من یکی ضرر نکردم ولی در کل فک میکردم خیلی از این بهتر باشه که نشد ...

خداروشکر تیمو نفروختم:bighug:
این شکستن قیمتها خدایی واسه کسایی که از راه بازی کوینز در میارنو کاری به خرید سکه و دلالی ندارن خیلی بده خداروشکر قیمتها پایین نرفت:x

بازیکن های TOTY رو از پک های خاصی میشه گرفت یا با همون Rare gold pack 7500 میشه ؟!
امروز 2 بار تورنمنت جدیده رو رسیدم فینال ، هر دو بار باختم .:| لامصب ادم یه استرسی میگه اصلا نمیشه یه پاس داد

چند روز پیش بهتون گفتم روزایی که مدافعا و و هافبک ها بیان قیمت ها میرن پایین، وگرنه همین دوشنبه صبح لوئیز سوارز 400k بود الان شده 475 :دی. . زلاتان هم 500 بود شده 580k. (البته اینا مال ایکس باکسه، مال پی اس رو هم چک کردم ریت بالا پایین رفتنش اندازه مارکت ایکس باکسه.) فردا و پس فردا هم قیمت ها یا همین میمونه یا بالا میره.

یکشنبه ببینید که قیمت ها چطور بیاد پایین :دی. سوارز از همون 400k هم ارزون تر میشه :دی.

بازیکن های TOTY رو از پک های خاصی میشه گرفت یا با همون Rare gold pack 7500 میشه ؟!
امروز 2 بار تورنمنت جدیده رو رسیدم فینال ، هر دو بار باختم .:| لامصب ادم یه استرسی میگه اصلا نمیشه یه پاس داد
از اون پکهای 5000تایی هم در میان خداکنه کسی خوش شانس باشه در بیاره

- - -ویرایش - - -

راستی داشتم چک میکردم اینفورمها بالاتر رفته نمیدونم چی شده اینفورمها اینقد رفتن بالا الان اونایی که قبلا اینفورم داشتن باید خیلی بیشتر پول بدن تا اینفورمهای قبلیو بخرن

یه سری بازیکن های خاص ارزون شدن
مثل کوادرادو و فالکائو و فان پرسی و . . .
بقیه ظاهرا گرون شدن
من که دو هفته پیش تیمم رو فروختم و الان دارم میخرم و راضی هستم. اونایی که میخواستم رو ارزون خریدم

برو بچ اینجا کسی wager بازی میکنه؟؟
این سایته سایت خوبیه من امروز پیدا کردم هرکی wager میزنه میتونه اینجا شرایطشو بگه .... من امروز 50k کاسب شدم
fut-wagers.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or