FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

یعنی من پشت دستمو داغ میکنم اگر دیگه پک باز کنم
الان این مگا پک که 35000 کوین هست باز کردیم گفتیم ایتماش بالاس اقلا یه بازیکن درست حسابی میده میفروشیمش بهترین بازیکنی که داد اوبی میکل بود
همین پول میخواستم بدم دنی الوز بگیرم عجب غلطی کردیم پک باز کردیم

یعنی من پشت دستمو داغ میکنم اگر دیگه پک باز کنم
الان این مگا پک که 35000 کوین هست باز کردیم گفتیم ایتماش بالاس اقلا یه بازیکن درست حسابی میده میفروشیمش بهترین بازیکنی که داد اوبی میکل بود
همین پول میخواستم بدم دنی الوز بگیرم عجب غلطی کردیم پک باز کردیم

3 تا وا کردم منم هیچی نبود توش :دی
بهترین پک همون 7500 هست..خلاص

اقا میخواید بازیکن بگیرید الان وقت خوبیه!
قیمتا حسابی اومده پایین مثلا توز شده 30k !
راهی هست بشه سریع کوین گیر آورد؟:d الان 5k بیشتر کوین ندارم از شانسم بازیکنا قیمتاشون اومده پایین :d

3 تا وا کردم منم هیچی نبود توش :دی
بهترین پک همون 7500 هست..خلاص

اصلا پک وا کردن یعنی پولتو تو اشغالی ریختن
ولی یه سریا تو یوتیوب میبینی پک وا میکنن مسی و نیمار و روبن و ... در میارن اینا دیگه اخر خرشانسن

من که به جز این مگا پک 35000 کوینی ، 5-6 بار هم پک 7500 و 15000 تایی باز کردم بهترین چیزی که داد بازیکن نبود یه قرارداد 99 بازی بود :دی بازیکنا که از دم اشغال بودن :d
البته امروز از این پک 35000 تایی یه 6-7 قرارداد 28 بازی در اومد خوب بود . تونستم تا الان 5 تا بازیکن ها هم با 5 هزار تا بفروشم . بعد یه بازیکن هم داده فکر نمیکردم 150 تا هم ارزش داشته باشه رفتم قیمت بقیه رو دیدم اکثرا بالای 14000 تا قیمت زده بودن من گذاشتمش 12000 تا یکی بخرش اقلا پول پک در بیاد
اینم همین بازیکنه :

اسمش منو یاد یکی از شخصیت های برجسته و معروف دنیا میندازه >:)

اقا میخواید بازیکن بگیرید الان وقت خوبیه!
قیمتا حسابی اومده پایین مثلا توز شده 30k !
راهی هست بشه سریع کوین گیر آورد؟:d الان 5k بیشتر کوین ندارم از شانسم بازیکنا قیمتاشون اومده پایین :d
خرید کوین :d
حالا من که رو pc بازی میکنم اصلا هم نمیدونستم میشه کوین هم خرید دو سه روز پیش تو بین ادد لیستام اینو دیدم :

ej8gl9djz8xexorkbo9t.jpg

اول فکرم میکردم با دلالی اینقدر سود کرده ولی گفتم نمیشه اینقدر اخه رفتم پرسیدم ازش گفت کوین خریدم میگفت یک میلیون تومن داده این کوین ها رو خریده!!!! :-o مسی و نیمار و روبن و نویر و راموس و بیل و اینیستا و ... همه رو داشت . البته بازی کردم باهاش 3-1 هم بردم :دی
خلاصه منم خیلی زور زدم 15 هزار تومن دادم 200k خریدم دنی الوز و رودریگز و البا خریدم . تیم تکمیل شده و تیم بدی هم نساختم . فقط اگر میتونستم نیمار lw جایگزین کنم تیم عالی میشه پدرو زیاد خوب نیست . دیگه پروژه بعدیم خرید نیمار هست که تا یکی دو ماه دیگه با قهرمان شدن های متوالی تو div 1 بتونم بخرم.
اینم تیم ما

سایت ایرانی کوین خریدی !؟
ببین آخه اونم خطریه..ea متوجه شه بن میکنه یوسرو
حالا رو pc رو نمیدونم ولی رو ps4 بیشتر حساسن
حالا اون یارو 1 میلیون داده کوین خریده شیرین میزنه انگاری :دی همه این بازیکنا جز مسی رو میشه همینطوریم خرید حالا زمان بر هست ولی از 1 میلیون دادن بهتره به نظرم ....
----
راجب پک هم..چرا اینطوری نیس که همیشه بازیکن خوب در نیاد
من چند بار واسم بازیکنای خوبی در اومده
رویس-پوگبا-دیماریا-کاستا-اینفورم آموبیانگ
البته ببین من خیلی وا کردم پک
شاید اگه جمع میکردم کوینا رو الان 600 700 تا بود یا بیشتر :دی
به هر حال ریسکه دیگه
ولی اول سعی کن تیمتو کامل کنی بعد برو پی پک وا کردن
هر چند وسوسه میشه آدم ولی بعد بیشتر وقتا پشیمونی میمونه

سایت ایرانی کوین خریدی !؟
ببین آخه اونم خطریه..ea متوجه شه بن میکنه یوسرو
حالا رو pc رو نمیدونم ولی رو ps4 بیشتر حساسن
حالا اون یارو 1 میلیون داده کوین خریده شیرین میزنه انگاری :دی همه این بازیکنا جز مسی رو میشه همینطوریم خرید حالا زمان بر هست ولی از 1 میلیون دادن بهتره به نظرم ....
----
راجب پک هم..چرا اینطوری نیس که همیشه بازیکن خوب در نیاد
من چند بار واسم بازیکنای خوبی در اومده
رویس-پوگبا-دیماریا-کاستا-اینفورم آموبیانگ
البته ببین من خیلی وا کردم پک
شاید اگه جمع میکردم کوینا رو الان 600 700 تا بود یا بیشتر :دی
به هر حال ریسکه دیگه
ولی اول سعی کن تیمتو کامل کنی بعد برو پی پک وا کردن
هر چند وسوسه میشه آدم ولی بعد بیشتر وقتا پشیمونی میمونه
اره سایت ایرانیه حالا اینجا نمیذارم تبلیغ نشه ولی واسه ps4 نمیدونم داشت یا نه
ولی این قضیه بن کردن هم بعید بدونم چندان عملی باشه اگر مثلا هی 100k 100 k رد و بدل بشه اصلا کسی هم شک نمیکنه شاید از هر ده تا یکی رو بتونن تشخیص بدن بعدشم مثلا از کجا میفهمن این خرید و فروش کوین بوده مثلا من قیمت بازیکنای بزرگ و گرون مثلا نیمار میبینم 700 k هم هست 400 k هم هست حالا یکی گرون میفروشه یکی میخره یکی هم ارزون میفروشه
در مورد یک میلیون هم واقعا زدی به هدف :دی اخه مگه چیه بخوای یه میلیون خرج کنی من همین 15 هزار تایی هم که خرج کردم و عمرا دیگه خرج کنم هم دیروز چندین ساعت با خودم کلنجار میرفتم تا اخر حاضر شدم 15 هزار تومن بدم بره :دی حالا اگر این تیم قابل انتقال به فیفای بعد بود باز یه چیزی
در مورد پک هم کلا اگر کوین بالای 400 k داشته باشی و تیمت هم تکمیل باشه میصرفه اون موقع میبینی کوینت زیاده حالا 7500 تا مهم نیست . ولی خوب اگر یه بار شانست بگیره و یه بازیکن درست حسابی بده بهت دیگه نونت تو روغنه
از کدوم قسمت باید کوین خرید ؟
من فیفا پوینت رو دیدیم ولی کوین رو تو بازی ندیدم جایی بفروشن ؟

خرید و فروش کوین که ممنوعه میگفتن بن هم میکنن توقع داری تو بازی بذارن ؟! :دی
باید از سایت ها یا یه نفری که میفروشه بگیری
روشش هم اینطوره که مثلا یه بازیکن با اورال مثلا 80 که قیمتش هزار کوین هم نیست قیمت میذاری 200k بعد از سایتی که کوین خریدی میگی بیاد بازیکنت بخره lاین نمونه سایت خارجیش :
FIFA 15 Coins - FIFA 15 - PS4

======

اینجا رو هم داشته باشید top100 :

:دی کوین میلیاردی

قیمت بازیکن میاد پایین از اونور قیمت کوین میره بالا :| اصلا یه وضعی شده .....

طرف ازم 100.000 تا کوین خرید پک دوم MESSI جدیده رو در اورد اشتباهی گزاشتش BUY NOW 150 تا :|

دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارم بزنم . )x)x)x)x

قیمت بازیکن میاد پایین از اونور قیمت کوین میره بالا :| اصلا یه وضعی شده .....

طرف ازم 100.000 تا کوین خرید پک دوم MESSI جدیده رو در اورد اشتباهی گزاشتش BUY NOW 150 تا :|

دیگه هیچ حرفی واسه گفتن ندارم بزنم . )x)x)x)x

:)) اون کی بود خریدش .............چه حالی کنه امشب

من کل تیم قبلیم رو 10 روز پیش فروختم و 1 تیم نقره ای خوب جمع کردم و 1 میلیون و 100 هزار هم پول دارم
حالا میخوام منتخب انگلیس رو جمع کنم, الان اقدام به خرید کنم یا صبر کنم ؟ قیمتها پایین تر هم میان یا نه ؟ (تو بازار که نگاه میکردم بازیکنای خوب انگلیس مثل هازارد و اگوئرو و توره و دیماریا 10 تا 15% افت قیمت داشتن )
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :دی

به نظرم با هدف کار کنید بهتر باشه . اینکه همه ی بازیکناتون فوق ستاره باشن فکر نمیکنم بازی زیاد حال بده و هیجانش کم بشه من که بیشتر سعی میکنم جوون گرایی کنم البته اون رو با بازیکنای با تجربه قاطی میکنم و با سیستم مناسب و دفاع مستحکم به پیروزی میرسم و هیچ وجه هم اصلا بازیکن های فوق ستاره رو در تیمم قرار نمیدم و جوون گرایی میکنم اینطوری هیجانش چند برابر میشه و سعی و تلاش بیشتری باید در بازی بکنید .

به نظرم با هدف کار کنید بهتر باشه . اینکه همه ی بازیکناتون فوق ستاره باشن فکر نمیکنم بازی زیاد حال بده و هیجانش کم بشه من که بیشتر سعی میکنم جوون گرایی کنم البته اون رو با بازیکنای با تجربه قاطی میکنم و با سیستم مناسب و دفاع مستحکم به پیروزی میرسم و هیچ وجه هم اصلا بازیکن های فوق ستاره رو در تیمم قرار نمیدم و جوون گرایی میکنم اینطوری هیجانش چند برابر میشه و سعی و تلاش بیشتری باید در بازی بکنید .
من با این حرف موافقم
بعضی جا ها اصلا ستاره ها به کار من نمیاد باید با کسانی که اسمشون زیاد مطرح نیست بازی رو ببرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or