FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان این موقع از این سایت استفاده کنید و بازیکن هایی که بیشترین افت تو قیمت کردن رو بگیرین:

futbin.com

امروز[12 January) تیم سال فقط اعلام میشه! اما ملت جوگیر میشن قیمت ها بدجور میاد پایین. اما کنترلتونو از دست ندین هنوز نباید بازیکن بخرین :دی. فردا (13 January) قیمتا یک خورده نسبت به قیمت های امروز میرن بالا، چون ملت زیاد به دفاع ها علاقه ندارن و فردا فقط دفاع ها میان تو پک. پس فردا و روز بعدش (14 , 15 January) هم قیمت ها یک کوچولو بازم میرن بالا چون ملت جوگیر فقط بازیکنای حمله رو دوست دارن و منتظرن بازیکنای خط حمله بیان و این زمان فقط بازیکن های هافبک در دسترس هست تو پک ها.

و در نهایت روز January 16 و January 17 روز هایی هست که فقط مهاجمان (رونالدو و روبن و مسی و ایبرا و بیل و اینا) تو پک میان. قیمت ها فوق العاده این روز میاد پایین.

اما روز January 18 شخصا فکر میکنم بهترین روز برای خرید بازیکن ها هست. چون تنها روزی که تمامی بازیکن های تیم سال در پک ها حاضر هستن این روز هست! :دی.

قیمت ها رو چک کردم انصافا همین الانش هم فوق العاده پایین اومده قیمتا معلوم نیست روز ژانویه هجدهم برسه چی میشه :دی. کلا به ترتیب از سمت راست به چپ این روزا به نظرم بهترین روز برای خرید هستن: ژانویه 18 > ژانویه 12 (امروز - البته بعد از اینکه تیم سال اعلام شد) > ژانویه 14 و 15 (فقط هافبک ها تو پک هستن) > ژانویه 13

و اینکه بگم اگه تا الان تیمتون رو نفروختین به خودتون زحمت ندین که دیگه خیلی دیره :دی.

بهترین بازیکن برای سرمایه گذاری در این برهه: دومین اینفورم الکساندر لاکازت. نه تنها قیمتش خیلی میاد پایین، بلکه آپگرید هم میگیره در آینده ...

بهترین زمان خرید به نظر من امشب آخر شب و فردا صبح زود هست طبق الگو پارسال و سال قبلش. دلیلش طولانیه اگه کسی خواست پ.خ بده توضیح میدم.
این لینک هم چک کنین ماله 2 سال پیش که من خوب یادمه همینجوری شد>
Table of Prices before TOTY, during TOTY***8217;s market crash and after TOTY | FIFA Ultimate Team Guide

آخرین ویرایش:
دوستان با ا میل تو نسخه pc کیا رو بخرم که بتونم یه سود خیلی خوب بکنم؟ اولش می خواستم روبن و نویر و ریبری رو برای تیمم بگیرم اما پولم به 3 تاشون نمیرسه...

آخرین ویرایش:
دوستان ارجمند دقت کنید، اگر هدفتون سرمایه گزاریه برای اینکه بخواید سود آوری زیاد داشته باشید باید حد اقل 500k داشته باشید. در غیر این صورت سودی نصیبتون نمیشه.
لازم دونستم بگم سرمایه تون رو رو یه بازیکن بزارید(برای دلالی) پیشنهاد میکنم فقط رونی بخرید.
امشب زمان مناسبیه
ولی شاید روز سوم مارکت کرش که محاجما میان بهتر باشه. بستگی به قدرت ریسک پذیری خودتون داره

دوستان ارجمند دقت کنید، اگر هدفتون سرمایه گزاریه برای اینکه بخواید سود آوری زیاد داشته باشید باید حد اقل 500k داشته باشید. در غیر این صورت سودی نصیبتون نمیشه.
لازم دونستم بگم سرمایه تون رو رو یه بازیکن بزارید(برای دلالی) پیشنهاد میکنم فقط رونی بخرید.
امشب زمان مناسبیه
ولی شاید روز سوم مارکت کرش که محاجما میان بهتر باشه. بستگی به قدرت ریسک پذیری خودتون داره

رونی فکر نمیکنم خریدش زیاد طرفدار داشته باشه... یکیو میخوام که ازش انقد سود کنم که بتونم روبن و نویر و ریبری رو بگیرم!!!

يه سوال
به نظرتون من نيمارمو بفروشم و باهاش بازيكناني مثل كورتوا و رودريگز و بواتنگ و سيلوا رو بگيرم بهتره يا نگه دارمش لطفا هركي اينو ميبينه پاسخ بده چون وقت كمي دارم تا رو قيمت بالا بفروشمش

يه سوال
به نظرتون من نيمارمو بفروشم و باهاش بازيكناني مثل كورتوا و رودريگز و بواتنگ و سيلوا رو بگيرم بهتره يا نگه دارمش لطفا هركي اينو ميبينه پاسخ بده چون وقت كمي دارم تا رو قيمت بالا بفروشمش
بستگی به سبک بازیت داره این فیفا نیمار عالیه من بودم نمیفروختم بو اتنگ سیلوا کورتوا امسالش زیاده تو این فیفا

با هر پولی میشه سود کرد فقط باید بلد باشی!!من بدون یک بازی(کنسول ندارم هنوز) 80 هزار سکه در آوردم تو دو هفته!
بله منم میدونم با هر پولی میشه سود کرد دلالیو داستاناشم از برم. این دوستمون می خاد تو toty سود کنه که منم معتقدم باید حد اقل 300 داشته باشی تا یه هفته ای تو toty سود کنی برا همین گفتم بازیشو بکنه لذتشو ببره که وقتش هدر نره . وسلام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or