hat3ck
کاربر سایت
منم از تو الگو گرفتم دیگهمنم یه بار همینطوری رفت تو پاچم!!داوید سیلوا 17k خریدم!
![]()
تا قبلش فکر نمیکردم کسی این بازیکنا رو بخره
منم از تو الگو گرفتم دیگهمنم یه بار همینطوری رفت تو پاچم!!داوید سیلوا 17k خریدم!
![]()
کدومش به نظرتون چون Bale و De Gea خرج اضافی میزاره رو دستم اگرم بازیکن دیگری مد نظرتون هست بگید .
از لیگ اسپانیا تا سقف 1 میلیون چه تیمی ببندم خوبه؟
ترکیبت خیلی خوبه اما اگر تونستی من پیشنهاد میکنم حتما سکه جمع کنی و benzema SIF بگیری یا Suarez که نوک رو تضمین میکنند ولی اگر سکه نداری بجای Negredo از Mandzukic یا Benzema Normal استفاده کنی اگر اهل پاس تو عمق و ضد حمله هستی BENZEMA اگر بازی از کناره ها و سانتر MANDZUKIC ...
---------------------------
اینم ترکیب منه :
BBVA & Barclays PL HYBIRD FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
بزودی Bale رو میگیرم و ترکیبو عوض میکنم احتمالا میشه این ترکیبم :
BBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
کدومش به نظرتون چون Bale و De Gea خرج اضافی میزاره رو دستم اگرم بازیکن دیگری مد نظرتون هست بگید .
----------------------------
یکسری از عزیزان تو تاپیک اصلی فیفا یکسری نکات خوبی رو گفتند راجع به دفاع که باعث شد من جلوی تیم TOTY / MOTM / TOTW به راحتی 3 -1 ببرم اصلا هم به مسی داشتنم ربط نداره با 2 تا بازیکن سرعتی راحت میتونید بازی کنید فرقی نمیکنه کی باشه فقط سرعتی باشه
1 : حتما از CDM استفاده کنید یکی مثل Ramires یا Toure حرف نداره چون دفاع فوق محکم میشه و تو سانتر های حریف نا خوداگاه توپ رد نمیشه از دفاع
2 : وقتی دارن حمله میکنن اصلا نرید تو پای طرف ( بدویید سمت توپ و ... ) تا پشت 18 بکشید طرفو بعد ناخوداگاه تکل صحیح یا خود یارو قاطی میکنه توپ رو 2 دستی تقدیمتون میکنه
3 : گل خوردید به هیچ وجه نزارید Ultra Attack به بالا که بیشتر گل میخورید رو Defend بازی کنید و فقط ضد حمله با بازیکن سرعتی فرقی نمیکنه قصاب سر کوچه باشه یا مسی سرعتی باشه به صورت زوج 2 نفره تو ضد حمله نابود میشه دفاع حریف از اول بازی هم بزارید Defend با ضد حمله میترکه تیم طرف
ایا از سانتر تو عمق حریف رنج میبرید, ایا از گل خوردن زیاد خسته شده اید, ایا گل نزدنتان شما را کلافه کرده است ؟؟!! پس حتما به نکات بالا توجه داشته باشید :bighug:
والا تو ps4که فقط قیمتا بالا میرن!کسی میدونه چرا انقدر بازیکنا ارزون شدن؟ تو پی اس 4 هم همینطوریه
دیگه دارم کلافه میشم
روفیر دروازه بانه اینفورم بوده وقتی 84 بود خریدم 65 الان که 85 شده 40 هم به زور مشتری پیدا میشه
یا جرمی منز رو اینفورم 95 خریدم الان حدودای 50 هست
عجیب حکایتی شده
ولی اسمالینگ و کلوزه رو خوب خریدم. به نظر شما مارکت در آینده چطوری میشه؟
حاجی همه حرفات به کنار فقط قسمت کلوزه رو بگم که اصلا نباید باهاش بدویی!با یکی بازی میکردم پدرمو در اورد با همین!هرچی میخام از گیم پلی این بازی ایراد نگیرم نمیشهواقعا تنها چیزی که نداره شبیه ساز بودنه
کلوزه اینفرم با تمام کنندگی 90 شوت مناسب و ضربه سر 91 92 چون سرعتش پاینه عملا در جریان بازی محو هست !با رمی یه شوت های کات داری میزنم که تو دنیای واقعی فقط از داوید ویا دیدم
همه چیز بازی رو manualکردم ولی واقعا دفاع وسط ها مرگ مغزی هستن ،فقط سرعت مهمه وگرنه راموس با محسن بنگر هیچ تفاوتی نداره،از فضای بین دو مدافع وسط میشه بوینگ فرانس ایر رد کرد چه برسه به پاس عمقی
دروازه بان رو در بیاری توپ تو ده سانتی دروازبان هم باشه باز مردانی از جنس مهاجم پیدا میشن که تو یک صدم ثانیه با سرعت 3 ماخ(واحد اندازه گیری سرعت هواپیما) میان و توپ رو از دست دروازه بان میزنن تو گل
ایرادش هم اینه که تو حالت عادی که یه مهاجم داره حمله میکنه همه دفاع ها باز هم حالت خطی دارن(انگار میخان افساید گیری کنن و ابدا همو پوشش نمیدن) و وقتی یکی دریبل خورد یا با سرعت جا موند عملا هر 4 تا از جریان بازی خارج میشن!!!
3 4 بازی خوب بازی میکنی تا وقتی که زارت میخوری به یه باگ باز GAME OVER
- - -ویرایش - - -
براوو...الوز.پیکه،گودین،البا
مودریچ،ایسکو(اینفرم)ژاوی،نیمار،
بنزما،(بیل)
اگر فرض بگیریم 433 بازی کنی بنظرم این تیم خوبیه:چرا سوال میپرسیم کسی جواب نمیده؟
بچه ها جون من سريع جواب بديد![]()
همين الان ميخوام كنسولو روشن كنم برا اولين بار التيميت تيم بازي كنم
كدوم ليگ برم ؟
اقا تو که هم رونالدو داشتی هم مسی کدوم بهتره؟ارزش داره مسی بفروشم رونالدو بگیرم؟
دوستان به نظرتون برای خط حمله یا همون پست ST بنزما اینفورم با اورال 87 بگیرم یا گریژمان اینفورم با اورال 86 ؟؟؟؟
چون قیمتاشون هم بالاست فقط یکیشونو میتونم بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
آقا محمد نمیخوام نا امیدت کنم اما موقع فروش 5% مالیات رو در نظر بگیرید.
فک کنم اگه حساب نکردی یه 100K ضرر کرد.
و میخواستم بگم آقا مازیار این باگا برای همست شما هم تیم باگ بساز.:d