FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
این نسخه نداره. ولی نسخه ps3 داره

- - -ویرایش - - -

دیشب داشتم با یکی بازی می کردم بازی هم نه لگ داشت نه فریز. خیلی روون بود. خلاصه اون همش وقتی توپ دستش می رسید بازی رو استپ می کرد و می ذاشت تا 37 ثانیه تموم بشه. وقتی یه گل بهش زدم چون اعصابمو خورد کرده بود من هم شروغ کردم به وقت کشی و همش پاس کاری می کردم. بعدش حریفم از بازی رفت. بهم 3 امتیاز رو نداد و یه بازی که از 10 بازی باید کم میشد نشد. بازی های باقی مانده همون روی 10 موند.

عجیبه اصلا تا حالا چنین چیزی برام پیش نیومده..
فقط وقتایی که نت خودم مشکل داشته این جوری شده.. و فکر کردم که اون از بازی اومده بیرون..اما اینطور نبود..

فقط یه حالت هستش که بعضی وقتا توافقی میشه اومد بیرون ..که حریف این درخواست رو بهت میده و دست خودته که قبولش کنی یا نه yes , no داره..
شاید حواست نبوده یهو تاییدش کردی! چون اینجوری دقیقا همین اتفاقی که گفتی پیش کیاد و از بازی کم نمیشه و امتیازی هم نمیده.. اینطور نبود احتمالا؟

اینو مطمعن باش که هیچ راهی نداره که حریف بتونه با تو اینکارو کنه! همه چی رو حسابه تو این بازی...اگه اون چیزی که بالا گفتم هم نباشه..این یه مورد هم الان عجیبه.

عجیبه اصلا تا حالا چنین چیزی برام پیش نیومده..
فقط وقتایی که نت خودم مشکل داشته این جوری شده.. و فکر کردم که اون از بازی اومده بیرون..اما اینطور نبود..

فقط یه حالت هستش که بعضی وقتا توافقی میشه اومد بیرون ..که حریف این درخواست رو بهت میده و دست خودته که قبولش کنی یا نه yes , no داره..
شاید حواست نبوده یهو تاییدش کردی! چون اینجوری دقیقا همین اتفاقی که گفتی پیش کیاد و از بازی کم نمیشه و امتیازی هم نمیده.. اینطور نبود احتمالا؟

اینو مطمعن باش که هیچ راهی نداره که حریف بتونه با تو اینکارو کنه! همه چی رو حسابه تو این بازی...اگه اون چیزی که بالا گفتم هم نباشه..این یه مورد هم الان عجیبه.

دوست من اتفاقا امروز یه مورد توافقی بود که هر دومون yes رو زدیم ولی از بازی اومد بیرون و نه امتیاز نه بازی کم کرد. تا حالا چند بار برای من پیش اومده که جلو بودم ولی حریفم از بازی اومده بیرون و نه 3 امتیاز رو داده به من نه از بازیها کم شده. خوشحالم که برات پیش نیومده چون وقتی جلو باشی اینجوری بشه واقعا اعصاب آدم خراب میشه. من تا سیزن 4 رفتم. توی این سیزن خیلی برام پیش اومد. از حریفم که جلو بودم اینجوری میومد بیرون چند تا بازی که باختم رفتم سیزن 5. این سیزن 4 فقط تونستم یه بازی ببرم.

سلام به دوستان world class عزیز:d
چقدر اینجا سوت و کوره:(
تو ps3 چقدر کل کل و بحث داشتیم...
کجان بچه های قدیمی؟
rango کجایی خودتو نشون بده:d
هر چند خیلی دیره.....ولی منم به جمعتون راه بدید;;)
alexacm1990
;)

سلام به دوستان world class عزیز:d
چقدر اینجا سوت و کوره:(
تو ps3 چقدر کل کل و بحث داشتیم...
کجان بچه های قدیمی؟
rango کجایی خودتو نشون بده:d
هر چند خیلی دیره.....ولی منم به جمعتون راه بدید;;)
alexacm1990
;)

دیگه خیلی دیر شده فرشاد .. :( خیلی ! :( .. منطقه و موقعیت مون رو از دست دادیم :(
از بچه های ps3 کسی نمونده ! همه شون اکثرن شهید شدن یا اسیر .. یه عده هم مفقودالاثر :( فقط من موندم و یکی دونفر دیگه که جانباز 85 و 90 درصدی هستیم :(
خلاصه شما که رفته بودی تایلند عشق و حال ما داشتیم این جا می جنگیدیم تا پرچمو بالا نگه داریم :( ولی بعضی دوستان کم لطفی کردن پرچممون رو با شورت سفیدشون اشتباه گرفتن و شورتشون رو به نشانه تسلیم بالا بردن :(
آقا خوش اومدی :d

برای من هم شدیدا لگ داره سیزن ! طوری که یکی از بازیها طرف خارجیه اعصابش خورد شد در اومد ! فحش کش کرد منو برای اینترنتم :d. سرعتمم بالای ۱ مگه و مشکلی ندارم . مشکل از جای دیگس .

دیگه خیلی دیر شده فرشاد .. :( خیلی ! :( .. منطقه و موقعیت مون رو از دست دادیم :(
از بچه های ps3 کسی نمونده ! همه شون اکثرن شهید شدن یا اسیر .. یه عده هم مفقودالاثر :( فقط من موندم و یکی دونفر دیگه که جانباز 85 و 90 درصدی هستیم :(
خلاصه شما که رفته بودی تایلند عشق و حال ما داشتیم این جا می جنگیدیم تا پرچمو بالا نگه داریم :( ولی بعضی دوستان کم لطفی کردن پرچممون رو با شورت سفیدشون اشتباه گرفتن و شورتشون رو به نشانه تسلیم بالا بردن :(
آقا خوش اومدی :d

عبدالله قطع نخاع شدی؟؟؟=(( :dامین میلانی کجایی لوزر؟:p
بقیه بچه ها هنوز PS3 هستن؟ mhfifa-drpersian-slim shadi و بقیه فیفا بازا هستن؟
آخر فصل اومدم ولی همین آخری هم میشه یه آتیشی روشن کرد گرم کرد اینجارو;)
فرصت شد یه دستی بزنیم بترکون مارو

عبدالله قطع نخاع شدی؟؟؟=(( :dامین میلانی کجایی لوزر؟:p
بقیه بچه ها هنوز PS3 هستن؟ mhfifa-drpersian-slim shadi و بقیه فیفا بازا هستن؟
آخر فصل اومدم ولی همین آخری هم میشه یه آتیشی روشن کرد گرم کرد اینجارو;)
فرصت شد یه دستی بزنیم بترکون مارو

امین هستش .. با اون ورزشگاهتون بابا شما هم ! :d اگه بیفته تو نور روز کلا هیچی دیده نمیشه ! :d
Drpersian که گفته نمیاد دیگه کلا .. mhfifa ت احتمالا 15 بیاد احتمال زیاد ! .. سلیم شیدی رو نمدونم . ولی الانشم آقا محمد و کیاوش و فراز و هوشنگ و یزدان و دوستان گل دیگه هستن که آدم لذت میبره باهاشون بازی میکنه ..
آقا بیا بزن بترکون :d

مرتیکه نوب تو باز دوباره پیدات شد؟:-" امشب اگه تونستی بیا سوراخت کنم:دی اگه واست مقدور بود بیا پارتی چت با یه سری از بچه های خوب فیفا باز اشنات کنم:دی

امین هستش .. با اون ورزشگاهتون بابا شما هم ! :d اگه بیفته تو نور روز کلا هیچی دیده نمیشه ! :d
Drpersian که گفته نمیاد دیگه کلا .. mhfifa ت احتمالا 15 بیاد احتمال زیاد ! .. سلیم شیدی رو نمدونم . ولی الانشم آقا محمد و کیاوش و فراز و هوشنگ و یزدان و دوستان گل دیگه هستن که آدم لذت میبره باهاشون بازی میکنه ..
آقا بیا بزن بترکون :d

اينايي كه گفتي نميشناسم!!:d آيدي هاشونو تو psn هر زمان واست مقدور بود پ.خ كن ادد كنم.
ورزشگامون خيليم عاليه:d

- - -ویرایش - - -

مرتیکه نوب تو باز دوباره پیدات شد؟:-" امشب اگه تونستی بیا سوراخت کنم:دی اگه واست مقدور بود بیا پارتی چت با یه سری از بچه های خوب فیفا باز اشنات کنم:دی

اگر شد ميام بزن بتركون راحت شي باووو:(
لوزر:d

راهی هست که وقتی توپ رو استوپ میکنه رو به جلو بندازه توپ رو که از سرعتش کاسته نشه؟
در حالت عادی وقتی توپ رو استوپ میکنی بازیکن مکث داره و این باعث میشه مدافعین بهش برسند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or