FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

بچه هايي كه المان ميخوان بازي كنن چون تماااام بازيكناشو امتحان كردم
دروازه بان نوير كه خيلي گرونه ولي بهترين گزينه آدلره
بهترين زوج دفايي بواتنگ و بن عطيس هوملس هم خوبه اما سرعتش كمه
واسه دفاع راست پيشچك چپ هم الابا اگه پولتون كمه برنات
هافبك دفاعي بهتره از دونفر استفاده كنيد، فيليپ لام عاليه خيلي خيلي عاليه تو دفاع
باستين و گوستاوو و الونسو هم خيلي خوبن
واسه cam الويت اولتون sif debruyne باشه كه هيولاس بعدش گوتزه و چالهانوغلو
راست اگه پول داريد روبن اگه نه اوباميانگ و بالعربي و سيدني سم
چپ رويس و ريبري و شورله عالين
مهاجم نوك مشكل بزرگ بوندس ليگاست كه بازيكن توش كمه، بترتيب اول tif muller ,اوباميانگ اينفورم، لواندفسكي، راموس

سعي كردم بهترينا رو بنويسم براتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
خواستم یه کم غر بزنم اعصابم راحت شه
مسخرست دیگه، هرجوری تکل بزنن توپتو صحیح میگیرن، تکل از جلو از پشت از بغل چی بگم والله، ماتا و توز رو سر کمپانی و ساخو و تیاگو سیلوا هد میزنن بعد مکسول میاد رو سر دیگو کاستا هد میزنه و توپو دور میکنه. ون پرسی هم که به کریس رونالدو گفته برو کنار که من اومدم.
هرجوری توپشونو بگیری خطاست. خطاهای تو هم که کارت داره ولی یازو تک به تک با دروازه بان داری میشی تکل کنه داور تذکر میده فقط. گه گداری هم که تکلشو رد میکنی، توپ گیر میکنه پشت پای بازیکنت و یارو میاد توپو میزنه
گفتیم قلقیه یه ذره بازی کنیم قلقش میاد دستمون ولی اصلا محاله توپو بگیری، بری تو پاش دریبلو خوردی.
در یه برهه تاریخی از بازی مدافعین اصلا بیخیال مهاجمای طرف میشن مخصوصا وفتی جلویی و دقیقه داره حوالی 70 میچرخه.
قربونش برم پشت محوطه هم که انقدر توپو از این گوشه میبرن اون گوشه و بلعکس که مدافعان گیج میزنن چه برسه به خودت.
یازو بین چهارتا مدافع پاس میده و به مقصد میرسه، بعد تو چهارتا بازی کن داری پاس که میدی صاف میرسه به بازیکن کامپیوتر.
زدی اولترا اتک موقعی که داری حمله میکنی بازی کنا تکون نمیخورن، خودتو بکش L1=LB بزن انگار اولترا دیفنسه یا پاشو بستن نمیتونه حرکت کنه و فضا ایجاد کنه بعد حریف که حمله میکنه مدافع آخرت میره در نقش مهاجم نوک ظاهر میشه عقبم نمیادb-)
هرکس رو دریبل کنی چهارتا دیگه عین قارچ جلوت سبز میشه ولی وقتی یکی از اون دریبل کشویی های زیبا بخوری چهارتا مدافعت سوت شدن رفتن یه جایی:d
آخ آخ توپو میفرستی برا ایکس بعد داور آفساید ایگرگ رو میگیره آدم کفری میشه. تازه داور نیشخندم میزنه
در نهایت بعد از تمام این بدبختیا اگه بازی رو ببری باید نظر کنی دیس کانکت نشه. جدیدا سرور EA معلوم نیست چه مرگشه.
صد رحمت به آنلاینش خدایی، بابا آفلاین که بازی میکنی دیوونه میشی خدایی. باز تو نلاین حریف مثل خودته. آفلاین CPU رجور بتونه گربه رقصونی میکنه>:)
سرتونم درد آوردم گفتم یه کم بخندید
بگذریم، کسی از این دریبل کشویی ها که کامپیوتر میزنه بلده به ما هم یاد بده.

من همیشه گفتم اصلی ترین فاجعه این فیفا بازی با سی پی یو رو لجندری هست.. اونقد پاس بیخود بدون اشتباه میده آدم میخاد بالا بیاره

- - -ویرایش - - -

بچه هايي كه المان ميخوان بازي كنن چون تماااام بازيكناشو امتحان كردم
دروازه بان نوير كه خيلي گرونه ولي بهترين گزينه آدلره
بهترين زوج دفايي بواتنگ و بن عطيس هوملس هم خوبه اما سرعتش كمه
واسه دفاع راست پيشچك چپ هم الابا اگه پولتون كمه برنات
هافبك دفاعي بهتره از دونفر استفاده كنيد، فيليپ لام عاليه خيلي خيلي عاليه تو دفاع
باستين و گوستاوو و الونسو هم خيلي خوبن
واسه cam الويت اولتون sif debruyne باشه كه هيولاس بعدش گوتزه و چالهانوغلو
راست اگه پول داريد روبن اگه نه اوباميانگ و بالعربي و سيدني سم
چپ رويس و ريبري و شورله عالين
مهاجم نوك مشكل بزرگ بوندس ليگاست كه بازيكن توش كمه، بترتيب اول tif muller ,اوباميانگ اينفورم، لواندفسكي، راموس

سعي كردم بهترينا رو بنويسم براتون

Sent from my iPhone using Tapatalk
المان متاسفانه اصلا تنوع بازیکن نداره. بدون روبن و ریبری هم المان بستن اشتباهه..کلا ایتالیا بهتر بود اشتباه کردم عوضیدم

- - -ویرایش - - -

بلاخره منم یه ترکیب ترکیبی بستم به نظرتون خوبه؟ BL + BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

دفاع راست de marcos رو بخر ببین 3 برابر بهتر از کارواخال هست..ولی بهترین دفاع راست اینفرم aurier بازیکن پاریس انژرمن هست..

اقا کسی اینو بازی داده؟؟؟من خریدمش ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه ..ولی امار ارقامش خیلی خوبه اخه..راستی نظرتون چیه لیگ روسیه ببندم؟
vqy29l2mrdogcxzny7nw.png

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
یه سوال داشتم خدمتتون
خیلی نیست که دارم fifa 15 بازی می کنم در رابطه با ultimate team میخواسم بدونم راهی وجود داره فرم بازیکنا بهتر بشه با بازی دادن یا نه؟
فرضاً دیگو کاستا الان گولد هست امکانش هست که فرمش بره بالاتر یا نه و اگه آره چطوری؟
اینم تیمه منه :
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=e6YUC8jBnLQsK:ps3

سلام دوستان
یه سوال داشتم خدمتتون
خیلی نیست که دارم fifa 15 بازی می کنم در رابطه با ultimate team میخواسم بدونم راهی وجود داره فرم بازیکنا بهتر بشه با بازی دادن یا نه؟
فرضاً دیگو کاستا الان گولد هست امکانش هست که فرمش بره بالاتر یا نه و اگه آره چطوری؟
اینم تیمه منه :
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=e6YUC8jBnLQsK:ps3

توی آلتیمیت تیم بازیکنا قویتر نمیشن همون که هستن میمونن مگه توی تیم هفته بیان بعد بتونی اینفورمشونو بخری یا خود EA آپگریدشون کنه
تیمت هم برو اینجا بساز که بتونی نشون بدیش http://www.futhead.com/

توی آلتیمیت تیم بازیکنا قویتر نمیشن همون که هستن میمونن مگه توی تیم هفته بیان بعد بتونی اینفورمشونو بخری یا خود EA آپگریدشون کنه
تیمت هم برو اینجا بساز که بتونی نشون بدیش FIFA 15 Ultimate Team Database & Squad Builder | Futhead
درسته متوجه هستم قوی نمیشن بحث من همون تغییر کردن فرمشون هست ، یعنی اونی که من دارم گلد هسن دیگه اینفورم امکانش نیست بشن؟
و اگه تو تیم هفته قرار بگیرن چه سودی برا من داره ؟ باز باید برم تو بازار با قیمت بالا بخرم دیگه؟
و چرا الان من بازیکنای که داشتم قبل از ژانویه up نشدن مثه DE gea یا Matic که الان تو بازار up شده هاشون رو میبینم

Rocket FIFA 15 Ultimate Team Squad by rocketlauncher | Futhead

درسته متوجه هستم قوی نمیشن بحث من همون تغییر کردن فرمشون هست ، یعنی اونی که من دارم گلد هسن دیگه اینفورم امکانش نیست بشن؟
و اگه تو تیم هفته قرار بگیرن چه سودی برا من داره ؟ باز باید برم تو بازار با قیمت بالا بخرم دیگه؟
و چرا الان من بازیکنای که داشتم قبل از ژانویه up نشدن مثه DE gea یا Matic که الان تو بازار up شده هاشون رو میبینم

بازیکنای اینفورم هیچ ربطی به بازیکنای شما ندارن و شما باید بری اونارو از مارکت بخری اما برای اینفورم ها من خودم اینفورم گریزمان رو داشتم که اورش 84 بود یک روز ساین شدم دیدم به 85 ارتقا پیدا کرده و آپگرید شده بود

من جا شما بودم رونی رو میزاشتم cam بجای اوزیل،ماتا هم میزاشتم جای فابرگاس،ولکات هم جای لنون بگیری بهتره باز بنظرم
دخیا هم 85اشو بگیر!
..........
رونی میزارمش CAM خیلی کیمیستریش میاد پایین
تو پست CAM باید بگیرمش. ولکات رو داشتم قبلاً از ناواس و لنون بهتر میتونم بازی بگیرم
در رابطه با ماتا هم تا حالا امتحانش نکردم حتما تستش می کنم
ممنون از راهنماییت
آره دیگه منظورم اینه cam اشو بگیر یا همینو یه کمیستری استایل بنداز روش!چون مهاجمات همینطوری کافی و خوبن ولی هافبکت با رونی جنگنده تر و قوی تر میشه!مگر اینکه سکه جمع کنی و دیماریا بگیری واسه cam!
فابرگاس چون سرعتش خیلی کمه تو دفاع نمیتونه کمک کنه بهت جا میمونه!چون هافبک دفاعی نداری سر این میگم سرعتی بچینی که تو دفاع بیوفتن دنبال مهاجم حریف!(هررا هم تست بزن،ارزونه ولی من خیلی حال میکنم باش)
ولکات خوبیش اینه فرار کنه دیگه کسی بهش نمیرسه به این راحتیا!:دی

آخرین ویرایش:
من جا شما بودم رونی رو میزاشتم cam بجای اوزیل،ماتا هم میزاشتم جای فابرگاس،ولکات هم جای لنون بگیری بهتره باز بنظرم
دخیا هم 85اشو بگیر!
رونی میزارمش CAM خیلی کیمیستریش میاد پایین
تو پست CAM باید بگیرمش. ولکات رو داشتم قبلاً از ناواس و لنون بهتر میتونم بازی بگیرم
در رابطه با ماتا هم تا حالا امتحانش نکردم حتما تستش می کنم
ممنون از راهنماییت

این رویس چه هیولاییه:|سرعت و پاس دادنش که بماند امروز از وسط زمین اوت انداختم افتاد دستش اومدم سانت کنم نشد چنان شوتی رفت تو دروازه از وسط زمین کفپر شده بودم اصلا:-o:dفیلمشو گرفتم میزارم ببینید خیلی خوبه این!!!

- - -ویرایش - - -

اقا کسی اینو بازی داده؟؟؟من خریدمش ولی زیاد چنگی به دل نمیزنه ..ولی امار ارقامش خیلی خوبه اخه..راستی نظرتون چیه لیگ روسیه ببندم؟
vqy29l2mrdogcxzny7nw.png

من پک باز کرده بودم اینو داده بود بهم.چند دست باهاش بازی کردم چنگی به دل نمیزنه.هم اینکه با این پول بازیکن خیلی بهتری میتونی بخری هم بعدا بخوای بفروشیش کسی نمیخره دردسر داره.امارش خوبه ولی بازیش افتضاحه.
پولتو تو لیگای دسته اول اینا خرج کنی ارزشش خیلی بیشتر از روسیس.نمی ارزه لیگش

این رویس چه هیولاییه:|سرعت و پاس دادنش که بماند امروز از وسط زمین اوت انداختم افتاد دستش اومدم سانت کنم نشد چنان شوتی رفت تو دروازه از وسط زمین کفپر شده بودم اصلا:-o:dفیلمشو گرفتم میزارم ببینید خیلی خوبه این!!!

- - -ویرایش - - -

من پک باز کرده بودم اینو داده بود بهم.چند دست باهاش بازی کردم چنگی به دل نمیزنه.هم اینکه با این پول بازیکن خیلی بهتری میتونی بخری هم بعدا بخوای بفروشیش کسی نمیخره دردسر داره.امارش خوبه ولی بازیش افتضاحه.
پولتو تو لیگای دسته اول اینا خرج کنی ارزشش خیلی بیشتر از روسیس.نمی ارزه لیگش

والا یه تیم لیگ برتر دارم اصلا از مهاجم هاش راضی نیستم..وقتی رو همون تیم این و با دومبیای روسیه میزارم خیلی بهتر از مهاجم های لیگ برتر جواب میده..یه خورده سنگینه :)..کلا باید هرازچندگاهی بازیکن های خودتو بفروشی یه تیم جدید بخری .رسما بعد چند فصل تیم هنگ می کنه.اصلا خوب کار نمی کنن(احساس من اینجوریه)

دوستان یه تیم اسپانیایی میخام درست کنمکم خرج
تازه اول راهم میشه لطفا چندبازیکن معرفی کنید توی دفاع هافبک ( کلا توی اسپانیا بازیکن نمیشناسم)
سالای قبل ایتالیا می بستم و کاملا راضی بودم
امسال توی کنسول اسپانیا بستم فقطم به عشق نیمار که دوست دارم یه روزی بخرمش باهاش Skill کار کنم :)

تازه اول راهم میشه لطفا چندبازیکن معرفی کنید توی دفاع هافبک ( کلا توی اسپانیا بازیکن نمیشناسم)
امسال توی کنسول اسپانیا بستم فقطم به عشق نیمار که دوست دارم یه روزی بخرمش باهاش Skill کار کنم :)

مودریچ و بوسکت و خدیرا هستن که بوسکت خیلی سیریشه برای حریف فقط سرعتش پایینه

ژاوی اینیستا ماتا جیمز

اقا یه اتفاق جالب ..من تو دو روز از دیویژن1 تا 5 اومدم پایین ...داشتم دوباره بالا میومدم بازی اخر دیویژن 3 بود اگه مساوی هم میکردم تایتل میگرفتم و با امتیاز کامل میومدم 2...سرچ کردم با یه کی افتادم تیمش ریتینگ 94 یعنی کلا تیم منتخب سال کارت آبی بود تیمش جز بیل،اقا 80 دقیقه فقط حمله کردم ،6 تا تیر زدم ،تیرم نمیخورد نویر 96 عین گربه میگرفت،دروازه خالی رو دومبیا میزد بیرون ،دقیقه 80 یه پنالتی مفت گرفت داور داد به مسی و گل(3 بار کامل هم تماشا کرد پنالتی رو)دقیقه 91 بود داشتم دوباره حمله میکردم دقیقا از وسط زمین کروس95 یه شوت زد رفت تو سجاف :| باور کنید فشارم افتاد از عصبانیت..یه نیم ساعت بعدش تو دیویژن دو داشتم سرچ می کردم دیدم دوباره با همون افتادم :) وای یعنی بم یه بنز میدادن اینقد خوشحال نمیشدم :))) تیم روسیه رو فرستادم تو زمین،هیچی دیگه دقیقه 76 درحالی که 5 تایی بود لفت داد :)))))))))) خیلی انتقام شیرینه
0pfgh7y8cmgwlfx2nvq5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or