FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

ببین سلیقه ایه من خودم چون طرفدار آلمانم بوندس لیگا رو انتخاب میکنم باز بستگی به سلیقت داره من خودم به شخصه بوندس لیگا و لیگ برتر رو ترجیح میدم

دوستان امروز صبح الکسیس سانچز 86 اینفورم رو 490k خریدم به نظرتون پایین تر از این میاد ؟؟ یا این که خوب خریدم ؟؟ اگه سانچز آپگرید بشه اینفورم 86 اون قیمتش چجوریه میشه؟

راستش کالو خیلی ضعیفه
راموس رو دارم
من 4-3-3 بازی میکنم از راموس زیاد رازی نیستم
آخه رویس رو بزارم نوک که کمیستریش خیلی میاد پایین
لوا رو داشتم فروختم ارزونتر بخرم
دفاع چپ هم رودریگز دارم هم یانسن هم اشملزر از یانسن بیشتر از بقیه راضبم
اما منتطرم آلابا قیمتش بیاد پایین بخرم
این ترکیب منه یه نطری بدبد ممنون
البته جای مولر راموسه
https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cxACa4DvnLJtL:ps3
ترکیبت خوبه اما پوزیشن مولر بکن rf کمیستریش میشه 7 بعد برو حال کن
راموس که عالیه!
imobile هم امتحان کن نسبت به قیمتش خیلی خوبه!
تو دفاع rudiger هم سیلور عالیه
اینم تیم من دیشب ارزون شد بستم! نیمه دو bale and neymar میارم جای ramos and ribery میجون تیم حریفو
دیشب 10 دست زدم تو دیویژن 2 انلاین 9 تاشو بردم bale هم 16 تا گل زد!
256wjuw.png
[/IMG]

آخرین ویرایش:
دوستان امروز صبح الکسیس سانچز 86 اینفورم رو 490k خریدم به نظرتون پایین تر از این میاد ؟؟ یا این که خوب خریدم ؟؟ اگه سانچز آپگرید بشه اینفورم 86 اون قیمتش چجوریه میشه؟
عالی خریدی اگر اپگرید بشه از تو هم اپگرید میشه

سلام دوستان این آپدیت بازیکنا شامل اینفرمشون میشه یا غیر اینفورمشونم آپدیت میشن؟ من یه دخیا اینفورم دوم گرفتم 350 تا الان هیشکی ازم نمیخره..
به نظرتون نگهش دارم یا با قیمت پایین بدمش بره؟

سلام بچه ها
من الان رسیدم دیویژن دو تو التیمیت ولی با این روال بازی عمرا بتونم بازکنای گرون قیمت رو بخرم
راه خاصی داره زیاد پول در اوردن؟!؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام دوستان این آپدیت بازیکنا شامل اینفرمشون میشه یا غیر اینفورمشونم آپدیت میشن؟ من یه دخیا اینفورم دوم گرفتم 350 تا الان هیشکی ازم نمیخره..
به نظرتون نگهش دارم یا با قیمت پایین بدمش بره؟

آپگریدی که آخر این ماه میشه بازیکنایی که دو تا کارت اینفورم دارن جفتش بالا میره ولی اون جدیده بیشتر میشه و سودشم در واقع بیشتره ( کارت های معمولی که دست یوسر ها هست هم همونطوری میمونه و یه کارت جدید آپدیت شده از همون بازیکن میاد و این قضیه سودشم فقط رو کارت اینفورم هست )
الان دخیا اینفورم دومش بالا 430 ایناس ! تازگی خریدی 350 !!!؟
نگهش دار که آپگرید میشه و سود خوبی میتونی بکنی

آپگریدی که آخر این ماه میشه بازیکنایی که دو تا کارت اینفورم دارن جفتش بالا میره ولی اون جدیده بیشتر میشه و سودشم در واقع بیشتره ( کارت های معمولی که دست یوسر ها هست هم همونطوری میمونه و یه کارت جدید آپدیت شده از همون بازیکن میاد و این قضیه سودشم فقط رو کارت اینفورم هست )
الان دخیا اینفورم دومش بالا 430 ایناس ! تازگی خریدی 350 !!!؟
نگهش دار که آپگرید میشه و سود خوبی میتونی بکنی

بله تازه خریدم البته تو نسخه pc که قیمتاش زیاد فرقی با ps4 نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or