FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

سلام دوستان این تیم من تو نسخه pc بازیه. به نظرتون مشکل تیمم کجاست!!! تو هر بازی 20 تا حمله میکنم اما سخت گل میزنم و راحت گل میخورم...
مخصوصا به تیمای لیگ انگلیس
db3d5468bc8dbd574f4b6428fa23e8fa9dd1ba06.png

سلام دوستان این تیم من تو نسخه pc بازیه. به نظرتون مشکل تیمم کجاست!!! تو هر بازی 20 تا حمله میکنم اما سخت گل میزنم و راحت گل میخورم...
مخصوصا به تیمای لیگ انگلیس
db3d5468bc8dbd574f4b6428fa23e8fa9dd1ba06.png
ترکیبت رو 3.4.1.2 یا 4.2.3.1 بزار
رویس رو از LM به LF تغییر بده بزار نوک کنار لواندفسکی
تو CAM لیگ المان Mkhitariyan خوبه ارزون تر ام هست نسبت به گوتزه( Gundogan ام خوبه)
گوستاو ام اگه نداری بخر اگه لام Fitness نداشت بزارش خیلی خوبه به خاطر قدرت بدنیش
دوتا RM و LM ام بگیر Muller - Schurleو Son خوبن یا همین اوبامیانگت رو بزار
برای دفاع Benatie خیلی بهتر از هملز هست ! هوملز سرعتش کمه نمیتونه جلو اگوئرو اینا وایسه!
دروازبان ام Adler خیلی ام ارزون از وایدنفلر بهتره..
بعد بستگی به بازیت هم هست الان تو لیگ المان بازیکن سرعتی نیست بجز ریبری و روبن که خیلی گرونن! باید بیشتر تو فاز پاسکاری باشی تا بتونی نتیجه خوب بگیری

اینم ترکیب منه همین المان

اینا رو هم در نظر دارم بگیرم
اینفرم Eric Maxim Choupo-Moting ST
اینفرم دوم Ivan Perišić LM
قیمت اولی 20k اون یکی ام 39 -40k اگه پول داشتی بگیر حتما عالی ان تعریفش رو خیلی شنیدم

واقعیه. توی Fut head دیدم.

دایی احتمالا حدود 500هزار تا میشه. مهدوی کیا میره طرفای 800تا. stat خیلی خوبی داره مهدی. بذاریش وینگ راست نابود میکنه حریف رو.

میشه لینک بدی من که گشتم ندیدم.
احتمالا یکی ازین یوزرش ساخته واسه ویش لیست گذاشته. تو گوگل هم سرچ کنی هیچی نیست. اگه منبع لینک بدی ممنون میشم. من وان دارم واسه همین میگم. امکان داره لجند از تو پک حذف کنن مسه روماریو پارسال اما اضافه کردن بعیده.

برای دفاع Benatie خیلی بهتر از هملز هست ! هوملز سرعتش کمه نمیتونه جلو اگوئرو اینا وایسه!
هوملز اصلا نمیذاره اگوئرو از کنارش رد بشه چه برسه که بخواد عقب بمونه. بن عتیا خوبه ولی هوملز یه چیز دیگه اس. نه تنها دفاع و فیزیکش عالیه، توی ضربات کرنر بهترین هد هارو میزنه.

برین بازیکناتونو بفروشین که پس فردا تیم سال شروع میشه. تا سه هفته دیگه ارزش تیماتون نصف میشه!شوخی نداره این تیم سال.کلا این تیم سال هیچی جز ضدحال نداره.

آپدیت بازیکنها هم بعد نقل و انتقالات میاد معمولا.بازیکنهایی که اینفورم دارن،اینفورمشون گرون میشه.میتونین رو این مدل بازیکنها سرمایه گذاری کنین.

سلام .

دوستان این بازیکنای اصلی تیم من ـن : هاوارد ، کایل والکر ، مانگالا ، اونوها ، لِیتون بینس ، ویلشر ، استرلینگ ، صلاح ، بارکلی ، سیلوا ، وارگاس ، ژیرو ، والنسیا ، تیم کرول

یه سری بازیکن هم از پک تورنمنت در آوردم : دنی آلوز ، کوکه ، کایخون ، اِم ویا ( که قابل فروش نیستن )

راهنمایی کنید که قبل از اومدن Toty به نظرتون تیم ـو بفروشم یا نه ؟

سلام یه سوال ذهن منو مشغول کرده. اگه الان 1 میل کوین بخرم احتمال داره بتونم باهاش تا چند روز دیگه مسی یا رونالدو رو با این قیمت بگیرم؟ اگه نمیشه چه بازیکنایی الان سو داره خریدشون؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...

سلام یه سوال ذهن منو مشغول کرده. اگه الان 1 میل کوین بخرم احتمال داره بتونم باهاش تا چند روز دیگه مسی یا رونالدو رو با این قیمت بگیرم؟ اگه نمیشه چه بازیکنایی الان سو داره خریدشون؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...

رونالدو که یهو نمیشه 1 میلیون دادا !!
الان اگه بازیکنای خوبی داری که قیمتشون بالاس میتونی بفروشی و وقت toty که 2 روز دیگس دوباره بخری چون قیمتا میاد پایین
البته این به بازیکنایی که داری مربوطه ..مثلا اگه روبن داری قیمت فعلیش 700 تاس 2 روز دیگه ارزون تر میشه و میتونی سود کنی رو این قضیه !
این کارم میتونی بکنی .. قبل 30 ژانویه میتونی بازیکنایی مثل دخیا .دیماریا.لاکازاته و همچین بازیکنایی که آپگرید میشنو اینفورمشونو بخری و بعد اپگرید بفروشی
ولی مسی و رونالدو یهو اینقدر قیمتشون پایین نمیاد

- - -ویرایش - - -

سلام .

دوستان این بازیکنای اصلی تیم من ـن : هاوارد ، کایل والکر ، مانگالا ، اونوها ، لِیتون بینس ، ویلشر ، استرلینگ ، صلاح ، بارکلی ، سیلوا ، وارگاس ، ژیرو ، والنسیا ، تیم کرول

یه سری بازیکن هم از پک تورنمنت در آوردم : دنی آلوز ، کوکه ، کایخون ، اِم ویا ( که قابل فروش نیستن )

راهنمایی کنید که قبل از اومدن Toty به نظرتون تیم ـو بفروشم یا نه ؟
نفروشی بهتره چون فوقش 20 30 تا سود کنی حالا شایدم همین نشه
این قضیه کرش ( افت قیمت ) بیشتر توی بازیکنایی که قیمتشون بالاس خودشو نشون میده

1 میلیون یه جا بخری بالای 50 درصد احتمال بن شدن داری. از ما گفتن بود :)
در ضمن من کماکان منتظر منبع اون لجندهای ایرانی هستم

پس چی کار کنم؟

ریسکشو به جون بخر حالا اول 100 یا 200 هزارتا بخر من خوندم که اگه قبلش یک یا دو تا پک باز کنی چون نمیتونن ردشو بزنن فک میکنن بازیکن در اوردی از پک فروختی که سود کردی اما این تیوری هم خودش ایراد داره اما از هیچی بهتره. بازم خود دانی دوست عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or