FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

یعنی من تا ولکاتم از دفاع آخرش جلو میفته میخاد شوت بزنه سرورا به مشکل میخورن ؟:دی

شاید :دی
امروز یارو جلو بود ازم ..پنالتی هم گرفت..داشت میزد یهو قطع شد ..
منم اعصابم بهم ریخته بود سر پنالتیه ..کلی حال داد :دی
--------------------
از ساعت 9 این پک آبیه چشمو گرفته یه دونه باز کنم میدونم سکه ها به فنا میرن دوباره .... باید 10 تا رو باز کنم خیالم جمع شه ... :|
تا کی میتونم کنترل کنم خودمو خدا میدونه !

نه. مشکل من این چیزا نیست :دی
من یه ساعت در روز وقت دارم، این التیمیت باید روزی چند ساعت با ترکیبت ور بری :دی

مصطفی لامصب 24 ساعت تو آلتمیته :دی توی PSN هم کلفت بازی در میاره، جواب PM نمیده :دی
همین که یه ساعت با تیم ور میری ربع ساعت بازی میکنی حال میده دیگه:d
توهم یه لیگ توی مغز خودت انتخاب میکنی بعد بازی میکنی همه رو از یه لیگ میخری البته از سایت futhead.com برای خرید بازیکن و از بچه ها کمک میگیری تموم شد رفت :d
بعدشم من بعضی اوقات سرم شلوغه 476تا فرند دارم نمیرسم جواب همه رو بدم :d

فیفا رو بوسیدم گزاشتم کنار همین دیشب 50.000 تومان پک باز کردم بازیکنا رو همرو فروختم تا 1 ماه دیگه کوین هارو خرج کنم داداش کوچیکه اومده هرچی دستش اومده خریده واسه خودش دیدم سکه ها شده 1000 تا بخاطر همین کل پولایی که خرج کرده بودم به باد رفت خیلی زور داره با هزار بدبختی با شوق و ذوق پول جمع کنی پول بازیهای جدیدو بدی به این بعد اینجوری بشه قسم هم خوردم تا کرش مارکت برنگردم فیفا کوین خواستید براتون از بچه ها میگیرم اما خودم فعلا خداحافظ .

- - -ویرایش - - -

فیفا رو بوسیدم گزاشتم کنار همین دیشب 50.000 تومان پک باز کردم بازیکنا رو همرو فروختم تا 1 ماه دیگه کوین هارو خرج کنم داداش کوچیکه اومده هرچی دستش اومده خریده واسه خودش دیدم سکه ها شده 1000 تا بخاطر همین کل پولایی که خرج کرده بودم به باد رفت خیلی زور داره با هزار بدبختی با شوق و ذوق پول جمع کنی پول بازیهای جدیدو بدی به این بعد اینجوری بشه قسم هم خوردم تا کرش مارکت برنگردم فیفا کوین خواستید براتون از بچه ها میگیرم اما خودم فعلا خداحافظ .

تصور کنید پیرلو رو خریده 40.000 تا ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا )x)x)x)x)x)x)x)x)x

سلام
من تو چه تو فیفا14 چه تو فیفا15 همش season بازی میکردم چند روزه رفتم ultimate team بازی میکنم خیلی پیچیدگی داره چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید (البته من تو pc بازی میکنم ولی خوب شیوه ها یکیه )
بهترین راه واسه کسب کوین بیشتر چیه ؟ بازی کردن تو سیزن التیمیت خیلی وقت میبره بخوای هی بازی کنی وقتی میرم تو قسمت ترانسفر مارکت بعضی از بازیکنا یک میلیون کوین هست قیمتشون اینا رو که تا صد سال دیگه هم نمیشه خرید :دی اینایی که اینا رو میخرن با بازی کردن بدست میارن یا روش دیگه ای ؟
بعد من هر بازیکنی که میخرم سه تا بازی میکنه قراردادش تموم میشه اعصاب خرد کنه چطوری بازی بیشتری انجام بدیم باهاشون ؟
در ضمن من صبر کنم کوین بیشتر بشه بعد بازیکن بخرم ؟ این پک ها کدومش خوبه ؟ من دو تا گرفتم همش بدرد نخور بود
اینم تیم من در حال حاضر :

7777gc68aopg6ezpw0pl.jpg

چند تا جک و جوون ریختیم تو بازی فعلا جواب میدن :دی
در ضمن نمیشه این سکه های عادی که تو بازی میدن (XP) رو تبدیل به کوین کرد ؟خیلی زیاد دارم استفاده هم نمیشه

آخرین ویرایش:
امروز با این تیم بازی کردم و 3-1 بردم رونالدو روبن مسی و لام اینفورم بودن طرف فقط l1مثلث مینداخت مهاجمهاش با دروازه بان من تک به تک میشدن ولی خداروشکر بردم تازه یه پنالتی هم خراب کردم :(
endr93efsdctf0609crj.jpg

سلام. دوستان یه سوال دارم. توی transfer market دنبال بازیکن میگردم. بعضی موقعها یه بازیکن تقویت شده و به معرض فروش گذاشتن. طوری که تمام اپشنهای اون بازیکن بالاتر از حالت عادیه مثلا سرعت یا قدرت پاس یا قدرت شوت بیشتر از حالت عادیه. ایا این موقعیت برای بازیکن ثابت میمونه یا بعد از مدتی از بین میره. چون من یه بازیکن خریدم البته خیلی گرونتر از حالت عادی(حدود سه برابر) اما الان بعد از دو روز میبینم بازیکن به حالت عادی برگشته. البته فکر کنم دو یا سه دست بیشتر ازش بازی نگرفتم.

سلام. دوستان یه سوال دارم. توی transfer market دنبال بازیکن میگردم. بعضی موقعها یه بازیکن تقویت شده و به معرض فروش گذاشتن. طوری که تمام اپشنهای اون بازیکن بالاتر از حالت عادیه مثلا سرعت یا قدرت پاس یا قدرت شوت بیشتر از حالت عادیه. ایا این موقعیت برای بازیکن ثابت میمونه یا بعد از مدتی از بین میره. چون من یه بازیکن خریدم البته خیلی گرونتر از حالت عادی(حدود سه برابر) اما الان بعد از دو روز میبینم بازیکن به حالت عادی برگشته. البته فکر کنم دو یا سه دست بیشتر ازش بازی نگرفتم.
داداش اگر منظورت اون مشکی اینفورماست ک هیچی اونا میمونه اما اگر اونی و میگی که همه چیزشون 10 تا رفته بالا مثلا .... متاسفانه Training Item هست با قیمت 1000 سکه به بالا که واسه 1 مچ استافده میشه :|

داداش اگر منظورت اون مشکی اینفورماست ک هیچی اونا میمونه اما اگر اونی و میگی که همه چیزشون 10 تا رفته بالا مثلا .... متاسفانه Training Item هست با قیمت 1000 سکه به بالا که واسه 1 مچ استافده میشه :|

مرسی. اره اونایی که غیر از اینفورم . پس فقط برای یه بازی به اون شکل میونن؟ حالا میشه خودمون بازیکن رو به اون شکل کنیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or