آقا محمد نمیخوام نا امیدت کنم اما موقع فروش 5% مالیات رو در نظر بگیرید.
فک کنم اگه حساب نکردی یه 100K ضرر کرد.
و میخواستم بگم آقا مازیار این باگا برای همست شما هم تیم باگ بساز.:d
از تو کاتالوگبچه ها یه سوال مهم. چطوری میشه یه بازیکن رو قرضی گرفت؟ هر بازیکنی رو که بخوایم میشه قرضی گرفت؟؟
آره میشه!میشه به جای یه تیم چند تا تیم درست کرد؟ از کجا باید این کارو بکنم؟؟
خدایی من اصلا نمیتونم با باگ بازی کنم نه اینکه نخوام ولی اصلا نمیشه . ولی چیزی که بیشتر از همه منو حرص میده اینه که یکی با باگ گل بزنه بعد صد بار تماشاش کنه همسایه های عزیز مون وقتی گل میزنن انگار قهرمان جام جهانی شدن اصلا کلا اینا رو اعصابن . یه بار پینگم خوب شده بود با چنتا بازیکن از کشور های دیگه بازی کردم واقعا بهم چسبید ولی متاسفانه همون یه بار بود .
این دروازه بان بلژیکیه که تو چلسیم هست خوبه؟100 هزار به بالاس ارزش داره بگیرم؟
با همین روش دهن ما رو سرویس کردن ولی من هرچی میزنم مدافع میگیره تا حالا 200 تومان دسته افتاده پام سر همین قضیه . خدایی شمایی که اینکارو میکنید وجدا« ندارید ؟ نه خدایی ندارید ?:dاز وسط زمین رد شدی به جای ضربدر ،l1 مثلث بزن :d
با همین روش دهن ما رو سرویس کردن ولی من هرچی میزنم مدافع میگیره تا حالا 200 تومان دسته افتاده پام سر همین قضیه . خدایی شمایی که اینکارو میکنید وجدا« ندارید ؟ نه خدایی ندارید ?:d
قبل این که بازی شروع بشه Mute کنشاین چه فاز هایه همسایگان عرب دارن آخه؟!با یکی بازی کردم از اول تا آخر داشت فک میزد!!هی هم میخوند لای لای لا لا لا لا لای لای لالا لا.... از اول تا آخر بازی!!! این بین چیخواییی چییخوایی هم هی میکرد اسم بازیکنشو!
منم هدفون میزارم همیشه یعنی مغز درد گرفتم کامل!بعدش دستگاه رو خاموش کردم رفتم کلا!![]()
![]()