FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی امسال سخت تر شده نسبت به سال های قبل ولی یه تفاوتی داره امسال دیگه تیم های ضعیف تیکی تاکا بازی نمیکنن و کلا بازی از لحاظ هوش مصنوعی در کل عالیه و هر تیمی شکل خودش بازی میکنه مشکل دوستان با حمل توپ و استپ و از این جور چیزا هم مشکل از بازی نیست . کلا همه عادت کردن در هر حالتی دکمه سرعت رو داشته باشن و در سال های قبل کلا این طور بود ولی امسال بازیکن ها در دریافت اول توپ و حمل توپ خیلی با هم فرق دارن و باید با هر کسی مثل خودش بازی کرد و با بازیکنانی مثل ژاوی ، و از این قبیل بازیکن ها باید ایستا بازی کرد و توپ رو پخش کرد و مثلا من در بایرن با شواینی بیشتر توپ پخش میکنم و یا شوت زنی میکنم و دریبل زدن و کار های تکنیکی و سرعتی رو میدم دست روبن ،ریبری و با بازیکنانی مثل مولر هم میتونم در دریبل های سرعتی بلند مدت روش حساب باز کنم و خیلی چیزای دیگه که تمومی نداره . مشکل از شماها هستش که میخواین با هرکسی دریبل برنین با هرکسی خوب توپ رو استپ کنین و...........

فقط با دورتمند بازی کنین و توپ های هوایی که برای لوادونسکی فرستاده میشه رو فقط تماشا کنین که چقدر این بازیکن در کنترل توپ عالیه یا بازیکنی مثل فن پرسی ..........کلا فیفا 14 واقعا از لحاظ گیم پلی و هوش مصنوعی عالیه خصوصا بعد از دانلود آپدیت دومی .............

بازی امسال سخت تر شده نسبت به سال های قبل ولی یه تفاوتی داره امسال دیگه تیم های ضعیف تیکی تاکا بازی نمیکنن و کلا بازی از لحاظ هوش مصنوعی در کل عالیه و هر تیمی شکل خودش بازی میکنه مشکل دوستان با حمل توپ و استپ و از این جور چیزا هم مشکل از بازی نیست . کلا همه عادت کردن در هر حالتی دکمه سرعت رو داشته باشن و در سال های قبل کلا این طور بود ولی امسال بازیکن ها در دریافت اول توپ و حمل توپ خیلی با هم فرق دارن و باید با هر کسی مثل خودش بازی کرد و با بازیکنانی مثل ژاوی ، و از این قبیل بازیکن ها باید ایستا بازی کرد و توپ رو پخش کرد و مثلا من در بایرن با شواینی بیشتر توپ پخش میکنم و یا شوت زنی میکنم و دریبل زدن و کار های تکنیکی و سرعتی رو میدم دست روبن ،ریبری و با بازیکنانی مثل مولر هم میتونم در دریبل های سرعتی بلند مدت روش حساب باز کنم و خیلی چیزای دیگه که تمومی نداره . مشکل از شماها هستش که میخواین با هرکسی دریبل برنین با هرکسی خوب توپ رو استپ کنین و...........

فقط با دورتمند بازی کنین و توپ های هوایی که برای لوادونسکی فرستاده میشه رو فقط تماشا کنین که چقدر این بازیکن در کنترل توپ عالیه یا بازیکنی مثل فن پرسی ..........کلا فیفا 14 واقعا از لحاظ گیم پلی و هوش مصنوعی عالیه خصوصا بعد از دانلود آپدیت دومی .............

امین جان اینا قبول ولی چرا الان تو واقعیت فقط چهار پنج تا تیم با دیدن بازیشون ادم لذت میبره بخاطر بازیکن های خاصشون ولی امثال فیفا این کار رو کمرنگ گرده تو واقعیت مسی یا کریس یا ریبری فقط تو سه تا چهار ثانیه دور میزنن و تو ده متر لاقل یک نفر رو جا میزارن شما بازی مادرید و سویا رو اگه نگاه کرده باشی کریس ۶۰ متر با توپ میدوه همه رو با سرعتش متر متر جا میزاره فیفا فیفا سیزده خیلی سرعتی بود قبول ولی ۱۲ و ۱۱ محشر بودن .مشکل سانتر هم نگو دیگه با این اوضاع امسال قانونن باید (اگه اشتباه نکنم ساوتمتون )شش گانه جام ها رو ببره اخه بنتکه رو داره سانتری یک گل من که خدایی دارم به اجبار بازی میکنم و باید قبول کنم همینه که هست و بهترش فعلا وجود نداره .و بدترین مشکل که باز هم رفع نشد اونم سوختن فرواردهایی مثل دیسترو و ....که هیچ کاری از دستشون برنمیاد

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

بازی سخت نشده . افتضاح شده! بدترین نسخه فیفایی هست که من از سال 1994 تا حالا بازی کردم. بازی شده شانس! هر کسی شانس بیاره بازی رو میبره ولا غیر! جالب اینه که هر روز به فاجعه بودن این بازی بیشتر پی می برم با بیشتر بازی کردن. واسه EA باید تاسف خورد. توی فروم هار خارجی هم سرچ کنید میبینید همه شاکی هستن. خیلی ها به تمسخر گرفتن EA رو و گفتن از تو ممنونیم که با گندی که تو این نسخه زدی یک سال از وقتمون رو تا عرضه نسخه بعدی لااقل بهمون برگردوندی! من هم دیروز کلا بوسیدمش گذاشتمش کنار :| بدرود فیفا 14

کلا دوستان دست از تیم های بالا بردارن همه چیز حل میشه چطور
خدمدتون عرض کنم که من هر وقت خواستم که کریر فیفا رو شروع کنم حتما یه تیم یا از لیگ دسته دوم انتخاب میکنم یا از لیگ دسته دوم اروپا مثل هلند فرانسه
این هم دلیل داره چون وقتی شما برای مثال در اول بازی رئال رو انتخاب کنی مدت زیادی نمیتونی به این بازی ادامه بدی چرا که جایی برای پیشرفت و بهتر کردن تیم نمیتونی داشته باشی
ولی مثلا تیم هایی مثل فاینورد چقدر قشنگه آدم مربی تیمی بشه که در حال حاضر آرزویی قرمانی اروپا رو داره
اینطوری پیشرفت تیم به چشمتون میاد و وقتی بازیکن های بزرک تر هم میخرید فرقشون رو با بازیکن های قبلی میبینید
البته تو فاینورد یه مهاجم هست اسمش هست PELLE جان من یه بار امتحان کنید ببینید چه حدی میزنه کصافط

کلا دوستان دست از تیم های بالا بردارن همه چیز حل میشه چطور
خدمدتون عرض کنم که من هر وقت خواستم که کریر فیفا رو شروع کنم حتما یه تیم یا از لیگ دسته دوم انتخاب میکنم یا از لیگ دسته دوم اروپا مثل هلند فرانسه
این هم دلیل داره چون وقتی شما برای مثال در اول بازی رئال رو انتخاب کنی مدت زیادی نمیتونی به این بازی ادامه بدی چرا که جایی برای پیشرفت و بهتر کردن تیم نمیتونی داشته باشی
ولی مثلا تیم هایی مثل فاینورد چقدر قشنگه آدم مربی تیمی بشه که در حال حاضر آرزویی قرمانی اروپا رو داره
اینطوری پیشرفت تیم به چشمتون میاد و وقتی بازیکن های بزرک تر هم میخرید فرقشون رو با بازیکن های قبلی میبینید
البته تو فاینورد یه مهاجم هست اسمش هست PELLE جان من یه بار امتحان کنید ببینید چه حدی میزنه کصافط

دوست عزیز تو این نسخه بابای من هم خوب حد میزنه منم تو این هفت سالی که فیفا بازی میکنم هیچ وقت تو کریر تیم خوب برنداشتم و همیشه تیم های ضعیف رو قهرمان کردم با بازیکنای جوان مثلا کلا بهترین بازیکن من ولبک هستش ولی این نسخه افتضاحی بیش نیست~}]

مشکل ضربات سر با تنظیم دسته از حالت auto به air balls حل میشه...اینقدر نق می زنید؟)x

دوست عزیز حرفا میزنیا این مربوط به عوض کردن بازیکناس که ۹۹ درصد ایر بالانس میکنند این همیشه بوده با اتومات واسه اونایی هست که نمیتونن به خوبی از ال بی استفاده کنند چه ربطی داشت به حد

دوست عزیز حرفا میزنیا این مربوط به عوض کردن بازیکناس که ۹۹ درصد ایر بالانس میکنند این همیشه بوده با اتومات واسه اونایی هست که نمیتونن به خوبی از ال بی استفاده کنند چه ربطی داشت به حد

اتفاقا ربط داره شما امتحان کن ....اگه دقت کنی اکثر دوستان از دیر سوییچ شدن مدافع ها مینالند..... خود auto که گیج میزنه دستی هم که باید خیلی سریع باشی ولی رو حالت air balls یه جورایی بالانسه این قضیه....... البته همه این موارد که میگم مال بعد از آپدیته .....موفق و موید باشید...التماس دعا:d

آفرین.بهترین پستی بود که چند ده صفحه گدشته خوندم!
بابا رونالدو ومسی تو دنیای واقعی هم هر توپی که دستشون میرسه تبدیل به موقعیت گل نمیکنن که.
خداییش من لذت میبرم از بازی.آخر سیمولیشن شده لا مصب..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or