FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
در حالت کلی، بهترین مدل ضربه مستقیم زدن، گرفتن LS به سمت بالا و بعدش شوت زدن هست.
یعنی از قبل از شوت زدن تا زمانی که شوت زده می‌شه جهت شوک رو بدین بالا! هم محکم تر می‌زنه هم توپ قوس دار می‌شه.
من یَک گلایی زدم این طوری :دی
البته هنوز نسل جدید رو امتحان نکردم حدودا 2 هفته دیگه می‌خرم روی اون هم باید ببینم جواب می‌ده یا نه :دی
هنوزم جواب میده و بهترین شیوه است! درجه عرفانم بد نیست :d هرچند من عشق یونتوس، با پیرلو خیلی نیازی به عرفان ندارم!
خیلی خوب بود :)) سیستم علی اصغر خودمون رو میگی دیگه ؟ آره خداییش تو FIFA 14 خیلی جوابه =))
منم اتفاقا از وقتی ناامید شدم از ضربه مستقیم دیگه رو آوردم به ضربات ترکیبی اما اونم جواب نیست از هر ۱۰ تا ایستگاهی شاید یکی دوتاش گل شه :|
آقا LS رو که بخوایم بدیم بالا که هی تصویر اینور اونور میشه نمیشه زد که :دی
سیستم علی اصغری رو دست کم نگیر... با همین شیوه استقلال تو کورس قهرمانیه و حنیف بهترین گلزنشه!!! :دی

تو ضربات ایستگاهی نزدیک ۱۸ با بازیکن ضربه آزاد زن از رو دیوار دفاعی خوب میشه زد اونم نه به سمت زاویه دروازه بان بلکه نزدیک به تیری که از دروازه بان دورتره و اما یه چیز دیگه هم که خوب جواب میده جدای از ضربات ترکیبی دادن پاس زمینی ساده هست که ۲ جا میشه داد یکی اینکه بندازی واسه یکی از بازیکن هات که تو تجمع قوس ۱۸ هستن که من با مثلث به سمت نقطه پنالتی زمینی میزنم جواب میده و واسه ضزبه هایی که کنارتر هست میندازم واسه تک بازیکنی که معمولا سمت کناره های ۱۸ ایستاده واسه اونم با مثلث بسته به شرایطش زمینی یا چیپ (زمینی بهتره چون اونطوری زمان واسه استپ و کنترل زیاد نداره) میندازم تو فضای خالی جلوی بازیکن تا اون سانتر کنه رو دروازه و اما واسه ضربه مستقیم به سمت ۴چوب تو skill chalenge اگر تمرین کنی خوب دستت میاد که زاویه و جهت رو چط.ر بدی و شوتت رو با چه قدرتی بزنی

یکی از معایب fifa 14 در ps4تاریک بودن بعضی از ورزشگاه ها مثل سن سیرو و انفیلد و ویسنته کالدرون و...ولی ورزشگاهی مثل الیانز ارنا و ورزشگاه دورتموند و ورزشگاه اتحادو...خوب روشن هستند

آخرین ویرایش:
فعلا به صورت موقتی بعضی از مود ها مثل همین مود تورنمنت در فیفا 14 نسخه نسل بعد حذف شده ولی در سال بعد مود های حذف شده در بازی گنجونده خواهند شد ..........

- - -ویرایش - - -

دوست گرامی چرا نمیشه در مود کریر مثلا با بارسلونا لیگ اسپانیا رو بازی کرد ؟؟؟!!! اتفاقا شما در مود کریر هر تیمی و هر لیگی رو که دوست داشته باشی میتونی در اون لیگ مورد نظر با اون تیمی که دوست داری بازی کنی و اتفاقا خیلی خیلی خیلی مود کریر به واقعیت شبیه هستش و مثل واقعیت حواشی مربوط به نقل و انتقالات بازیکنان ،اخراج شدن از باشگاه و خیلی چیزای دیگه که در مود کریر فیفا واقعا عالی هستش ............
چون منیجر مود که کلا راجبه ترنسفر بازیکن هست و سایر کارایه مربیا هستش و پلیر مود هم که اول هر بازی باید انتخاب کنی که کله تیم رو کنترل میکنی و تازه اجازه تعویض و غیره هم دست شما نیستش و خود مربی میکنه و این مقداری که من بازی کردم همشون بازی های دوستانه بود و هنوز لیگ رو شروع نکرده بودن ، کلا کسی که لیگ رو بازی میکرده مثل من خیلی اذیت میشه، تو فروم خود EA هم خیلی شاکی هستن از حذف این مود

سلام به دوستای گلم.میگم یه سوال.کریر که بازی کردید؟بخش خرید بازیکن؟تو فیفا 13 راحت پست روو انتخاب میکردی یا هرچی سرچ میزدی بازیکنارو میاورد بر اساس قدرت و قیمت.معروف ها هم همه بودن اما تو فیفا 14 هرچی سرچ میزنی یه مشت بازیکن اشغال میاد فقط براساس سنم هست.بازیکن معروفا نمیاد مگه اسمشونو سرچ کنی.چجوری پس من بازیکن بخرم؟

سلام به دوستای گلم.میگم یه سوال.کریر که بازی کردید؟بخش خرید بازیکن؟تو فیفا 13 راحت پست روو انتخاب میکردی یا هرچی سرچ میزدی بازیکنارو میاورد بر اساس قدرت و قیمت.معروف ها هم همه بودن اما تو فیفا 14 هرچی سرچ میزنی یه مشت بازیکن اشغال میاد فقط براساس سنم هست.بازیکن معروفا نمیاد مگه اسمشونو سرچ کنی.چجوری پس من بازیکن بخرم؟
تو فیفا 14 یا باید اسم بازیکن رو بدونی یا این که یه مربی استخدام کنی بفرستی به یه کشور و بگی برات بازیکن های خوبش رو پیدا کنه.

دوستان واسه شما پيش اومده پرتاب كننده رو عوض كنين؟

سلام برای من یکی دوبار عوض شدنمی دونم چه جوری راستی گوشی جدید مبارک
ایفون 5sعالیه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام برای من یکی دوبار نمی دونم چه جوری عوض شد راستی گوشی جدید مبارک ایفون 5sعالیه

سلام.من یه مربی هم واسه کریر استخدام کردم.این یارو هی میره بازیکن 15 ساله پیدا میکنه.من بازیکن معروفا مد نظرمه.مثلا من شاید یه بازیکن ذخیره داشته باشه تاتنهام بخوام بخرمش اسمش ندونم.چی کنم؟فیفا 14 اینجوری شده.اسم همه بازیکن معروفا هم که اون زمان ادم یادش نمیاد.راهیی دیگه ای نیست؟

یه مشکل دارم فوری جوابمو بدید ممنون میشم.فرندلی که با دوستم بازی میکنم چندین باره که اون میبره و میخواد صحنه جام رو نشون بده یهو هردوتامون بازیمون از فیفا خارج میشه ارور میده که دوگزینه داره یکیشون ارسال گزارش این ایراد به نهاد مربوطست و ما هم اونو میزنیم مینویسه متشکرم .ریپورت مینویسه یعنی گزارش.نتیجه اون بازی ها هم ثبت نمیشه تو بازی های رودررو

Last edited by a moderator:
یه مشکل دارم فوری جوابمو بدید ممنون میشم.فرندلی که با دوستم بازی میکنم چندین باره که اون میبره و میخواد صحنه جام رو نشون بده یهو هردوتامون بازیمون از فیفا خارج میشه ارور میده که دوگزینه داره یکیشون ارسال گزارش این ایراد به نهاد مربوطست و ما هم اونو میزنیم مینویسه متشکرم .ریپورت مینویسه یعنی گزارش.نتیجه اون بازی ها هم ثبت نمیشه تو بازی های رودررو
با یه نفر دیگه بازی کن ببین اونم همین طوری می‌شه یا نه.
دو تا امکان داره:
1) باگ؛ باید منتظر آپدیت باشی.
2) مشکل از دیسک یکیتون؛ احتمالش خیلی کم ـه چون یه جای خاص از بازی میاد بیرون.
شایدم چیزی باشه که من نمی‌دونم.
ممنونم سامان جان.ولي اگه دوتاشوك فشار بديد فكر كنم عوض ميشن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
شما اگه L2 و R2 رو با هم بزنی، اگر تو تیمتون کسی باشه که بتونه پرتاب های خیلی بلند انجام بده، پرتاب کننده توپ رو می‌ده به همون فردی که بلده بلند بندازه.
البته این مال نسل قبلی بود شاید الان جای دکمه ها به R3 و L3 (همون شوک ها) تغییر کرده باشه.

مرسی از پاسخگوییت دانته جان.راستی هر بازی 5 مین حدودا چند مگ مصرف میکنه ؟چون من بدجور محدودم گفتم بدونم که کنترل کنم بازیمو.

اين مشكل من هم با يك نفر داشتم اينطوري ميشد ولي فقط با همون يك نفر اينطور ميشد فكر كنم مشكل از اون چون با كساي ديگه ارور نميده كلا يه جور باگ ديگه

اين مشكل من هم با يك نفر داشتم اينطوري ميشد ولي فقط با همون يك نفر اينطور ميشد فكر كنم مشكل از اون چون با كساي ديگه ارور نميده كلا يه جور باگ ديگه
اوکی.مرسی
حالا مشکل اینجاست که بفهمیم کدوممون ایراد داره چون منبا بقیه بازی کردم اما اینجوری نشده .البته هیچ موقع صحنه جام نمیومده چون تعداد بازی هام کمه اما با این طرف بیشتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or