bahadorfifa15
کاربر سایت
اقا 4تا بازیه پشته همه من دارم میبرم موقعه امتیاز دادن از ultimate میپره بیرون کسی این مشکلو نداره؟
کلا تو این فوتبال معیار قدرت بدنی و سرعت هست چیزی تو مایه های 99 قدیم میخواستن فوتبال امریکایی درست کنن اشتباه شدهمنم مسی فروختم رونادو با بیل خریدم. مسی عالی بود واقعا بازیکن کاملی بود اما رونالدو فضایی هستش همیشه اون جلو واستاده توپ برسه یه سره توپ میزنه بعدم میدوه تک به تک میشه 5 بازی 15 گل زدم دویژن 1 آنلاین.
پ.ن.من طرفدار دو آتیشه بارسا و مسی هستم.
خخاقا 4تا بازیه پشته همه من دارم میبرم موقعه امتیاز دادن از ultimate میپره بیرون کسی این مشکلو نداره؟
زابالتا رو بفروش Walker رو بخر عالیه برا دفاع راست دفاع ها رو هم من خودم اینفورم اشکرتل رو دارم راضیم ازش خواستی بخر اونم؛ وینگ چپ خودم شورله رو پیشنهاد میکنم خوبه بقیه چیزا اوکیه :dاسن هم عکس تیم ن هستش
دوستان ممنون میشم کمک کنن برای بهتر شدن ترکیبم، فقط لطفا پیشنهادات کم خرج باشنb-)
دوستان منم تیم اسپانیا رو فروختم رفتم انگلیس جمع و جور کردم نظرتون چیه راجع بهش؟ :d
به همون دلیل که wynne بازیکن لول 64 قیمتش 225 هزارتاست وقتی بازی پر باگ باشه آبم که قطعه همین میشه
دوستان منم تیم اسپانیا رو فروختم رفتم انگلیس جمع و جور کردم نظرتون چیه راجع بهش؟ :d
دوستان من ميخوام Coin بخرم واسه PS3 ..
از كجا و چجوري بگيرم ؟
helppp
جواب مارو هم میدادین راه دوری نمی رفت
سیستم 4231 عالیه اگه میتونی تک مهاجمه بازی کنی