FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

40832837400328173547.jpg

یعنی الان واقا این ربطی داره؟؟؟8-|:))=))
توی اونور دنیا ساعت ۴ صبح ما میشه غروب و ... اونا رو چه حسابی باید خلوت تر باشه؟؟؟؟ :))
اصلا به فرض که خلوت تر باشه ، چرا باید پک ایتم بهتری بده درصد یتم های ریر همون درصد میمونه:-b

تعداد گیمرهای این سمت ( خاورمیانه - اروپا - روسیه ) خیلی بیشتر از سمت امریکا هستش روی این حساب میگم قاعده ای هم که هست اینه واسه چی پلیر ها صبح ها ارزون ترن؟ خب شما بگو واسه چی ؟ شما که ماششاله همه چی میدونی بگو مارم اگاه کن .

به درصد نیست تمامی پک های شانسی تو بازی های مختلف مثل پک های با یک قاعده بازیکناشون رو میدن قاعده ای هم که میگم یعنی نسبت به تعداد بازیکن های انلاین یک بازیکنی رو درصد شانسشو حساب میکنه میده نه نسبت به کسایی که پک باز میکنن انشالله انقدر پک باز میکنی تا بهت ثابت میشه .... همین الان هم بپرس تو همین فروم چند نفر دم صبح یا نصف شب بازیکنای خوب در اوردن من خودم مطمعا نبودم تو فیفا اینجوری باشه که مطمعا شدم شاید این دوستمون هم صبح باز کرده باشه اما میگم تو این زمان شانس بیشتری داره .

از کجا هم معلوم اونور دنیا سرورش از سرور ما جدا نباشه؟ والله تو این وضعیت مه من دارم فقط عرب میبینم تا کس دیگه .

موفق باشی .

تعداد گیمرهای این سمت ( خاورمیانه - اروپا - روسیه ) خیلی بیشتر از سمت امریکا هستش روی این حساب میگم قاعده ای هم که هست اینه واسه چی پلیر ها صبح ها ارزون ترن؟ خب شما بگو واسه چی ؟ شما که ماششاله همه چی میدونی بگو مارم اگاه کن .

به درصد نیست تمامی پک های شانسی تو بازی های مختلف مثل پک های با یک قاعده بازیکناشون رو میدن قاعده ای هم که میگم یعنی نسبت به تعداد بازیکن های انلاین یک بازیکنی رو درصد شانسشو حساب میکنه میده نه نسبت به کسایی که پک باز میکنن انشالله انقدر پک باز میکنی تا بهت ثابت میشه .... همین الان هم بپرس تو همین فروم چند نفر دم صبح یا نصف شب بازیکنای خوب در اوردن من خودم مطمعا نبودم تو فیفا اینجوری باشه که مطمعا شدم شاید این دوستمون هم صبح باز کرده باشه اما میگم تو این زمان شانس بیشتری داره .

از کجا هم معلوم اونور دنیا سرورش از سرور ما جدا نباشه؟ والله تو این وضعیت مه من دارم فقط عرب میبینم تا کس دیگه .

موفق باشی .
پسر خوب مضموون حرف من رو نفهمیدی ، من میگم هیچ ربطی به تعداد پلیر های انلاین نداره، هر بازیکن ریر یک درصدی داره که از پک بیرون بیاد، حتی یادمه یه سایت بود که درصد بازیکنها رو هم مشخص کرده بود، شما موقعی که توی این تاپیک خبری ازتون نبود با دوستان بحث التیمیت میکردیم و از اون موقع تا به حال حد اقل ۲۰۰ تا پک پریمیوم گلد باز کردم و این و به خوبی میدونم ،پک فقط و فقط به شانس بستگی داره،ان شاالله خدا نصیب شما کنه بیشتر سکه بکمک دوست عزیز روس دربیاری و بتونی از این راه درامد کسب کنی

گیمر های آمریکای جنوبی و کانادا رو فاکتور گرفتی دیگه:-/ خلوت تر هست ولی نه به اون صورت، ایتم های توی مارکت ۳۰۰،۴۰۰ هزارتا کاهش پیدا میکنند
بازی که فقط یک سرور نداره :d سروراش خیلی زیادن ، نزدیک ترینش به ما فک کنم پاکستان باشه ، بعد فکر کردی اون ایتم های توی مارکت فقط برای اون سرورند؟!!!!:-o
ساعتیم که ایتم ها ارزون میشه ۶،۷ صبحه

باز بنظر من اون فرضیه :d که میگن زمان اومدن totw احتمال درومدن اینفورم از پک بیشتر هست قابل قبول تره
کامروا باشی و به امید بیلیونر شدنت:bighug:
دوست داشتی بحث رو ادامه بدی بیا تو پروفایل،تاپیک بیش از این منحرف نشه.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
این ستوریج با engine چقد خوبه :دی 60 امروز خریدمش با سریع فروختن بالوتلی، ولی بهترین راه برای پول جمع کردن خریدن بازیکنا در طول هفتهُ فروختنشو.ن شنبه یک شنبه ـست.

الان مورنو و ماتیچ عالیه قیمتاشون 3000 تا با بید گرفتم در صورتی که دیروز 5000 بود بخرین فردا پس فردا گرون میشه نشد دیگه تو 1 هفته میشه عوضش سود خوبی داره

این تیم من هستش

حالا سوالم اینه که اگه روبن رو به این تیم در آینده اضافه کنم این تیم بهتره یا منتخب پریمر لیگ به این شکل

Courtois
walker-Kompany-Koscielny-Filipe Luis
Touré- Ramires
Willian -Di Maria- hazard
Aguero- ( کاستا)

هر جوری حساب میکنم دفاع آلمان یکم سریع تر و بهتره ولی خط هافبک انگلیس قدرتمندتره .

این تیم من هستش

حالا سوالم اینه که اگه روبن رو به این تیم در آینده اضافه کنم این تیم بهتره یا منتخب پریمر لیگ به این شکل

Courtois
Touré- Ramires
Aguero- ( کاستا)

هر جوری حساب میکنم دفاع آلمان یکم سریع تر و بهتره ولی خط هافبک انگلیس قدرتمندتره .

همین تیمت خیلی خوبه . فقط به نظرم بذار بعدا روبن بگیر . قیمتش میاد پایینتر ، بهتره .

این تیم من هستش

Courtois
Touré- Ramires
Aguero- ( کاستا)

چقدر طول کشید این تیمو ساختی؟ :|

بعد کوین با بازی کردن بدست اوردی یا راه های دیگه؟

دوستان Market crash شروع شده ؟! چون من دیروز شورله رو از پک دراوردم 25k فروختم ولی امروز دیدم 20k شده !! Cuadrado و Vidal هم که 40k گرفته بودم نزدیک 10k ارزون تر شدن

ممنون از جیمز باند عزیز
با این تیم راحت هستم ولی خوب تنها مشکل تیمم هافبک دفاعی های کندش هستند .

چقدر طول کشید این تیمو ساختی؟ :|

بعد کوین با بازی کردن بدست اوردی یا راه های دیگه؟

تو بازی که 200k تا الان در آوردم ولی تو صفحه قبلی زدم که زلاتان در آوردم یکبار هم دیماریا . این تیم رو هم 3 روز پیش بعد فروش 830k زلاتان ساختم !:دی

این ستوریج با engine چقد خوبه :دی 60 امروز خریدمش با سریع فروختن بالوتلی، ولی بهترین راه برای پول جمع کردن خریدن بازیکنا در طول هفتهُ فروختنشو.ن شنبه یک شنبه ـست.

دقیقا . خیلی بازیکن خوبیه به نظر من از van persie بهتر میشه ازش بازی گرفت . روی استایلای دیگه هم امتحانش کن مثلا استایل hawk همینجوری همه رو شخم میزنه اخرش هم با شوت های زیبا دروازه رو پاره میکنه. حالا که گفتی من هم دارم رو engin امتحانش میکنم ببینم چه میکنه.

دوستان میشه لطف کنید و بگید هرکدوم از این کمستری استایل ها ( اسنایپر ، انجین و ... ) مربوط به چی میشه ؟

یعنی هر کدومشون چه نقطه ای از بازی بازیکن رو قوت میبخشن ؟ یا اگه سایت خارجی هم سراغ دارید که توضیح داده باش معرفی کنید ممنون میشم

دوستان میشه لطف کنید و بگید هرکدوم از این کمستری استایل ها ( اسنایپر ، انجین و ... ) مربوط به چی میشه ؟

یعنی هر کدومشون چه نقطه ای از بازی بازیکن رو قوت میبخشن ؟ یا اگه سایت خارجی هم سراغ دارید که توضیح داده باش معرفی کنید ممنون میشم

تو یک سایت این رو زده

FIFA 15 Ultimate Team Chemistry Styles Tips and Guide
Use these FUT chemistry style tips to ensure you’re applying the best types of style to different types of player.
Basic
All players will start with this basic chemistry style attached to their card. This, basically, means that an overall increase is applied to your players stats presuming that you’re running decent overall team chemistry links.
Forwards /Attacking styles
Sniper – increases shooting and dribbling stats – position to use on – RW, LW & CF
Finisher – increases shooting and physical stats – position to use on – ST
Deadeye – increases shooting and passing stats – position to use on – CAM, RW, LW, CF & ST
Marksman – increases shooting, dribbling and physical stats – position to use on – CAM, CF & ST
Hawk – increases pace, shooting and physical stats – position to use on – RW, LW & ST
Hunter – increases pace and shooting stats – position to use on – RW, LW & CF
Midfield / Attacking & Defensive styles
Artist – increases dribbling and passing stats
Architect – increases physical and passing stats – position to use on – CM & CAM
Powerhouse – increases defending and passing stats – position to use on – CDM
Maestro – increases dribbling, shooting and passing stats – position to use on – CM & CAM
Engine – increases pace, dribbling and passing stats – position to use on – RW, LW & CF
Catalyst – increases pace and passing stats – position to use on – CDM, CM & CAM

Defenders / Defensive styles
Sentinel – increases defending and physical stats – position to use on – RB, LB & CB
Guardian – increases defending and dribbling stats – position to use on – RWB, LWB, RB & LB
Gladiator – increases defending and shooting stats – position to use on – RWB, LWB, CDM
Backbone – increases defending, physical and passing stats – position to use on – CDM & CB
Anchor – increases pace, defending and physical stats – position to use on – RWB, LWB, RB, LB & CB
Shadow – increases pace and defending stats – position to use on – RWB, LWB, RB, LB & CB
Goalkeeper styles
Wall – increases diving, handling and kicking stats
Shield – increases reflexes, speed and kicking stats
Cat – increases reflexes, speed and positioning stats
Glove – increases diving, handling and positioning stats

-----

بهترین هم به نظرم این هست (البته به بازیکن هم بستگی داره)

Gk glove or cat
Lb/rb shadow
CB Anchor
CDM powerhouse
Any attacking mid inc wingers engine
CAM hunter
St hawk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or