در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است
چیز خاصی نیست فقط باید بری یه اکانت توی اورجین بسازی تا بتونی آنلاین بازی کنی همین.
- - -ویرایش - - -
دوستان عزیز میدونم مساله ای که میخوام بگم رو همه رعایت میکنن پس قصد جسارت ندارم و خطاب من فقط به دوستانی هست که رعایت نمیکنن و اونم invite دادن همینطوری بدون هماهنگی هست. چیزی که همین امشب یکی از دوستان وسط بازی که دارم با حریف تو جام میکنم همینطور invite میده بعدشم که من وسط بازی هستم مسج داده و بازی که تموم شده میخوام برم که جواب بدم که مشغول بازی هستم و حریفم هم داره invite میده باز هم invt میده در حالی که ۱۵ دقیقه قبل مسج داده و چواب نگرفته و چند باز invite میداد. بعدم که میگم دوست عزیز بدون مسج و نگرفتن اوکی انوایت نده حتی مسجی که باید اول میدادی با تاخیر دادی خوب وقتی من جواب مسجتو ندادم یعنی یا کار دارم یا نمیتونم بازی کنم بعد میگه حالا دادم که دادم مگه چی ازت کم شده؟!!!! خوب دوست عزیز آدم باید احترام بذاره هر چیزی یه راهی داره. خدا رو شکر که هم زیر کانت هم توی آنلاین فرندلیز میزنه که طرفت الان داره چه کار میکنه و مشغول بازی هست یا نه. نه اینکه بدون توجه هی انوایت بفرستیم.....
برای ضربه ازاد باید فقط یه لحضه دایره رو بزن به انالوگ رو بگیر به سمت گوشه سمت راست اینک کار رو باید خیلی سریع انجام بدی البته بسته به جای زمین هست .
یادش بخیر با چند تا از دوستام کاپ گذاشته بودیم تو فیفا 11 باز ضربه ایستگاهیه فرانک لمپارد قهرمان شدم .
قربونت برم اون چيزي كه شما ميخواي اصلا غير ممكنه شوت روي ديوار دفاعي نميشه شوت محكم و رو پا زد از روي ديواره فقط بايد توپ قوس داشته باشه كه فقط با دكمه شوت كه من رو مربع گذاشتم امكان پذيره تو ضربه ايستگاهي ٢نكته مهم هست يكي انتخاب زاويه و دوم ضرب شوت كه بهتري راه واسه اينكه دستت بياد اينه كه بري توي skill chalenge ها و ضربات آزاد رو تمرين كني خوب دستت مياد كه زاويه نزديك يا دور رو يا تير نزديكتر يا دورتر رو چه جور بايد بزني اينقدر بزن تا دستت بياد و واسه ضرب شوت هم كه معمولا يه خط سبز بايد پركنه و يه كوچولو از خط دوم كه بسته به فاصله تا دروازه و ارتفاع ديواره داره به راحتي اول زاويه رو انتخاب و بعد با توجه به فاصله ضرب يا همون قدرت شوت و توي دروازه، و حالا اينكه شوتت قوس بيشتر و سرعت و شتاب بيشتري داشته باشه به توانايي بازيكنت بستگي داره پس اول از همه بايد بازيكني كه توانايي ضربه ايستگاهي داره و قدرت و قوس شوت بيشتري داره رو انتخاب ميكني و اما اون L1 و شوت رو من زياد استفاده كردم و هيچوقت گل نشده اگر L1 رو بگيري و شوت بزني اگر دكمه شوت رو كم نگهداري زميني ميزنه اما اگر بيشتر نگه داري رو پا و محكم و البته مستقيم ميزنه كه سمت ديواره دفاعي اصلا كاربرد نداره اما اگر نشونه بغل ديوار دفاعي رو بگيري راست توي ٤ چوبه اما دقيقا همون جايي از ٤ چوب هست كه خود دروازه بان پوشش داده و همه رو هم ميگيره چون خيلي امتحان كردم و همه رو هم گلر گرفته بحث زاويه هم يه غلق دارم من واسه خودم اگر خواستي توي وويس پارتي توي تمرين بهت ميگم
کلا یکی هستنند فقط اسمشون فرق میکنه .:d گل که میزنی به فاصله 20 ثانیه گل میخوری نمیدونم چرا بعضی و قتها تو محوطه جریمه خودم اینقدر مدفعها خنگ میشن .و این که پنالتی میدن مدفعها خیلی رو اعصابه واقعا
کلا یکی هستنند فقط اسمشون فرق میکنه .:d گل که میزنی به فاصله 20 ثانیه گل میخوری نمیدونم چرا بعضی و قتها تو محوطه جریمه خودم اینقدر مدفعها خنگ میشن .و این که پنالتی میدن مدفعها خیلی رو اعصابه واقعا
اصلا دیگه بازی اون ثباتی که باید داشته باشه رو نداره !
جالبه رو همین حالت لنجندری آرسنال رو ۲ بر ۰ بردم ! چلسی رو ۱ بر ۰ بردم ! لیورپول رو تو آنفیلد ۰ ۰ کردم بعد تو بازی سیتی ۹ تا خوردم تقریبا ۸ تا توپ زدم به تیرک !
این حالتش بد رو اعصاب
تو Career Mode بازی فینال با رئال افتادم (درجه سختی Legendry)
نکته جالب اینجاست حدودا ۱۰ بار این بازی رو انجام دادم باختم
۸ بارش رو تا دقیقه ۸۰ جلو بودم و بعد اصلا انگار نمیشد رونالدو و بیل اون اواخر گل نزنن به هر شکلی که شده رئال باید برنده این بازی میشد !!!
۲ بارش هم از اول من عقب افتادم تو ۲ بازی متوسط ۱۰ ۱۵ تا تیرک زدم !
هر چی بیشتر میگذره واقعا بیشتر پی میبرم بازی چقدر مسخره شده !
بعضی مواقع ۲ مدافع وسط تیم کارایی میکنن که ۲ تا الاغ اگه بذاری اون وسط نمیکنن !
خیلی جالبه الان که فصل جدید شروع شد دیدم خیلی شیک بودجه مالی کم شده !
من تو فصل دوم حدودا ۲۰۰ میلیون دلار پول به دست آوردم
تو فصل جدید شده ۱۲۵ میلیون دلار !!! الان این یعنی چی ؟ مدیرا تو یونایتد به جای اینکه بودجه رو اضافه کنن کم میکنن