FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بله منم میدونم با هر پولی میشه سود کرد دلالیو داستاناشم از برم. این دوستمون می خاد تو toty سود کنه که منم معتقدم باید حد اقل 300 داشته باشی تا یه هفته ای تو toty سود کنی برا همین گفتم بازیشو بکنه لذتشو ببره که وقتش هدر نره . وسلام.

چرا نشه تو اون هفته سود کرد ؟منم همینو دارم میگم.تو همون هفته هم میشه سود کرد.درسته هر که بامش بیش برفش بیشتر!(چه ربطی داشت؟:دی)300 تا داشته باشی خیلی سود میکنی ولی با همین 40 هزار هم اگر اهل ریسک باشی میتونی حداقل حداقل 20 تا در بیاری!روزهای وسطی که تیم سال میاد قیمتها مینیموم میشه.همون موقع بره تا جایی که میشه بازیکن بخره بعدا که گرون شد بفروشه.بگذریم از قضیه اینفورمهای که آپدیت میشن تا یک ماه دیگه.از اونم میشه سود کرد.

میگم شما که بلدید میشه یه ثوابی به این امت کنین و به ما هم یاد بدید؟؟؟
بازیکن رو تو حراج بخر با buy in بفروش!فقط 5% مالیات از فروشت کم میشه.اون رو از سودت کم کن که ضرر نکنی.مثلا بازیکن ایکس کمترین buy in 8000 سکه داره.شما اینو تو حراج 6000 بخری و همون 8000 بفروشی تقریبا 1700 سکه سود کردی.این ورژن ساده دلالیه.اگر پول زیاد داشته باشی وقتی اینفرومها میان هم میتونی هر هفته سود زیادی بکنی...

تیم سال این شده...
مانوئل نویر - سرخیو راموس - تیاگو سیلوا - فیلیپ لام - داوید لوئیز - تونی کروس - اندرس اینیستا - انخل دی ماریا - کریستیانو رونالدو - آرین روبن و لیونل مسی
چه سوتی گندی دادم... مسی منظورم بود:دی

آخرین ویرایش:
team of the year

david luiz چی میگه این وسط فازشون چیه اینو toty گذاشتن:-/
7jyectjqzfowiyk73sda.jpg

آخرین ویرایش:
داوید لوییز جایزه 7 تا خوردن آز المانشه :D
ینی دفاع چپ نباید بزارن بعد اینو بزارن یا مثلا گودین نباید باشه
آلابا هم که از طرف مردم انتخاب شد پشمه
تیم قهرمان جام جهانی دفاع وسط نداره تو تیم منتخب

اين چند روزى كه هيچكس چيزى نميخريد چه قدر خوب بود برا من
تمام بازيكنايي كه نميتونستم بخرمو خريدم :d
يارو مثلا لوويز چلسى رو بيد گذاشته بود ٤٠٠٠ تا هيشكى نميخريد من ٢٠ ثانيه مونده بود تموم شه همون ٤٠٠٠ تا ميخريدمش :d
خدا كنه چند روز بعد زياد ارزون نشه كه بدبخت ميشم :-s
پ.ن : تيماى بعضياتون ارزوى منه :((

دوستان
ساعت دقیقی که TOTY معرفی میشه رو کسی میدونه؟ در واقع به وقت ایران منظورمه
اگه امکانش هست ساعت و تاریخ رو به وقت ایران بگید. ممنون( مخصوصا وقتی مهاجمین معرفی میشن)

امسال مارکت خیلی مسخره شده . همش به خاطر سو استفاده از کنسول های هک شده xbox و ps برای درآوردن کوین هست . به خاطر همین اینقدر زیاد قیمت کوین اومده پایین . EA هم جلوش رو نگرفت و الان همه دارن کوین میخرن قیمت بازیکن ها رفت بالا .
TOTY هم که اصلا مثل پارسال نشد ! فقط یه کم قیمتا یکشنبه اومد پایین اونم به خاطر Panic Sell بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or