FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
تو Career Mode بازی فینال با رئال افتادم (درجه سختی Legendry)
نکته جالب اینجاست حدودا ۱۰ بار این بازی رو انجام دادم باختم
۸ بارش رو تا دقیقه ۸۰ جلو بودم و بعد اصلا انگار نمیشد رونالدو و بیل اون اواخر گل نزنن :| به هر شکلی که شده رئال باید برنده این بازی میشد !!!
۲ بارش هم از اول من عقب افتادم تو ۲ بازی متوسط ۱۰ ۱۵ تا تیرک زدم !

هر چی بیشتر میگذره واقعا بیشتر پی میبرم بازی چقدر مسخره شده !

بعضی مواقع ۲ مدافع وسط تیم کارایی میکنن که ۲ تا الاغ اگه بذاری اون وسط نمیکنن !

دقیقا منم به این نتیجه رسیدم که هر چی درجه سختی بالاتر میره بازی سختره نمیشه بلکه شعور بازیکن‌های خودی میاد پایین!!!!
اما چاره چیه...!؟ باید سعی کنی تو نیمه اول به گل برسی و نیمه دوم رو با حالت دفاعی‌ بازی رو شروع کنی و دل به ضد حمله ببندی.
از دقیقه 75-80 هم نباید به هیچ وجه توپ رو بهشون بدی، کافیه تو خط دفاعی توپ رو نگه داری و پاسکاری کنی.
تو FUT رو درجه سختی Ultimate این روش کاملا جواب میده.

من به دلایلی مجبور شدم فیفا بگیرم بر خلاف میل باطنیم:|یکی بی طرف بیاد بگه واقعا ارزش خرید داره؟اگه کسی نسخه ps3 رو هم بازی کرده بیاد تفاوتاشو بگه
انصافا هر چی گیم پلیای بازیو نگاه می کنم تفاوت خاصی نمیبینم:|

من قبلا هم گفته بودم کسی نمیدونست انگار ولی الان میبینم بقیه هم مشکل منو دارن آقا رو حالت ورد کلاس 10 تا بازی با (مثلا تاتنهام) بکنی شاید بازی اول رو بشه ببری ولی از بازی دوم به بعد به هیچ وجه حریفت نمیبازه اونم نه به خاطر ضعیف بودن تو به خاطر الاغ بودن بازیکنات در شرایط خاص و تو همون شرایط خاص خدا بودن بازیکنان حریف

- - -ویرایش - - -

من به دلایلی مجبور شدم فیفا بگیرم بر خلاف میل باطنیم:|یکی بی طرف بیاد بگه واقعا ارزش خرید داره؟اگه کسی نسخه ps3 رو هم بازی کرده بیاد تفاوتاشو بگه

تو گیم پلی تفاوت چندانی نیست تفاوت ها فقط تو گرافیک و یه سری انیمیشن هاست که به نسخه نسل بعد اضاف شده..... حجم بازی خودش گویای همه چیزه!!!8گیگ برای یک بازی نسل بعدی خیلی کمه...ولی از نظر من تنها بازی ای که بین بازی های نسل بعد ارزش خریدن روداره همین فیفاست.

نکته جالب اینه که توی اولتیمت تیم پول دراوردن خیلی راحت شده و با هرشخص جدیدی توی پارتی اشنا میشم میبینم که بر خلاف فیفا13 ps3 طرف اهل التیمت تیم هست
گیم پلی همونه ولی گرافیک یه ذره رفته بالا صورت های بازیکنها بهتر شدن تماشاچی و عکاس اضافه شده انیمیشن ها بیشتر شدن فرقش همینه بنظرم نمیشه به عنوان نسل بعد قلمدادش کرد

شک نکن تو خریدش.بهترین فیفایی که تا الان بازی کردم یه سری جزعیات داره که سرت بوق میکشه .گرافیک عالی .
نمره من هم 9 هست.

خاهشا لطفا اگه کسی اطلاعی داره راجب تمارز در فیفا 14 بگه یا بگین کجا مطرح کنم جوابمو بگیرم زود

سلام فکر نمی کنم fifa14تمارز داشته باشه

- - -ویرایش - - -

خاهشا لطفا اگه کسی اطلاعی داره راجب تمارز در فیفا 14 بگه یا بگین کجا مطرح کنم جوابمو بگیرم زود
سلامfifa14 درسته داوریش افتضاح هست ولی من تا حالادرfifa14 ندیدم کسی الکی خودشو تو زمین بندازه بعد داور بهش به خاطر تمارز کارت بده

ok ممنون

دوست عزیز جواب دادن فقط ممنون ، دستت درد نکنه و ... اسپم جساب میشه ، پستت رو پاک کن. ( یه نگاه هم به قوانین بنداز )

-------------------------------------------------------------------------

کدوم ورزشگاه ها رو از نمای بیرون نشون میده ؟

یعنی آنفیلد رو نشون نمیده ؟ :|

من كه نديدم تا حالا نشون بده توي FUT هم ورزشگاه آنفيلد رو خريدم اونجا هم نديدم تاحالا نشون بده، ضمن اينكه آليانس آرنا از اونايي بود كه يادم رفته بود بگم كه اتفاقا به خاطر نور پردازي نماي بيروني از زيباترين هاست

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه متاسفانه EA الاغ ورزشگاه آنفیلد رو از نمای بیرون نشون نمیده . فقط قبل بازی از اونجایی نشون میده که نوشته This Is Anfield و بازیکنا میخوان برن تو زمین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or