بازي ميكني سكه در مياري بازيكن ميخري ميتوني از سيزن افلاين كمك begiriسلام دوستان
ميشه يكي واسه من توضيح بده از اول كه چجوري FUT رو شروع كنم ؟؟
چجوري بازيكناي قوي بيامرم تو تيم ؟
كمـــــــــــــــــــــك
بازي ميكني سكه در مياري بازيكن ميخري ميتوني از سيزن افلاين كمك begiri
همه رو از یه لیگ بخر مربی رو هم از همون لیگ بذار صد در صد میشهنه منظورم اين بود كه از اول چجوري تيم رو جمع و جور كنم و نزديك به 100% كنم ...خيلي پيچيدست واسم :d
خدا از این دوستا بده.یه دوست عزیزی میخاد اگوئرو رو به من هدیه بده ، از کی و کجا میشه مطمئن کوین خرید؟
اقا خداییش اینقدر بازیکن مهم نیست.من الان یه تیم 4k دارم division 5 هستم درسته 2 تا division دیگه برم سخت میشه ولی باز اون موقع اپگرید میکنم فعلا اگه division 10 اینا هستی یه تیم معمولی خیلی معمولی بساز حال کن:dاقا چرا من هر چی زور میزنم با آلتیمیت حال نمیکنم؟
احساس میکنم خیلی شلوع پلوغ و وقت گیره. هی باید بخری، بفروشی، قرض بدی، قرض بگیری
یه ساعت زور میزنی، یه ربع بازی میکنی
اگه رمز و رازی داره بگید ما هم تو حالتون شریک شیم
اقا خداییش اینقدر بازیکن مهم نیست.من الان یه تیم 4k دارم division 5 هستم درسته 2 تا division دیگه برم سخت میشه ولی باز اون موقع اپگرید میکنم فعلا اگه division 10 اینا هستی یه تیم معمولی خیلی معمولی بساز حال کن:d
خدا از این دوستا بده.
paypal داری؟اگه داری یه سایت هست خوبه
فک نکنم اونا کاری کنن ک دی سی میشهنه ولی رمز دوم کارت دارم
داخلی سایت یا ادمش پیدا نمیشه؟
راستی تاحالا چند نفر بهم خوردن موقع بازی نیمه دوم که میبینن دارن عقب میفتن دی سی میکنن هم از قرار دادم کم میشه هم بازیکنا خسته میشن هم بازی امتیازش برای هیچکس حساب نمیشه
ای دی شون هم تو لیست او.نایی که بازی کردم نمیاد که بخوام گزارش کنم. کلا کار کثیفیه مخصوصا وقتی تو تیمت بنزما و آلوز و .. باشن.