FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دقیقا
اگر زمانشم مهمه دقیقا شب FIFA Ballon d'Or هست که توصیه میشه بازیکن های گرونتونو 2 تا 3 هفته قبلش بفروشین و دوباره تو مارکت کرش بخرین ارزونتر
من از همین روش سره زلاتان 300k سود کردم پارسال.

جام جهانی هم اینجوری شده بود مثل اینکه .... دلیلشم اینه که ملت میرن پک باز میکنن واسه TOTY کسی بازیکن نمیخره ... ولی دلتون میاد اون اینفورم های رنگ قشنگ رو ول کنید ؟؟؟

دقیقا
اگر زمانشم مهمه دقیقا شب FIFA Ballon d'Or هست که توصیه میشه بازیکن های گرونتونو 2 تا 3 هفته قبلش بفروشین و دوباره تو مارکت کرش بخرین ارزونتر
من از همین روش سره زلاتان 300k سود کردم پارسال.

ریسکه به نظرم
اینفورمارو بفروشیم یهو دیگه نشه خرید خیلی بد میشه :دی

دوستان اوایل فیفا 15 صحبت از بن کردن اکانت دلال ها و ... بود . به نظرتون با این شرایط ریسکی نداره که حدود 200K کوین از یکی از بچه ها بخرم ؟ بعد نرخش چطوریه مثلا به ازای هر 100K چقدر بدم خوبه ؟

سلام
آقایون اگر صحبت از مسابقات پولی رو باز هم مطرح کنید ، دسترسیتون برای همیشه به انجمن قطع میشه .
چه تو این تاپیک و چه هر تاپیک دیگه ای .

من نیاز شدید به رویس و لواندفسکی دارم منتها کو پول... تیم من متشکل بوندسلیگاس فقط بخاطر اینکه 2 تا پک خریدم، اولی لام دراومد دومی آلابا.
الان به نظرتون چه بازیکنهایی رو بخریم بهتره تا قیمتشون بره بالا؟

امروز 65 تا PREMIUM GOLD PACK پشت سر هم باز کردم نتیجه گرفتم اگه 200 تا دیگه هم باز میکردم فقط هدر دادن سکه است.:-& بهترین کار خرید بازیکنه و لا غیر.8-|

دو تا بازی کردم بردم آخر بازی هم تو اون نوار ثبت شد ولی نه سکه داد نه هیچی ..اومدم تو منو دیدم ثبت نکرده :|
دلیل این چیه ؟؟؟
دیگه این مطمئنن از سروراس

امروز 65 تا PREMIUM GOLD PACK پشت سر هم باز کردم نتیجه گرفتم اگه 200 تا دیگه هم باز میکردم فقط هدر دادن سکه است.:-& بهترین کار خرید بازیکنه و لا غیر.8-|

صبح زود ساعت 4 یا 5 شانسش بیشتره چون ادمای کمتری انلاینن و نسبت شانس هر نفر میره بالاتر .

صبح زود ساعت 4 یا 5 شانسش بیشتره چون ادمای کمتری انلاینن و نسبت شانس هر نفر میره بالاتر .
40832837400328173547.jpg

یعنی الان واقا این ربطی داره؟؟؟8-|:))=))
توی اونور دنیا ساعت ۴ صبح ما میشه غروب و ... اونا رو چه حسابی باید خلوت تر باشه؟؟؟؟ :))
اصلا به فرض که خلوت تر باشه ، چرا باید پک ایتم بهتری بده درصد ایتم های ریر همون درصد میمونه:-b

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or