FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان infrom قضیش چیه؟
من benzema infrom برام در اومد
همیشه اینفرم میمونه یا بعد یه مدت عادی میشه؟
بعد اینکه چند بفروشمش؟
قیمتش دستم نیست!

دوستان infrom قضیش چیه؟
بعد اینکه چند بفروشمش؟
قیمتش دستم نیست!
اینفورم یعنی نسبت به حالت معمولی اپگرید تره
همیشه اینفورم میمونه تا قیامت :d
قیمت هم میتونی بری توی بازی بنزما رو سرچ بزنی بعد با مینیممم و ماکزیمم قیمت قیمتش دستت میاد

دوستان infrom قضیش چیه؟
بعد اینکه چند بفروشمش؟
قیمتش دستم نیست!

از 410,000 بذار . حواست باشه 410هزار باشه ها . این قیمت رو دیروز دیدم ، الان برو داخل آلتیمت و اسم بنزما رو سرچ بزن و بعدش کمترین قیمتش رو بذار روی 300هزار و ببین قیمتا چه خبره .

دوستان من چیکار کنم بازیکنام چپ و راست مصدوم نشن نفس کم نیارن ؟ هرچی پول در میاریم میره پایه مصدومیت اینا با بدبختی 11 نفر جمع کردیم فعلا :|

یکی فیتنسش رو بالا ببر که برای اینکار میتونی مربی بدن ساز بخری یا به بازیکنات استراحت بده و برای رفع مصدومیت بازکنانت میتونی دکتر هم بخری

Last edited by a moderator:
مرسی از دوستان
این کارتایی که عکس یه ادم روشه بعد زده مثلا 3% fitness
چیه و چطوری میشه استفاده کرد؟

میخریش و میفرستیش تو کلاب . همین ! :دی

یارایی که تعویضی میذاری بعد دو بازی یا سه بازی یا ... ( بستگی به تعداد کارت هایی که خریدی داره ، هرچه بیشتر، بهتر ) فیتنس اونا 99 میشه و میتونی ازشون برای بازی های بعدی استفاده کنی و دوباره بعد اینکه خسته شدن میذاریشون تو تعویضی و همین روند ادامه پیدا میکنه . دیگه لازم نیست فیتنس برای تیم بخری .

لعنت به ea ، حرومش بشه اون پولی که برای فیفا دادم . 2 بار تورنمنتی که جدید اومده و 7500 تا سکه میده رو بردم ولی بعد از سوت داور بازیکن ها وسط زمین همینجوری قدم میزنن ، نه پولی میده نه چیزی !! یه بار هم رسیدم فینال یه لحظه رفتم برای بازیکن Contract بگیرم دیدم دوباره از اول شروع شده :((

میخریش و میفرستیش تو کلاب . همین ! :دی

یارایی که تعویضی میذاری بعد دو بازی یا سه بازی یا ... ( بستگی به تعداد کارت هایی که خریدی داره ، هرچه بیشتر، بهتر ) فیتنس اونا 99 میشه و میتونی ازشون برای بازی های بعدی استفاده کنی و دوباره بعد اینکه خسته شدن میذاریشون تو تعویضی و همین روند ادامه پیدا میکنه . دیگه لازم نیست فیتنس برای تیم بخری .

لطفا اطلاعات غلط ندین دوستان اون کارتها من چند صفحه قبل گفتم چکار می کنن:
آقا یه توضیح بدم واسه کارت‌های staff مثل مربی‌ از انواعش. این کارتها هیچ کاری انجام نمیدان تو کلاب یعنی‌ مثلن وقتی‌ مربی‌ یا دکتر مربوط به سر یا زانو تو تیمتون دارین این بدین معنی‌ نیست که بازیکنها تو اون قسمت قویتر میشن یا اینکه مصدوم نمی‌شن. اون کارتها فقط وقتی‌ به درد میخورن که مثلا شما کارت مربی‌ fitness که روش نوشته ۱۵% دارید.و بعد بازیکنتون فیتنسش می‌شه ۵۰. در این حالت اگر کارت ۱۵% مربی‌ fitness داشته باشید تو کلاب و کارت سیلور fitness که +۴۰ هست بخرید با apply کردن اون روی بازیکنتون بجای ۵۰+۴۰=۹۰، fitness جدید اونو یکم بیشتر می‌کنه و می‌شه:۵۰+(۰،۱۵*۴۰+۴۰)=۹۹% یعنی‌ ۱۲ تا بیشتر بهتون میده. یعنی‌ کارت بجای ۴۰ می‌شه ۵۲.
این قانون واسه مربی‌ و کارتهای کانترکت هم هست همچنین واسه تمامی‌ staff. پس سعی‌ کنید الکی‌ چیزی نخرید چون لزوما هیچ نیازی به این افزایشها نیست و به راحتی‌ می‌تونید بجای مثلا کارت fitness ۴۰ کارت گلد ۶۰ بخرید. این موضوع دقیقا واسه انواع دکتر هم درسته.

دیشب که یه پک ویژه اومده بود ( شامل فقط بازیکن ) خریدم به قیمت 25 هزار سکه ! ( خیر سرم میخواستم واسه خامس پول جمع کنم ) وسوسه شدم دیگه ...

یه مشت بنجل دوباره واسم اومد :( بهترینشون Ciani مدافع قرانسه بود که 2000 سکه فروختمش فکر کنم .

امروز قیمت کوین به پایینترین حدش رسیده بجنبید تا دوباره نرفته بالا معمولا بعد از 5 شنبه میره ببالا

دوستان عزیز پی اس 4 باز
فعلا کوین نخرید چون EA به شدت داره transactionهارو چک می کنه و اگه مشکوک بشه بن میکنه و هیچ بهونه هم قبول نمیکنه بسیار بودن (که مخصوصا پی اس 4 باز) که درست یا به اشتباه بن شدن
این مطلب بخونین لطفا
The Curious Case Of The Coin Related Resets - Futhead News - FIFA 15 and Ultimate Team News

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or