بیشتر عربا اینطورین کاراشون جالبه یارو ابراهیم اویچ رو گذاشته دفاع وسط
بلندگو رو روشن کرده آهنگ عربی گذاشته
خدایی اینا رو چه فیفا آخه ...
چه کار داری خب بزار حال کنن ملت :d
امیدوارم در عرض یک ماه گذشته واژه دلالی رو معنی کرده باشید چون اگه حتی فقط 50 هزار سکه داشتید، میتونستید به 500 هزار هم برسید!
.
چند تا ترفند های که این موقع ها کار میکردند:
بعضی از روز ها فیفا پک های 100 هزار سکه ای رو ریلیز کرد که یکی از روز ها هم Black Friday بود. واقعا بساطم جور شده بود اون روز
. این روزایی که پک های خیلی گرون میان ملت جوگیر میشن و میرن پک میگیرن، از اونجایی که 99 درصد بازیکناشون آشغاله، بازیکناشون رو سریع میزارن تو مارکت. اینجوری تعداد بازیکن ها تو مارکت فوق العاده میره بالا، و وقتی که طلب مردم کم باشه، قیمت ها میره پایین چون یارو میاد سریع بازیکنشو بفرشه و قیمتش میره پایین.
به غیر از این، صبح ساعت 6 به وقت انگلیس و حدود 11 صبح به وقت ایران پنجشنبه هم همیشه بهترین موقع برای خرید بازیکنه چون قیمت ها به خاطر بیرون اومدن تیم هفته پایین میاد (بابت همین پک باز کردن ملت و ...). و اینکه تلاش کنین همیشه بازیکن رو از طریق BID بگیرین، مطمئن باشین اگه صبر داشته باشین میشه میتونین معامله خوبی به دست بیارین
.
همین بازیکنایی که چهارشنبه گرفتید رو شنبه بفروشید، اگه همه رو از طریق BID و در زمان مناسب گرفتید، مطمئن باشید سود فوق العاده ای میکنید.
من معمولا تلاش میکنم همون صبح پنجشنبه یه تیم بسازم و همیشه یکشنبه میفروشمش.
البته شخصا رو ایکس باکس بازی میکنم اما از اونجایی که تاپیک اونجا خاک گرفته تصمیم گرفتم اینجا پست بدم. برای مثال کورتوا رو گرفتم 50k، بعد چند روز فروختم 80k. هازارد رو 230k گرفتم، چند روز بعد فروختم 300k. بهترین سودم رو ولی از دومین اینفورم داوید دخیا کردم!
. اونروز Black Friday چند روز بعد بیرون اومدن کاردش بود اما به طرز عجیبی قیمتش کم بود، 90k! کمی تحقیق کردم و از رفقای دلال پرس و جو کردم و فهمیدم قراره قیمتش فوق العاده بره بالا ، سه تا گرفتم و حتی تا چند روز پیش نگه داشتم و بالاخره 380k فروختم هر کدوم رو! :/
.
الان حدود یک میلیون و 300 هزار سکه دارم و انتظار دارم چند روز بعد که تیم فصل بیرون میاد، این عدد به 2 میلیون برسه چون دیگه قیمت ها بدجور تو این قیمت پایین میاد از اون جایی که ملت دیوانه وار پک باز میکنن
. البته چند تا رفیق دارم و اونا استاد ما تو این کار هستم، یکیشون فقط 100 هزار سکه از طریق بازی در اوارده اما Transfer proftit ـش، 4 میلیون هست