شوخی بود دیگه؟آپدیت هفته بعدی این 2 تا بازیکن رو به عنوان لجند قراره داشته باشه. فقط حیف فقط روی xbox هستش.
شوخی بود دیگه؟
منبع؟
ترکیبت رو 3.4.1.2 یا 4.2.3.1 بزارسلام دوستان این تیم من تو نسخه pc بازیه. به نظرتون مشکل تیمم کجاست!!! تو هر بازی 20 تا حمله میکنم اما سخت گل میزنم و راحت گل میخورم...
مخصوصا به تیمای لیگ انگلیس
واقعیه. توی Fut head دیدم.
دایی احتمالا حدود 500هزار تا میشه. مهدوی کیا میره طرفای 800تا. stat خیلی خوبی داره مهدی. بذاریش وینگ راست نابود میکنه حریف رو.
سلام یه سوال ذهن منو مشغول کرده. اگه الان 1 میل کوین بخرم احتمال داره بتونم باهاش تا چند روز دیگه مسی یا رونالدو رو با این قیمت بگیرم؟ اگه نمیشه چه بازیکنایی الان سو داره خریدشون؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...
نفروشی بهتره چون فوقش 20 30 تا سود کنی حالا شایدم همین نشهسلام .
دوستان این بازیکنای اصلی تیم من ـن : هاوارد ، کایل والکر ، مانگالا ، اونوها ، لِیتون بینس ، ویلشر ، استرلینگ ، صلاح ، بارکلی ، سیلوا ، وارگاس ، ژیرو ، والنسیا ، تیم کرول
یه سری بازیکن هم از پک تورنمنت در آوردم : دنی آلوز ، کوکه ، کایخون ، اِم ویا ( که قابل فروش نیستن )
راهنمایی کنید که قبل از اومدن Toty به نظرتون تیم ـو بفروشم یا نه ؟
سلام یه سوال ذهن منو مشغول کرده. اگه الان 1 میل کوین بخرم احتمال داره بتونم باهاش تا چند روز دیگه مسی یا رونالدو رو با این قیمت بگیرم؟ اگه نمیشه چه بازیکنایی الان سو داره خریدشون؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...
1 میلیون یه جا بخری بالای 50 درصد احتمال بن شدن داری. از ما گفتن بود
در ضمن من کماکان منتظر منبع اون لجندهای ایرانی هستم
پس چی کار کنم؟