FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
دوستان تا حالا موفق شدین تو Career Mode با بازیکن های بزرگ بیش از یک سال قرارداد امضا کنید ؟ اگه آره ممنون میشم رمز موفقیتتون رو بگید :)
رمز موفقیت نداره که!:d
من الان 6 فصله با چلسی رفتم هر بازیکنی هم که گرفتم بالای 4 سال باهاش بستم....;;):d

رمز موفقیتش دقیقا پوله! :d

رمز موفقیت نداره که!:d
من الان 6 فصله با چلسی رفتم هر بازیکنی هم که گرفتم بالای 4 سال باهاش بستم....;;):d

با چه تیمی ؟ و دقیقا چه بازیکنی ؟

دوست عزیز منظورم خرید نیست ! زمان تمدید قرارداد رو میگم
مثلا با یونایتد هفته ای ۳۵۰ هزار پوند هم به یک بازیکن پیشنهاد میدی قبول نمیکنه بیش از یک سال تمدید کنه :|

من هم تا وصل میشم به سرور ea تا وارد سیزن میشم زود منو پرت می کنه بیرون و باخت به من میده. سیزن 6 بودم سه بازی این بلا اومد سرم رفتم سیزن 7. این مشکل کی می خواد حل بشه

سلام دوستان یکی دو روزه تو بازی فیفا که میرم ارور میده و میاد بیرون
میگه دستگاه یا بازی رو اپدیت کن
هم دستگاه هم بازی اپدیته
یه بلوری فیفا دیگه هم از دوستم گرفتم بازهم همین ارور رو میده
خواهشا راهنمایی کنید
بازیهای دیگه به راحتی اجرا میشن مشکل فقط فیفاست

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

با سلام
دوستان تاحالا 2 بار بازی فیفا رو آپدیت کردم اما اینبار 20 بار آپدیتش رو دانلود کردم و هر بار موقع نصب بعد از اینکه دانلودش تموم شد این ارور رو میده:
Cannot install.

(CE-33177-1)
بعضی وقتها هم ارور میده ( The network connection been terminared. (NW-32129-7)) و بعضی وقتهام (Canoot connect server within the time limit.
(NW-31456-9))
نمیدونم مشکل از چیه؟

سلام دوستان یکی دو روزه تو بازی فیفا که میرم ارور میده و میاد بیرون
میگه دستگاه یا بازی رو اپدیت کن
هم دستگاه هم بازی اپدیته
یه بلوری فیفا دیگه هم از دوستم گرفتم بازهم همین ارور رو میده
خواهشا راهنمایی کنید
بازیهای دیگه به راحتی اجرا میشن مشکل فقط فیفاست

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

من بخش کریر رو راحت بازی میکنم اما بقیه ی بخش ها که میرم حتی Kick Off برام همین ارور میده . فقط میتونم کریر رو بازی کنم که البته موقعی که از اون بخش درمیام برای منم همین ارور میده ! مشکل چیه ؟

با سلام
دوستان تاحالا 2 بار بازی فیفا رو آپدیت کردم اما اینبار 20 بار آپدیتش رو دانلود کردم و هر بار موقع نصب بعد از اینکه دانلودش تموم شد این ارور رو میده:
Cannot install.

(CE-33177-1)
بعضی وقتها هم ارور میده ( The network connection been terminared. (NW-32129-7)) و بعضی وقتهام (Canoot connect server within the time limit.
(NW-31456-9))
نمیدونم مشکل از چیه؟

ارور ce-33177-1 برای اینه که نمیتونه اَپلیکشینت رو اجرا کنه اونم به خاطر اینه که ممکنه ایراد پیدا کرده باشه. (میتونی بری settings و بعد Initialization انجام بدی که البته اونجا یه نوتیس میاره که بهش توجه کن بعد
Initialization رو اگه خواستی انجام بده.

NW-32129-7 این ارور رو من تا حالا جایی ندیدم.مطمئنی درست تایپ کردی؟

NW-31456-9 این هم برای کنکشن ارور هست که بخاطر این نمایان میشه که ممکنه psn یا سرور گیم مورد نظرت به صورت موقت در دسترس نباشه.

درست نشد !!!!
تمام اطلاعاتمم حذف شد و الا باید بازی رو از اول انجام بدم!!! نقل و انتقالات و امتیازات و تمام خریدهام رفت !!!
و البته باز هم ارور داد و اینبار این ارور رو:
Cannot install.

(CE-30002-5)

بنظرتون با فرمت کردن هارد ثلی استیشن درست بشه؟

درست نشد !!!!
تمام اطلاعاتمم حذف شد و الا باید بازی رو از اول انجام بدم!!! نقل و انتقالات و امتیازات و تمام خریدهام رفت !!!
Cannot install.

(CE-30002-5)

سلام هارد رو فرمت کنید باید از طریق فلش اپدیت اخر ps4 که الان 1.72هست رو دانلود کنید فکر کنم اون 800 مگو خرده ای که حجم داره موفق باشید

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

درست نشد !!!!
Cannot install.

(CE-30002-5)

این ارور هم ,هم خانواده همون اروره !

در ضمن من چرا گفتم
انجام بدی که البته اونجا یه نوتیس میاره که بهش توجه کن بعد
Initialization رو اگه خواستی انجام بده.

گفتم یه نوتیس میاره بخونش اگه خواستی بعد Initialization کن!

ممنون دوستان.الان 1.72 نصبه اما فرمتش هم میکنم ببینم چی میشه.من اونجایی که نوشتید توجه کن رو ( توجه نکن ) خونده بودم !!! به هرحال ممنون که لطف کردین و جواب دادین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or