سلام
بازیکنهایی که کارت معمولیشون آپگرید میشن اگه دوتا کارت اینفرم داشته باشن مثلا یه 80 یه 81 هر دو تا اینفرماش زیاد میشه یا فقط یکیش؟؟؟
سلام یکی توضیح بده قضیه کم شدن قیمت ها از یکشنبه چیه ؟ چه بازیکنایی قیمتاشون کم میشن ؟من بازیکنای زیرو دارم، اگه بفروشم چیزی سود میکنم ؟
بنزما، کروز، خدیرا، ایسکو، فقولی (تیم هفته)، vela، پدرو، رودریگز ...
الان بخوای اینارو بفروشی شاید یه سودی کنی ولی اونقدرا نیسسلام یکی توضیح بده قضیه کم شدن قیمت ها از یکشنبه چیه ؟ چه بازیکنایی قیمتاشون کم میشن ؟من بازیکنای زیرو دارم، اگه بفروشم چیزی سود میکنم ؟
بنزما، کروز، خدیرا، ایسکو، فقولی (تیم هفته)، vela، پدرو، رودریگز ...
دوستان به نظرتون اگوئرو و دی ماریا تو توتی چند میشه؟
اگوئرو الان 320 تا هست دی ماریا هم 172 اینا
من خودم كوين خريدم 300k راحت تيم ساختم الانم بهترين موقع براي تيم ساختنِدوستان يه سؤال وقت بازي رو همون ٦ دقيقه قفله يا ميشه تغييرش داد ؟؟ اگه ميشه تغيير داد لطفا بگين از كجا ؟؟؟ بعد كاواني رو بگيرم ؟
- - -ویرایش - - -
راستي دوستان ميشه بگين چجوري اينهمه پول در ميارين اخه مثلا بيشتر كسايي كه ميان تو تاپيك حد اقل يه بازيكن ٥٠ k دارن ولي من گرون ترين بازيكنم ٩k پول شه ؟ تو رو خدا راهنمايي كنيد افسردگى گرفتم انقدر حرس خوردم![]()
ميشه بگي از كجا و چجوري خريدي ؟ اگه تونستي p. M كن برام مرسيمن خودم كوين خريدم 300k راحت تيم ساختم الانم بهترين موقع براي تيم ساختنِ
اينطوري معمولي خيلي سخته بخواي تيم خيلي خوب بسازي مگر اينكه يه بازيكن خوب دربياري كه اونم خيلي خيلي شانس ميخواد!
ميشه بگي از كجا و چجوري خريدي ؟ اگه تونستي p. M كن برام مرسي
ea جوری این آلیتمیت رو ساخته باید خرج کنیدوستان يه سؤال وقت بازي رو همون ٦ دقيقه قفله يا ميشه تغييرش داد ؟؟ اگه ميشه تغيير داد لطفا بگين از كجا ؟؟؟ بعد كاواني رو بگيرم ؟
- - -ویرایش - - -
راستي دوستان ميشه بگين چجوري اينهمه پول در ميارين اخه مثلا بيشتر كسايي كه ميان تو تاپيك حد اقل يه بازيكن ٥٠ k دارن ولي من گرون ترين بازيكنم ٩k پول شه ؟ تو رو خدا راهنمايي كنيد افسردگى گرفتم انقدر حرس خوردم![]()
والا پول در اوردن از راه بازی همچین سختم نیست الان من سه تا ایرانی با خودم میشناسم که نزدیک 900.000 تا از راه بازی در اوردن حالا من چند روز دیگه که 1.000.000 شد عکسشو میذارم توی تاپیک تا همه ببین همچین کار سختی هم نیست اگه از راه بازی سکه در اوردی و تیم بستی مردی:dدوستان يه سؤال وقت بازي رو همون ٦ دقيقه قفله يا ميشه تغييرش داد ؟؟ اگه ميشه تغيير داد لطفا بگين از كجا ؟؟؟ بعد كاواني رو بگيرم ؟
- - -ویرایش - - -
امسال اینجوری شده!؟ea جوری این آلیتمیت رو ساخته باید خرج کنی
الان مثلا کار خاصی نیس که بشه راحت ازش پول در آورد
بری لیگ ببری .کاپ اول شی . و اینکه بازی کنی تا یه مقداری کوین گیرت میاد و میتونی یه کارای باش کنی ولی بازم جوابگو نیس
یا میری کوین میخری یا اینکه پوینت پک وا میکنی این دومی هم شانسه
دلالیم تا 2 3 هفته پیش اوکی بود دیگه الان قیمتا به هم خورده جواب نمیده رو اون دلالیم فوقش تو یه هفته 100 هزار تا سود میکردی که زیاد نیس
ولی ببین اگه دوس داری یه مقدار خرج کن کوین بخر اگه میخوای سایتشو واست میفرستم خصوصی..سایت ایرانیه..البته خرید کوین اگه ea متوجه شه امکان بن داره و دقتشون رو ps4 هم بیشتره..ریسکه به نظرم خرید کوین..از من میشنوی که نخر.. به هر حال به نظر من بدون خرج کردن نمیشه تیم خوب درست کرد
حالا یکی میگه نه من با 100 هزار تا یه تیم بستم خیلی خوب ولی این تیم خوب نیس که..بخوای یه تیم کامل ببندی کم کمش نزدیک 2 میل لازمه که اینم عمرا با بازی و کاپ بدست بیاد و فقط شانس تو پک وا کردن یا اینکه کوین خریدنه
تو متن نوشتم تیم خوب از نظر هر کسی یه طورهامسال اینجوری شده!؟
پارسال که شخصا تیمو ایتالیایی بستم و کمتراز هر لیگی بابت خرید بازیکن خرج کردم
دروازه بان هندانویچ با چمیستری استایل Glove در حد بوفون بود
بعداز چندماه کارلوس توز معروف ترین و گرون ترین خریدم بود
در کل بستگی به بازیتونم داره که اگه زیاد برد داشته باشین نیازی به آگوئرو یا بازیکنای گرون پیدا نکنین
پارسال یه مهاجم توی لیگ ایتالیا بود SAU با چمیستری استایل Finisher دقیقا میشد رونالدو ! با قد کوتاهش از رونالدو بهتر هد میزد...
دوستام که روی تیمشونم خرج کرده بودن جلوم بازی میکردن میگفتن این بازیکن تخیلی یه باگه اصن!
مشکل اینجاست دومبیا از رونالدو هم بهترهتو متن نوشتم تیم خوب از نظر هر کسی یه طوره
ببین من باگو قبول ندارم
اینجا همه میگن دومبیا یعنی رونالدو
ایباریو یعنی رونالدو اینطوریام نیس دادا راحت میشه اینارو کاری کرد هیچکاری نکنن ;-)
حالا تو میتونی تیمتو سری آ ببندی از نظر خودت بهترینه اما بخوای یه تیم خوب انگلیس ببندی کم کمش 2 میلیون باید خرج کنی .
بهترین دفاعاهای فیفا لیگ برترو..... لیگ آلمانن به نظرم ولی بازم کاری کردن لیگ برتر قوی تر باشهمشکل اینجاست دومبیا از رونالدو هم بهتره
بعدشم هرکسی با یه لیگ بهتر نتیجه میگیره من که بدجور با دفاعهای لیگ برتر مشکل دارم![]()
والا من از دفاعام راضیم توی لیگ برترم کمپانی کلیچی اینفورم رید کیهیل مانگالا همه رو داشتم ولی دفاعم خراب بود اونایی که 13 رو بازی کردن یادشونه این فیفا دقیقا مثه همونه هرچیز اونجا جواب میداده اینجا هم جواب میدهبهترین دفاعاهای فیفا لیگ برترو..... لیگ آلمانن به نظرم ولی بازم کاری کردن لیگ برتر قوی تر باشه
لیگ آلمان بستم هافبک تعطیل
لیگ فرانسه بستم خدای بهترینا بودن یه زلاتان رو نوک گذاشته بودم همه رو پاره میکردولی دفاع تعطیل با اینکه سیلوا بود ..
لیگ اسپانیا هم کلا حال نمیکنم ولی گلر خوب نداره دفاع هم جز راموس خوب نیستن هافبک هم خوب نداره
لیگ ایتالیا بازیکناش خیلی خوبن ولی در مقایسه با انگلیس ضعیف ترن بازم میرسم به همون حرفم EA لیگ جزیره رو یه لول بالاتر ساخته
تو واقعیتم همینه ..لیگ انگلیس خوبه خدایی
-----------
راجب امثال دومبیا--ایباریو--بنتکه--لوکاکو و این جور بازیکنا به نظرم بهتره نگیم باگ
مثلا همین دومبیا دهن سیتتی رو سرویس کرد تو لیگ قهرمانان ..پس چی ؟ خوبه
ولی تو فیفا راحت میشه کاری کرد اینا هیچ کاری نکنن من خودتم تو انگلیس ..کومپانی و مانگالا میزارم و مشکلی ندارم
حالا توضیح دقیق ترم میشه داد