FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

حالا یکی میگه نه من با 100 هزار تا یه تیم بستم خیلی خوب ولی این تیم خوب نیس که..بخوای یه تیم کامل ببندی کم کمش نزدیک 2 میل لازمه که اینم عمرا با بازی و کاپ بدست بیاد و فقط شانس تو پک وا کردن یا اینکه کوین خریدنه
2 میلیون!!! مگه میخوای بهترین بازیکن های فیفا رو جمع کنی... تیم BPL من 30هزار تا بیشتر خرج برنداشت. بهترین تیم نیست ولی بازم باهاش امتیاز میگیرم.

بعد عمری پک باز کردم، نتیجه ـش شد این =((.

64966962066603892868.png
:>

لیگه ایتالیا هم پول میخواد اگر همه اینفورم هاشو داشته باشی خوبه ولی یه مسله که هست اینه که تنوع بازیکن زیادی نداره و بازیکنایی مثل جروینیو و ... اصلا سطح بازیشون یه جوریه بازیکن حرفه ای کم داره نمونش وینگر چپ یا دفاع چپ

- - -ویرایش - - -

مصطفی جان شما ترکیبت چی هست ؟
امنیکه خیلی بازیکنه خوبیه .زاراته هم عالیه

لیگه ایتالیا هم پول میخواد اگر همه اینفورم هاشو داشته باشی خوبه ولی یه مسله که هست اینه که تنوع بازیکن زیادی نداره و بازیکنایی مثل جروینیو و ... اصلا سطح بازیشون یه جوریه بازیکن حرفه ای کم داره نمونش وینگر چپ یا دفاع چپ

- - -ویرایش - - -

مصطفی جان شما ترکیبت چی هست ؟
امنیکه خیلی بازیکنه خوبیه .زاراته هم عالیه
هر لیگی یه سری نقصها داره حتی لیگ برتر که بازیکن خیلی زیاد داره توی سمت چپ نقص داره و غیر هازارد فقط یه بازیکن خوب داره
ایتالیا مهاجم زیاد نداره دفاع چپ هم خیلی کم داره ولی سیلور میتونی بذاری وینگر چپ هم ژرونیو الشراوی و کیتا داره بنظرم این سه تا خوبن
من زیاد ترکیب عوض میکنم ولی بیشتر با 4222 و421212(2) و442 بازی میکنم

چه کار داری خب بزار حال کنن ملت :d

امیدوارم در عرض یک ماه گذشته واژه دلالی رو معنی کرده باشید چون اگه حتی فقط 50 هزار سکه داشتید، میتونستید به 500 هزار هم برسید! :دی.

چند تا ترفند های که این موقع ها کار میکردند:

بعضی از روز ها فیفا پک های 100 هزار سکه ای رو ریلیز کرد که یکی از روز ها هم Black Friday بود. واقعا بساطم جور شده بود اون روز :دی. این روزایی که پک های خیلی گرون میان ملت جوگیر میشن و میرن پک میگیرن، از اونجایی که 99 درصد بازیکناشون آشغاله، بازیکناشون رو سریع میزارن تو مارکت. اینجوری تعداد بازیکن ها تو مارکت فوق العاده میره بالا، و وقتی که طلب مردم کم باشه، قیمت ها میره پایین چون یارو میاد سریع بازیکنشو بفرشه و قیمتش میره پایین.

به غیر از این، صبح ساعت 6 به وقت انگلیس و حدود 11 صبح به وقت ایران پنجشنبه هم همیشه بهترین موقع برای خرید بازیکنه چون قیمت ها به خاطر بیرون اومدن تیم هفته پایین میاد (بابت همین پک باز کردن ملت و ...). و اینکه تلاش کنین همیشه بازیکن رو از طریق BID بگیرین، مطمئن باشین اگه صبر داشته باشین میشه میتونین معامله خوبی به دست بیارین :دی.

همین بازیکنایی که چهارشنبه گرفتید رو شنبه بفروشید، اگه همه رو از طریق BID و در زمان مناسب گرفتید، مطمئن باشید سود فوق العاده ای میکنید.

من معمولا تلاش میکنم همون صبح پنجشنبه یه تیم بسازم و همیشه یکشنبه میفروشمش.

البته شخصا رو ایکس باکس بازی میکنم اما از اونجایی که تاپیک اونجا خاک گرفته تصمیم گرفتم اینجا پست بدم. برای مثال کورتوا رو گرفتم 50k، بعد چند روز فروختم 80k. هازارد رو 230k گرفتم، چند روز بعد فروختم 300k. بهترین سودم رو ولی از دومین اینفورم داوید دخیا کردم! :دی. اونروز Black Friday چند روز بعد بیرون اومدن کاردش بود اما به طرز عجیبی قیمتش کم بود، 90k! کمی تحقیق کردم و از رفقای دلال پرس و جو کردم و فهمیدم قراره قیمتش فوق العاده بره بالا ، سه تا گرفتم و حتی تا چند روز پیش نگه داشتم و بالاخره 380k فروختم هر کدوم رو! :/ :| :دی.

الان حدود یک میلیون و 300 هزار سکه دارم و انتظار دارم چند روز بعد که تیم فصل بیرون میاد، این عدد به 2 میلیون برسه چون دیگه قیمت ها بدجور تو این قیمت پایین میاد از اون جایی که ملت دیوانه وار پک باز میکنن :دی. البته چند تا رفیق دارم و اونا استاد ما تو این کار هستم، یکیشون فقط 100 هزار سکه از طریق بازی در اوارده اما Transfer proftit ـش، 4 میلیون هست :-s
ایکس باکس قیمتا خیلی خوبه الان مثلا بخوای هازارد رو روی ps4 بخری 400 پیدا میشه .. تو با 1300 شاید بتونی یه تیم خوب و کامل تو ایکس باکس درست کنی ولی اینجا رو ps4 نزدیک 2 میل لازمه ..
اونجا بازیکنای لجند هم هست حالا :| به هر حال اگه میتونی رو ps4 تیم بساز :دی اونجا راحته :دی

واقعا بعد خريد كوين و استفاده ازش فهميدم كه ea كلا بازي رو جوري ساخته كه پول خرج كني دوستاني هم كه ميخوام تو بازي پول خرج كنن به هيچ وجه پوينت نگيرين كه پول دور ريخته چون فقط ميشه ازش پك خريد و معلوم نيست چي در بياد ٢٠٠٠ پوينت تو فيفا ميشه ٢٠ دلار كه ميشه ٧٠ تومن كه كلا به اندازه ١٠٠٠٠٠ ارزش داره ولي راحت ميشه با ٩٠٠٠٠ تؤمن ١٠٠٠٠٠٠ سكه خريد
اگر هم كسي سايت براي خريد كوين ميخواست بهم بگه من بهش ميگم چي كار كنه

سلام این آپگرید بازیکنها چند روز دیگه میاد؟
فک میکنم بعده toty

- - -ویرایش - - -

دوستانی که ایتالیا دارن.
نظرتون راجبه این تیم چیه؟
http://www.futhead.com/15/squads/15666988/
nanggolan if کسی داره ؟خوب هست؟
تو این ترکیب بیشتر میخوام ضد حمله بزنم هافبک برای ضد حمله ایتالیا چی خوب داره؟
بعد دفاع هم غیر از بارزاگلی و کیه لینی چی خوبه؟من نتونستم دیگه دقاعی پیدا کنم مجبور شدم تیاگو سیلوا بزارم

من پارسال ديدم يكي مسي رو تو كرش ماركت 500k خريد ! امسالم انقدر مياد پايين كه نگه دارم براش؟
كسايي كه واردن ميتنن بگن لواندفسكي و رويس كه الن 120 130k هيتن چقدر مياد پايين قيمتش؟ چون ميخوام بفروشمشون
خودم همين قيمت گرفتم امروز ديدم تو ماركت هنوز همين قيمت ميفروشن .. اگه دير نشده بفروشم امشب

فک میکنم بعده toty

- - -ویرایش - - -

دوستانی که ایتالیا دارن.
نظرتون راجبه این تیم چیه؟
lllll FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
nanggolan if کسی داره ؟خوب هست؟
تو این ترکیب بیشتر میخوام ضد حمله بزنم هافبک برای ضد حمله ایتالیا چی خوب داره؟
بعد دفاع هم غیر از بارزاگلی و کیه لینی چی خوبه؟من نتونستم دیگه دقاعی پیدا کنم مجبور شدم تیاگو سیلوا بزارم
برای هافبک میتونی Mertens و Giovinco بگیری که سرعت خیلی خوبی دارن .
برای دفاع هم Caceres بعد Chillieni و Barzagili بهترین مدافع سری آ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or