FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

با کلی قطعی و وصلی و لگ یه تورنومنت تموم میکنی بعد آخرش نه پولو میده نه پک جایزرو میده سیزن هم که میری آخر بازیای بردت دیسکانکت میکنه بازیرو میده به حریف خداییش فاز EA چیه ؟

واس من بیشتر از 20 بار اتفاق افتاده بازی رو جلو باشم ،نت طرف یا من قطع بشه و باخت بزنه :) عیبی نداره :)

شاید سرعت و پینگ نتت بده!چون من اینجوری نشدم تاحالا!یعنی شده بازی دیسکانکت بشه ولی واسم باخت حساب نکرده!و بی اثر شده بازی!که این شکلیش مشکل خود سروره!

همین امروز تورنومنت فرانسه رو یه ضرب 4 بلزی رو رفتم بازی فینال 4_0 بردم بعد آخر بازی کوین رو.0 حساب کرد و پک هم نداد،توی سیزن هم بازی رو بردی بعد آخر بازی که میخواد کوین بده از بازی دیسکانکت میشی و باخت حساب میکنه برات گاهی هم دویژن یک رو میبری بازی آخر 15 تارو برات حساب نمیکنه گاهی آدم فکر میکنه EA باهاش لج میکنه

همین امروز تورنومنت فرانسه رو یه ضرب 4 بلزی رو رفتم بازی فینال 4_0 بردم بعد آخر بازی کوین رو.0 حساب کرد و پک هم نداد،توی سیزن هم بازی رو بردی بعد آخر بازی که میخواد کوین بده از بازی دیسکانکت میشی و باخت حساب میکنه برات گاهی هم دویژن یک رو میبری بازی آخر 15 تارو برات حساب نمیکنه گاهی آدم فکر میکنه EA باهاش لج میکنه
مال سرعت نته
البته بعد عید پورت udp رو دستکاری کردن باعث شده بیشتر اینجوری بشه

اقا خداوکیلی من که دیگه خسته شدم توروخدا یه تاپیک بزنید مشکلات اینترنت تو هر بازی رو اونجا بگیم تاپیک جی تی ای میرم حرف از اینترنت تاپیک اینجا میام حرف از اینترنت من موندم کسی دو نکته راجب به بازیکنا نمیگه صبح تا شب بحث شده تورنومنت رفتم دی سی شد سکه نداد برید دو تا سرچ بزنید راه حل پیدا کنید ...
---------------------------------------------
میخوام یه اکانت بگیرم با 15 میلیون سکه به نظرتون ارزش داره؟ تیم مد نظرتون رو بگید مثلا Serie A Full Inf یا ...

- - -ویرایش - - -

من چند روزیه دارم اینفورمها رو بررسی میکنم بعضی از اینفورمهارو قیمتشونو عوض میکنه چون کم بودن و کسی واسه فروش نمیذاشت بخاطر همین قیمتشونو زیاد کرد حالا اگه باز کم کرد شاید جلوگیری از دلال بازیه
ولی این مینیمم ماکسیزمم گذاشتن خیلی کار خوبی برای گیمرهایی بود که فقط بازی میکردن و میکنن تیم منو دیدی بنظرت اگه مینیمم ماکسیمم نبود من میتونستم همچین تیمی بسازم؟بازیکنان لالیگا و بندسلیگا انگار خونشون از بقیه رنگین تر بودن قبلا خامس رودریگز 60 تا بود الان شده 6 7 تا
امیداورم همین رویه در فیفا16 هم باشه جلوی خرید و فروش سکه هم گرفته بشه کامل

LOL !!!!!

EA خودش داره دلالی میکنه به نظرت خیلی خوبه که یه بازیکن 5 تا 8 میلیونه ( اینفورم جدیدی که میاد ) EA اگه میخواست کار درست بکنه زلاتان رو که برد رو 600K باید Ronaldo میشد 4 میل اصلا با خودشون درگیرن میگن حقوق کسی که قبل این بازیکن خریده با این کار نابود میشه و میخوره تو سر مالش مثلا Rate 91 یه بازیکن از 92 َش گرون تره کسی هم نیست بگه شما که میدونید با این کار گند زدید چه دلیلی داشت اصلا وسط بازی این سستمو پیاده کردید اونا قرار بود دلشون بسوزه رونالدو باید حداکثر میشد 1 میل مثل فیفا 13 12 ولی خودشونم میدونن هم پکاشون به درد خودشون میخوره هم اینجوری ملت پول کمتر خرج میکنن ...

ارزوی من اینه کونامی PES 16 زو ردیف کنه و بزنه رو دست این فیفا چون به نظرم فیفا رقیب نداره داره از ملت پول میکنه ( امیدوارم روزی یه شرکت مثل راکستار فوتبال بسازه که حداقل یکم حقوق مصرف کنندش رعایت بشه نه یکی مثل EA که بازی سال 2000 زو با 1000 تا منت رو اوریجین رایگان میکنه که = توهین به شعور مصرف کننده هست .

من حاظرم واسه روسا و چینیا پول خرج کنم ولی ... هم دست EA ندم .

اقا من یه حسی دارم که این کارتهای اینفرم همه الکی هستن،واقعا اون امارو ارقامی که رو کارت هست با بازی که بازیکن میکنه خ خ خ تفاوت داره!!!!من اکثر هد 99 های اینفرم رو تست کردم واقعا هیچ کدوم یک چهارم کلوزه یا آدوریز نمی تونن هد بزنن...یا شوت پاور هارو ...

دوستان واسه RM کیو بزارم ؟
زیاد پول ندارم ، بیاین بگین bale میزنمااا :d
الان williams دارم ، میخوام یه mata 85 مشکی بگیرم . . . به نظرتون خوبه؟

آخرین ویرایش:

لیگت انگلیسه؟
کوادرادو و سانچز بالای 20هزارتان بتونی بگیری عالین.
walcott با اینکه ارزونه ولی پیسش 96ه خیلی سرعتی و خوبه.

لیگت انگلیسه؟
کوادرادو و سانچز بالای 20هزارتان بتونی بگیری عالین.
walcott با اینکه ارزونه ولی پیسش 96ه خیلی سرعتی و خوبه.
اره انگلیسم . . .
کوادرادو مثل william 82 هستش اخه . . میخوام یکم بالا باشه!!
walcott مشکی نمیدونی چنده؟

داداش کوادرادو رو بگیر از سانچز و ویلیان و بقیه تو انگلیس بهتره . هم 5 ستارس تکنیکش هم سرعتش فوق العادس

اره انگلیسم . . .
کوادرادو مثل william 82 هستش اخه . . میخوام یکم بالا باشه!!
walcott مشکی نمیدونی چنده؟

کوادرادو خیلی خوبه دست کم نگیرش.ویلیان انگشت کوچیکشم نیست هم سرعت داره هم شوت و پاسش خیلی خوبه.
ولکات مشکی نداره همین عادیشم کار راه بندازه.استارت بزنه هیشکی بهش نمیرسه:دی

اولا که بیل رو بگیر:d
دوما کواردادو خیلی خوبه...ولی سانچس نه....والکات هم واس من که عالی کار میکنه ،هیچ هافبک یا مدافعی بهش نمیرسه...ماتا سرعتش پایینه اونجا جواب نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or