FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

این ea هم شده نوکر مایکروسافت...یه بارکی فیفارو انحصاری بکنن بره دیگه!!! همه بازیکنا دوبرابر هست قیمتشون تو پلی استیشن...خوب مثلا که چی!!!واس دو تومن لجندری هارو هم انحصاری مایکروسافت کرده...این مایکرو فقط لابی کردن بلد هست وبس با اون افتابه اش

این ea هم شده نوکر مایکروسافت...یه بارکی فیفارو انحصاری بکنن بره دیگه!!! همه بازیکنا دوبرابر هست قیمتشون تو پلی استیشن...خوب مثلا که چی!!!واس دو تومن لجندری هارو هم انحصاری مایکروسافت کرده...این مایکرو فقط لابی کردن بلد هست وبس با اون افتابه اش
دوست عزیز خونسرد باش. ربطی به مایکرو نداره واسه اینه که کوین الان رو PS4/PS3 به شدت ارزونه و دوباره ملت دارن میخرن. شما الان رو X1 شاید میگم شاید بعد دو هفته بتونی رونالدو با MIN BID بفروشی چون الان کسی نمیخره هیچی و همه بارو بستن واسه تیم فصل!
من خودم بعد یه هفته رونالدو فروختم اونم 8 صفحه با کمترین قیمت موجود بود. شانس آوردم!

Eden Hazard FIFA 15 - 89 IF TOTW32 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

14 تا 15 میلیون :|

چرا انقدر گرونه؟؟؟ کسی که انقدر پول داشته باشه میره کارت TOTY رونالدو رو میگیره

البته احتمال اینکه قیمتش بیاد پایین هست چون معمولا اوایل که کارت جدید واسه یه بازیکن خوب میاد حسابی گرونه

Eden Hazard FIFA 15 - 89 IF TOTW32 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

14 تا 15 میلیون :|

چرا انقدر گرونه؟؟؟ کسی که انقدر پول داشته باشه میره کارت TOTY رونالدو رو میگیره

البته احتمال اینکه قیمتش بیاد پایین هست چون معمولا اوایل که کارت جدید واسه یه بازیکن خوب میاد حسابی گرونه
اشتباهه قیمتش 300K تا 500K هست!

سلام به همه دوستان.ازتون یه راهنمایی میخوام.الان من ۱۱۵۰۰ نا کوین دارم.بعد موندم LB بگیرم یا یه CM که جای Khedira رو بگیره.بعد برای LB مارسلو بگیرم یا آلبا
همچنین برای CM شوان اشتایگر بگیرم یا لام
ترکیبمم اینه:
test FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی از دوستان هست که هم توی وان التیمیت انلاین زده باشه هم روی 4؟
من بخاطر مشکلات psn و سحت کانکت شدن به التیمیت میخوام برم وان بگیرم
وان هم اونور مشکل زیاد داره!هیچ فرقی ندارن!جفتشون گند زدن و ازونا بدتر اینترنت های ما گند زدن!مخصوصا بعد عید با این حرکتایی که کردن!
جدا ازینا تو وان خیلی سخت تر mach پیدا میکنه واست!چون تو ایرانو اطراف کلا همه سونی دارن!پینگتم که فکر نمیکنم جواب بده تا بتونی با اروپایی ها بازی کنی!
سلام به همه دوستان.ازتون یه راهنمایی میخوام.الان من ۱۱۵۰۰ نا کوین دارم.بعد موندم LB بگیرم یا یه CM که جای Khedira رو بگیره.بعد برای LB مارسلو بگیرم یا آلبا
همچنین برای CM شوان اشتایگر بگیرم یا لام
ترکیبمم اینه:
test FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
ممنون میشم راهنمایی کنید

LB رو که عوض کن حداقل یه چی بگیر کمیستریت رو بهم نزنه!Alaba خوبه واسه ترکیبت!سعی کن از یک لیگ ترکیب بچینی اینطوری هماهنگی تیمت بالاتر میره!
(بین مارسلو و Alba هم آلبا بهتره!)
Lahm هم بهتره تا اشتایگر واسه ترکیبت!یه وقتم خواستی هافبک دفاعی بزاری به کارت میاد!
اول خواستم همه رو از لالیگا بذارم بعد حمله خوب نداشت.خوباش خیلی گرون بودن.
اتفاقا Alaba رو میخواستم بگیرم دیدم خیلی گرونه.با پولش میتون سانچز یا حتی رویس رو بگیرم
حالا که اسکلت تیمت آلمانیه خب بقیه هم کلا بوندسلیگا جمع کن
مثل این که با بازیکنهای خودت تلفیق کردم:
http://www.futhead.com/15/squads/30609467/

آخرین ویرایش:
وان هم اونور مشکل زیاد داره!هیچ فرقی ندارن!جفتشون گند زدن و ازونا بدتر اینترنت های ما گند زدن!مخصوصا بعد عید با این حرکتایی که کردن!
جدا ازینا تو وان خیلی سخت تر mach پیدا میکنه واست!چون تو ایرانو اطراف کلا همه سونی دارن!پینگتم که فکر نمیکنم جواب بده تا بتونی با اروپایی ها بازی کنی!

LB رو که عوض کن حداقل یه چی بگیر کمیستریت رو بهم نزنه!Alaba خوبه واسه ترکیبت!سعی کن از یک لیگ ترکیب بچینی اینطوری هماهنگی تیمت بالاتر میره!
(بین مارسلو و Alba هم آلبا بهتره!)
Lahm هم بهتره تا اشتایگر واسه ترکیبت!یه وقتم خواستی هافبک دفاعی بزاری به کارت میاد!
اول خواستم همه رو از لالیگا بذارم بعد حمله خوب نداشت.خوباش خیلی گرون بودن.
اتفاقا Alaba رو میخواستم بگیرم دیدم خیلی گرونه.با پولش میتون سانچز یا حتی رویس رو بگیرم

دوستان مارکت چرا اینجوری میشه تا چند روز پیش بیل 500 تا بود و پر بود توی مارکت الان که قیمتش شده 460 اما کمتر از 600 تا تو مارکت نیست این روی بقیه بازیکن ها هم صادقه

دوستان مارکت چرا اینجوری میشه تا چند روز پیش بیل 500 تا بود و پر بود توی مارکت الان که قیمتش شده 460 اما کمتر از 600 تا تو مارکت نیست این روی بقیه بازیکن ها هم صادقه
علت> بازگشت دوباره خرید کوین و ارزونی بیش از حد بر روی PS!

یعنی فکر کردی matchmaking ea اینقدر مزخرفه؟:دی نه بابا رو لایو سریعتر پیدا میکنه کلا کیفیت سروراش بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or