FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

اول خواستم همه رو از لالیگا بذارم بعد حمله خوب نداشت.خوباش خیلی گرون بودن.
اتفاقا Alaba رو میخواستم بگیرم دیدم خیلی گرونه.با پولش میتون سانچز یا حتی رویس رو بگیرم
اتفاقا مهاجم خوب ارزون زیاد داره رودریگو چرچی dos santos

- - -ویرایش - - -

برو تو قسمت xbox one همینجا بخون درد دل های بچه هارو :دی
البته تازگیا توی psn هم پیدا نمیکنه واسه من=((
من فقط التیمیت میزنم از طرفی xbone هم بدیهای خاص خودشو داره من اینجا شهرستانم همه جا بازیهای 4 رو کرایه میدن و میفروشن ولی xbone خیلی کم

- - -ویرایش - - -

اقایان
@xbox0ne
@Royal Knight
بیان یه توضیحی در مورد وضعیت التیمیت در لایو بدن بیزحمت:d

استور ترکیده!
سوارز نیست اینیستا نیست روبن نیست کلا هیچکس نیست!کاستا مشکی گذاشتم یارو درجا خرید 1 میلیون و 100!کوین ارزون شده ملت مثل چی ریختن!هر بازیکنی میزاری به بالاترین قیمت میخرن کل تیممو فروختم کلی سود داره.بعضی بازیکنای اینفورمم تو بازار نیست دیگه اصلا امثال بوسکت الوز کسی داشته باشه ملت درجا BUY NOW میکنن!
EA هرکاری میکنه ملت باز کوین میخرن الان 7 میلیون کوین 130 تومن!:|ادم وسوسه میشه خدایی بحث دردسر انتقالش نبود:d
_____
من اف مچ چیچاریتو به هیچ وجه نیست تو بازار دلتونو خوش نکنین:d

- - -ویرایش - - -

چجوری خرید کوین دوباره راه افتاده؟

یه اکانت بهتون میدن مثلا 2 میلیون توش کوین ریختن بعد کوینو به اکانت اصلیتون انتقال میدین.مثل بازیکن میزاری با اکانته که کوین داره BUY NOW میکنی!
تنها سختیش طول کشیدن انتقال کوینه.قیمتام اومده پایین 2 میلیون 50 تومن 5 میلیون 100 تومن!

استور ترکیده!
سوارز نیست اینیستا نیست روبن نیست کلا هیچکس نیست!کاستا مشکی گذاشتم یارو درجا خرید 1 میلیون و 100!کوین ارزون شده ملت مثل چی ریختن!هر بازیکنی میزاری به بالاترین قیمت میخرن کل تیممو فروختم کلی سود داره.بعضی بازیکنای اینفورمم تو بازار نیست دیگه اصلا امثال بوسکت الوز کسی داشته باشه ملت درجا BUY NOW میکنن!
EA هرکاری میکنه ملت باز کوین میخرن الان 7 میلیون کوین 130 تومن!:|ادم وسوسه میشه خدایی بحث دردسر انتقالش نبود:d
_____
من اف مچ چیچاریتو به هیچ وجه نیست تو بازار دلتونو خوش نکنین:d

- - -ویرایش - - -

یه اکانت بهتون میدن مثلا 2 میلیون توش کوین ریختن بعد کوینو به اکانت اصلیتون انتقال میدین.مثل بازیکن میزاری با اکانته که کوین داره BUY NOW میکنی!
تنها سختیش طول کشیدن انتقال کوینه.قیمتام اومده پایین 2 میلیون 50 تومن 5 میلیون 100 تومن!

انتقال کوین به چه صورت ؟چون تا اونجایی که من میدونم EA دیگه اسم فروشندرو رو بازیکن نمیزنه باید از کجا فهمید که بازیکن مورد نظر کدوم هستش؟

انتقال کوین به چه صورت ؟چون تا اونجایی که من میدونم EA دیگه اسم فروشندرو رو بازیکن نمیزنه باید از کجا فهمید که بازیکن مورد نظر کدوم هستش؟

مثلا دومبیارو 5 هزارتا میخری با اکانت اصلیت بعد 15 هزارتا میزاری برا فروش زمانشم 3 روز میزاری.موقع فروشم تعداد کنترکت و کمیستری استایلش رو باید حواست باشه.بعد با اکانتی که کوین داره میری دومبیارو سرچ میزنی مین پرایس 14900 بای نوش 15000 تا بعد میری ته ته لیست با تعداد کنترکت و کمیستری استایلی که موقع فروش حواست بودرو پیدا میکنی میخریش که به اکانت اصلیت کوین اضافه میشه.
اینکارو باید ده ها بار انجام بدی.خیلیا بازیکن میزارن برا فروش و بعد میخرن خیلیا قرارداد و فیتنس اینا میزارن و بعد میخرن.بازیکن خوبیش اینه پول بیشتری جابجا میشه اگه تعداد زیاد بزاری و درصد خطام میاد پایین که اشتباه برا یکی دیگرو نخری فقط سختیش اینه بخوای همون 2 میلیونم انتقال بدی چندین ساعت زمان میبره

یه رهکاری امیدوارم بتونن بزارن که دوباره تزریق کوین بسته بشه!تا داشت همه چی جا میوفتاد دوباره گند خورد توش!
من موندم خب چه لذتی میبرید از اینکه هرچی بازیکن خوبه رو بخرید؟اگه اینطوری لذت میبرید خب برید سراغ همون season معمولی دیگه!راحت هرتیمی خواستید بردارید بترکونید!:|

دوست عزیز خونسرد باش. ربطی به مایکرو نداره واسه اینه که کوین الان رو PS4/PS3 به شدت ارزونه و دوباره ملت دارن میخرن. شما الان رو X1 شاید میگم شاید بعد دو هفته بتونی رونالدو با MIN BID بفروشی چون الان کسی نمیخره هیچی و همه بارو بستن واسه تیم فصل!
من خودم بعد یه هفته رونالدو فروختم اونم 8 صفحه با کمترین قیمت موجود بود. شانس آوردم!

داداش بی ربط تر از این جوابی نیافتی؟؟؟؟ :| :| استدلالت شبیه پی سی بازا بود شدیدا :|

- - -ویرایش - - -

مثلا دومبیارو 5 هزارتا میخری با اکانت اصلیت بعد 15 هزارتا میزاری برا فروش زمانشم 3 روز میزاری.موقع فروشم تعداد کنترکت و کمیستری استایلش رو باید حواست باشه.بعد با اکانتی که کوین داره میری دومبیارو سرچ میزنی مین پرایس 14900 بای نوش 15000 تا بعد میری ته ته لیست با تعداد کنترکت و کمیستری استایلی که موقع فروش حواست بودرو پیدا میکنی میخریش که به اکانت اصلیت کوین اضافه میشه.
اینکارو باید ده ها بار انجام بدی.خیلیا بازیکن میزارن برا فروش و بعد میخرن خیلیا قرارداد و فیتنس اینا میزارن و بعد میخرن.بازیکن خوبیش اینه پول بیشتری جابجا میشه اگه تعداد زیاد بزاری و درصد خطام میاد پایین که اشتباه برا یکی دیگرو نخری فقط سختیش اینه بخوای همون 2 میلیونم انتقال بدی چندین ساعت زمان میبره

اینکه خ خ خ زمان بر هست....تا 2 میلیونو انتقال بدی فصل تموم شده حد اقل یه 300 هزارتاشم پای قیمت بازیکن میره...همین الانش تمام اروپایی ها و امریکایی هارو راحت میبریم یه 70 درصد عربا رو هم میشه برد ولی لامصب ایرانیا رو نمیتونم :| خدای باگیم :) یعنی 30 درصد ایرانیارو که تا دیویژن یک دو اومدن میشه برد حتی کمتر ...سوت شروع باز اوبامیانگ به رویس رویس به اوبامیانگ و گل :))))))

- - -ویرایش - - -

اقا این کویین فروشا این کویین رو از کجا درمیارن؟؟؟؟با نرافزار؟؟؟؟مگه علفه خرس هست؟؟؟با دلالی هم نمیشه همچین پولی دراود عمرا

تو یکی از این سایت ایرانیا که کوین میفروشه با فروشندش حرف میزنم میگفت یه اکانت واحده گویا که چندصد میلیون کوین داخلشه از اون میریزن به اکانتای مختلف و میفروشن.کوفت اونی بشه که اون اکانته دستشه:d
__
کوین خریدن شاید بد باشه ولی خوب یکی بخواد امثال رونالدو مسی ابرا اینارو داخل تیمش بزاره بخواد از راه عادی کوین بگیره پیرش درمیاد حالا هرچقدر سیزن و کاپ بره اونم درصورتیکه بتونه همرو ببره!ای کاش خود EA یه راه قانونی میذاشت نه فیفاپوینت که دزدی کامله

داداش بی ربط تر از این جوابی نیافتی؟؟؟؟ :| :| استدلالت شبیه پی سی بازا بود شدیدا :|

- - -ویرایش - - -

اینکه خ خ خ زمان بر هست....تا 2 میلیونو انتقال بدی فصل تموم شده حد اقل یه 300 هزارتاشم پای قیمت بازیکن میره...همین الانش تمام اروپایی ها و امریکایی هارو راحت میبریم یه 70 درصد عربا رو هم میشه برد ولی لامصب ایرانیا رو نمیتونم :| خدای باگیم :) یعنی 30 درصد ایرانیارو که تا دیویژن یک دو اومدن میشه برد حتی کمتر ...سوت شروع باز اوبامیانگ به رویس رویس به اوبامیانگ و گل :))))))

- - -ویرایش - - -

اقا این کویین فروشا این کویین رو از کجا درمیارن؟؟؟؟با نرافزار؟؟؟؟مگه علفه خرس هست؟؟؟با دلالی هم نمیشه همچین پولی دراود عمرا
کاش قبل نظر دادن مطالعه می کردی دوست عزیز. استدلال من بر اساس ارزونی کوین بر روی PS هست و امکان دوباره خرید اون که ار ایکس باکس راحت تره! و EA هر هفته آمار خرید و فروش یه بازیکن خاص روی همه کنسولهارو داره و طبق اون Price range معین میکنه!
چون کوین ارزونه همه میخرن تقاضا زیاد میشه EA هم قیمت رو PS میکشه بالا که ملت تشویق شن بفروشن! پس ربطی به مایکرو نداره! به اونایی که کوین میخرن میفروشن داره این اختلاف قیمت!

کاش قبل نظر دادن مطالعه می کردی دوست عزیز. استدلال من بر اساس ارزونی کوین بر روی PS هست و امکان دوباره خرید اون که ار ایکس باکس راحت تره! و EA هر هفته آمار خرید و فروش یه بازیکن خاص روی همه کنسولهارو داره و طبق اون Price range معین میکنه!
چون کوین ارزونه همه میخرن تقاضا زیاد میشه EA هم قیمت رو PS میکشه بالا که ملت تشویق شن بفروشن! پس ربطی به مایکرو نداره! به اونایی که کوین میخرن میفروشن داره این اختلاف قیمت!

دانشمند اولا لجندری که من گفتم ربطی به کویین و خریدو فروش و این چرت پرتا ابدا نداره و همه میدونن مایکرو پول داده که واس پلی استیشن این قسمت رو حذف کنن...ثانیا یادم نبود همه اماما و اهل بیت رو ایکس وان فیفا میزنن و اهل تقلب و کویین خریدن نیستن!!هرکی هم گفته رو ایکس وان سخت تر هست هرچی کویین میخاد واسش بخرم..چون تعداد کمی ایکس وان دارن خریدوفروشش کمتر به چشم میاد....اصلا همه حرفای شما حقیقت ،مثلا اگوئرو به جا 200 تا باشه 100 تا کسی نمیزاره واسه فروش؟؟؟خوبه همین ماه پیش 5 میلیون از قیمت مسی کم کردن و الان مارکت پر هست...یا الان مثلا ولبک دو هردو پلت فرم قیمتش برابره هیشکی نمیفروشه؟یا استدلال شما اینه که گرونتر باشن اونایی که تقلب میزنن نمیخرن؟؟برادر من 150 اختلاف قیمت تو 2 3 میلیون گم هست واس اونایی که تقلب نمیزنن زیاده...
سیاست های مایکرو هم از روز اول بر همه روشن هست نیازی هم نیست بنده بگم

این پاس تو عمق هوایی رو چطوری ملت اینقدر خوب میندازن که هم مدافعات پیچ میخورن بهم و هم بازیکنش وقتی توپ میرسه بهش خیلی خوب استپ میکنه و به حرکت ادامه میده؟به ترکیب ربط داره؟
من پاسهای خیلی بلندم خوبه مشکلی نداره پاس های تو عمق کوتاه رو درست نمیدازه و وقتیم توپ میرسه به بازیکنم تا بیاد توپو استپ کنه و حرکتو ادامه بده معمولا اینقدر تعلل میکنه تا توپو میان میگیرن:دی مدافعاشونم همه سرحال میان سراغت:دی
به ترکیب ربط داره؟چون اکثرا اینا 4.1.2.1.2 بازی میکنن ولی خب من 433
?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or