بیچاره یانگو له کردیش خوبه که پدرو،گریزمان(معمولی)،سیلوا هم ذخیره هاشندوسته عزیز به نظرم وینگرت اصلا خوب نیست هازارد رو بگیر عالیه یعنی کمتر مدافع راستی میتونی جلوی در رفتنشو بگیره
بعد برای نوکه حملتم به نظرم اگر به چمیستری وابسته ای میخوای به هم نخوره و لیگه انگلیس داری استوریج رو بگیر عالیه و سرعتی
ولی یه کاری هم بکن این سیدو دومبیا رو هم بگیر بزار ذخیره مهاجمت دقیقه 60 به بعد یا اول نیمه دوم بیار تو زمین ببین چیکار میکنه :d
مطمئن باش هیچ لطمه ای با خرید دومبیا نمیکنی این چمیستری رو هم بیخیال شو به نظرم
بیچاره یانگو له کردیش خوبه که پدرو،گریزمان(معمولی)،سیلوا هم ذخیره هاشن
استوریج هم دارمش ولی نمیدونم چرا جور نیست بازیش باهام!رونی و کوستا بیشتر بهم میخورن!
3تا بازی آگوئرو قرض گرفتم خیلی خوب بود سر همین رفت تو فکرم بگیرمش
....
دیشب 100هزارتا پک باز کردم بهم Hazard داد! ولی تورگان آزارد بابا میمردی داداششو میدادی
البته باز خوبه یه آلابا در اومد آخر حداقل پولم برگشت با فروشش!
بابا خب تازه شروع کردی قرار نیست همین اول کلی کوین داشته باشی!بچه ها میشه کوین خرید؟؟ از کجا میتونم بخرم؟؟ بعد من یه هفتس که دارم بازی میکنم دیویژن 8 ام. 10k کوین دارم. خیلی داغونه وضعیتم؟
سلام
اقا من لیگ اسپانیامو فروختم چون سرعتیاشون گرونن و الان رفتم انگلیس.تو بازیکنای گرونشون مثل هازارد یا توره یا آگویرو و ... کدومشون ارزش بیشتری برای خرید داره؟چون فقط یکیشونو میتونم بخرم و تهاجمیم میخوام.
اگویرو خوبه؟
سلام
من fifa 15 دارم
تو کدوم قسمت هست؟
میشه یه توضیحی از این قسمت بدین و هدفش چیه؟
اگه از وسط زمین گل خوردن های چک رو حساب نکنیم به نظر من بعد کورتوبا بهترین دروازبان این فیفاست..حتی از اینفرم دخیا هم بهترهاينهم تيم من از هم هى بازيكنام غير از نوير راضيم
Lm10 FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
من امروز hazardرو خریدم!هیولاس خیلی خوبه!جدا از سرعت دویدنش،قدرت مانوورش عالیه!سلام
اقا من لیگ اسپانیامو فروختم چون سرعتیاشون گرونن و الان رفتم انگلیس.تو بازیکنای گرونشون مثل هازارد یا توره یا آگویرو و ... کدومشون ارزش بیشتری برای خرید داره؟چون فقط یکیشونو میتونم بخرم و تهاجمیم میخوام.
اگویرو خوبه؟