FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

من شدیدا این اعتقادو دارم ،الان یه باخت 2 بر هیچ دادم متاسفانه بالای 5 تا تک به تک رو مهاجمام خراب کردن ..بازی قبلش مثل اسب گل میزدن همون موقعیت هارو..بعضی بازیها دقیقه 20 30 آدم اجساس میکنه که قرار نیس ببره :)
کمیستری تیمت همونقدری بود که اون بازی بردی؟
من جدیدا احساس میکنم وقتی خطوط بین بازیکنا سبز باشه هماهنگی خیلی به چشم میاد!یه جوری که هر پاسی میدم به مقصد میرسه!

من جدیدا احساس میکنم وقتی خطوط بین بازیکنا سبز باشه هماهنگی خیلی به چشم میاد!یه جوری که هر پاسی میدم به مقصد میرسه!
نحوه بازی تیممو میگم شاید حریف قوی تر باشه اما تک به تک که همونه مهاجم و منم همونم کاری هم از دست طرف بر نمیاد!!! بالا هم گفتم به یکی دو صفر باختم نیم ساعت بعدش تا 76 پنچ تا بش زده بودم !:|

دقیقا هم همینطوره وقتی کمیستری بین بازی کنه درست و سبز باشه . . . پاس کاریه بازیکنا بهتر میشه و گاهی دیدی توپو گم میکنن؟ دیگه کمتر دیده میشه اونطوری . . . . .

واقعا موندم فاز EA چیه! مثلا min , max گذاشته تا قیمتا ثابت باشه ولی هر روز این min , max بالا و پایین میشه :|

من بعد از آخرین آپدیت که محدودیت قیمت اومد حدود 750k داشتم انقدر قیمتا رفته پایین کوینام رسیده به 450k !

این بالا و پایین رفتن قیمتا با وجود min , max فقط نشون میده که EA به جیب خودش اهمیت میده و میخواد پلیرا رو بکشونه سمت fifa point.

-------------
دوستان برای لیگ فرانسه پست LM/LW به جز لاوتزی کی رو پیشنهاد میکنید؟

آخرین ویرایش:
واقعا موندم فاز EA چیه! مثلا min , max گذاشته تا قیمتا ثابت باشه ولی هر روز این min , max بالا و پایین میشه :|

من بعد از آخرین آپدیت که محدودیت قیمت اومد حدود 750k داشتم انقدر قیمتا رفته پایین شده که کوینام رسیده به 450k !

این بالا و پایین رفتن قیمتا با وجود min , max فقط نشون میده که EA به جیب خودش اهمیت میده و میخواد پلیرا رو بکشونه سمت fifa point.

-------------
فاز eaکه معلومه دیگه:دی این از قدیم به جهانخوار و پولپرست معروف بوده:دی حالا چنوقته ارسه رو سپرده به اکتیویژن ولی با این حال بازم جهانخواره ea :دی
......
اگر فوروارد و هافبک چپت فرانسویه از ریبری کنارش استفاده کن!دیوونس این بازیکن:دی
یا حتی گریزمان!
اگرم از لیگ فرانسه بخوای فقط الساندرینی سرعت خیلی بالایی داره!

من بعد از آخرین آپدیت که محدودیت قیمت اومد حدود 750k داشتم انقدر قیمتا رفته پایین شده که کوینام رسیده به 450k !

-------------
به نظر من خیلیم خوبه! دلالی خیلی کم شده! یه سری که اصلا هدفشون بازی نیست و دلالیه گند میزدن به قیمت و تجربه و لذت ما رو هم خراب میکردن که تو این فیفا خیلیا کلا میرفتن سمت سیزن عادی! الان وضع خیلی بهتره و فیفا هی داره قیمتارو میاره پایین!
والا من حاضرم پوینت بخرم تا اینکه یه عده دلال بیکار که صبح تا شب خونن پای کنسول قیمتارو نجومی کنن! توره تا 800 تا هم رفته بود آخه رو چه منطقی؟

من بعد از آخرین آپدیت که محدودیت قیمت اومد حدود 750k داشتم انقدر قیمتا رفته پایین کوینام رسیده به 450k !

-------------

به نظرم اگه جلوی کویین خریدن رو بگیره خ خوبه...هر نه نه قمری یه کریس و بیل و مسی انداخته نوک زارت زارت باگ میزد وگل میزنن...یه وینگر چپ grandel اورالش پایینه اما

یه چی در حد ژروینیو هست

- - -ویرایش - - -

دوستان این یه چی در حد کریس و مسی هست،4 بازی 12 گل و 2 پاس گل اونم تو سیزن،میزاری نوک باگ نداره ولی خیلی خوبه ...بعد از 30 40 بازیکن اینفرمی که تست کردم اولین بازیکنی بود که با کارت معمولیش واقعا فرق داره و الکی نیست.
9yvtycvlbnij719gkhdg.png

به نظر من خیلیم خوبه! دلالی خیلی کم شده! یه سری که اصلا هدفشون بازی نیست و دلالیه گند میزدن به قیمت و تجربه و لذت ما رو هم خراب میکردن که تو این فیفا خیلیا کلا میرفتن سمت سیزن عادی! الان وضع خیلی بهتره و فیفا هی داره قیمتارو میاره پایین!
والا من حاضرم پوینت بخرم تا اینکه یه عده دلال بیکار که صبح تا شب خونن پای کنسول قیمتارو نجومی کنن! توره تا 800 تا هم رفته بود آخه رو چه منطقی؟
والا به نظر منم min , max طرح خوبیه ولی چیزی که آدمو اذیت میکنه اینه قیمتا هنوزم بالا و پایین میشه!
یه چیزیم که باز بدترش کرده اینه که قیمت همه ی بازیکنا به طور نسبی نمیاد پایین! یهو میبینی دوتا بازیکن هم قیمت بودن ولی یکی 100k از قیمتش کم میشه بعد یکی دیگه 50k !

همه اینا خوب و بکنار!چرا باید هی مین و مکس بازیکنارو تغییر بدن؟مسخره بازیش کردن دیگه!
این فرم هررا اول که اومد 10.5 بود مینش بعد من اومدم بخرم مینش شده بود 22.5، حالا که خریدم دوباره کردن 18تا!
بقیه بازیکنام هستند که هی تغیر میدن!
اینا فقط میخوان تا جایی که میتونن کوین هاتو بسوزونن!
اینجاس که همه فوش رو میکشن به ea!

همه اینا خوب و بکنار!چرا باید هی مین و مکس بازیکنارو تغییر بدن؟مسخره بازیش کردن دیگه!
این فرم هررا اول که اومد 10.5 بود مینش بعد من اومدم بخرم مینش شده بود 22.5، حالا که خریدم دوباره کردن 18تا!

ولی خداوکیلی اگه اینجوری نمیکردن ،اینفرم هیچکس رو نمی تونستیم بخریم..همه 600 700 شده بودن!منم رویس خریدم شصت تا شد 25 تا :) من کویین نخریدم ولی با دلالی هفته ای 100 تا در میوردم :) ولی بنظرم اگه min رو بردارن خیلی بهتر میشه

من چند روزیه دارم اینفورمها رو بررسی میکنم بعضی از اینفورمهارو قیمتشونو عوض میکنه چون کم بودن و کسی واسه فروش نمیذاشت بخاطر همین قیمتشونو زیاد کرد حالا اگه باز کم کرد شاید جلوگیری از دلال بازیه
ولی این مینیمم ماکسیزمم گذاشتن خیلی کار خوبی برای گیمرهایی بود که فقط بازی میکردن و میکنن تیم منو دیدی بنظرت اگه مینیمم ماکسیمم نبود من میتونستم همچین تیمی بسازم؟بازیکنان لالیگا و بندسلیگا انگار خونشون از بقیه رنگین تر بودن قبلا خامس رودریگز 60 تا بود الان شده 6 7 تا
امیداورم همین رویه در فیفا16 هم باشه جلوی خرید و فروش سکه هم گرفته بشه کامل

با کلی قطعی و وصلی و لگ یه تورنومنت تموم میکنی بعد آخرش نه پولو میده نه پک جایزرو میده سیزن هم که میری آخر بازیای بردت دیسکانکت میکنه بازیرو میده به حریف خداییش فاز EA چیه ؟

با کلی قطعی و وصلی و لگ یه تورنومنت تموم میکنی بعد آخرش نه پولو میده نه پک جایزرو میده سیزن هم که میری آخر بازیای بردت دیسکانکت میکنه بازیرو میده به حریف خداییش فاز EA چیه ؟
شاید سرعت و پینگ نتت بده!چون من اینجوری نشدم تاحالا!یعنی شده بازی دیسکانکت بشه ولی واسم باخت حساب نکرده!و بی اثر شده بازی!که این شکلیش مشکل خود سروره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or