War Has Change
کاربر سایت
دوستان من تو کریر مربی گریه تیم ملی ایتالایا رو به عهده گرفتم !
راهی هست بشه بیخیالش شد ؟ به غلط کردن افتادم ! میشهاستعفا داد یا کاری کرد ؟
نه داداش کلا سخت شدهچرا این بازی اینقد سخت شده؟؟؟من بازیم افت کرده یا واقعا سختتر شده؟؟
بازی امسال سخت تر شده نسبت به سال های قبل ولی یه تفاوتی داره امسال دیگه تیم های ضعیف تیکی تاکا بازی نمیکنن و کلا بازی از لحاظ هوش مصنوعی در کل عالیه و هر تیمی شکل خودش بازی میکنه مشکل دوستان با حمل توپ و استپ و از این جور چیزا هم مشکل از بازی نیست . کلا همه عادت کردن در هر حالتی دکمه سرعت رو داشته باشن و در سال های قبل کلا این طور بود ولی امسال بازیکن ها در دریافت اول توپ و حمل توپ خیلی با هم فرق دارن و باید با هر کسی مثل خودش بازی کرد و با بازیکنانی مثل ژاوی ، و از این قبیل بازیکن ها باید ایستا بازی کرد و توپ رو پخش کرد و مثلا من در بایرن با شواینی بیشتر توپ پخش میکنم و یا شوت زنی میکنم و دریبل زدن و کار های تکنیکی و سرعتی رو میدم دست روبن ،ریبری و با بازیکنانی مثل مولر هم میتونم در دریبل های سرعتی بلند مدت روش حساب باز کنم و خیلی چیزای دیگه که تمومی نداره . مشکل از شماها هستش که میخواین با هرکسی دریبل برنین با هرکسی خوب توپ رو استپ کنین و...........
فقط با دورتمند بازی کنین و توپ های هوایی که برای لوادونسکی فرستاده میشه رو فقط تماشا کنین که چقدر این بازیکن در کنترل توپ عالیه یا بازیکنی مثل فن پرسی ..........کلا فیفا 14 واقعا از لحاظ گیم پلی و هوش مصنوعی عالیه خصوصا بعد از دانلود آپدیت دومی .............
بدرود فیفا 14
گل زدی سیستم بزار رو 5-4-1 بلکه بعضی اوقات حمله هاشون خنثی شه.دوستان سلام. راهی هستن که توی کاریر وقتی یک صفر جلو هستی 5 دقیقه آخر بازی گل نخوری؟!!
هر بازیم داره مساوی میشه...
کلا دوستان دست از تیم های بالا بردارن همه چیز حل میشه چطور
خدمدتون عرض کنم که من هر وقت خواستم که کریر فیفا رو شروع کنم حتما یه تیم یا از لیگ دسته دوم انتخاب میکنم یا از لیگ دسته دوم اروپا مثل هلند فرانسه
این هم دلیل داره چون وقتی شما برای مثال در اول بازی رئال رو انتخاب کنی مدت زیادی نمیتونی به این بازی ادامه بدی چرا که جایی برای پیشرفت و بهتر کردن تیم نمیتونی داشته باشی
ولی مثلا تیم هایی مثل فاینورد چقدر قشنگه آدم مربی تیمی بشه که در حال حاضر آرزویی قرمانی اروپا رو داره
اینطوری پیشرفت تیم به چشمتون میاد و وقتی بازیکن های بزرک تر هم میخرید فرقشون رو با بازیکن های قبلی میبینید
البته تو فاینورد یه مهاجم هست اسمش هست PELLE جان من یه بار امتحان کنید ببینید چه حدی میزنه کصافط
مشکل ضربات سر با تنظیم دسته از حالت auto به air balls حل میشه...اینقدر نق می زنید؟)x
دوست عزیز حرفا میزنیا این مربوط به عوض کردن بازیکناس که ۹۹ درصد ایر بالانس میکنند این همیشه بوده با اتومات واسه اونایی هست که نمیتونن به خوبی از ال بی استفاده کنند چه ربطی داشت به حد
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
آفرین.بهترین پستی بود که چند ده صفحه گدشته خوندم!بازی امسال سخت تر شده نسبت به سال های قبل ولی یه تفاوتی داره امسال دیگه تیم های ضعیف تیکی تاکا بازی نمیکنن و کلا بازی از لحاظ هوش مصنوعی در کل عالیه و هر تیمی شکل خودش بازی میکنه مشکل دوستان با حمل توپ و استپ و از این جور چیزا هم مشکل از بازی نیست . کلا همه عادت کردن در هر حالتی دکمه سرعت رو داشته باشن و در سال های قبل کلا این طور بود ولی امسال بازیکن ها در دریافت اول توپ و حمل توپ خیلی با هم فرق دارن و باید با هر کسی مثل خودش بازی کرد و با بازیکنانی مثل ژاوی ، و از این قبیل بازیکن ها باید ایستا بازی کرد و توپ رو پخش کرد و مثلا من در بایرن با شواینی بیشتر توپ پخش میکنم و یا شوت زنی میکنم و دریبل زدن و کار های تکنیکی و سرعتی رو میدم دست روبن ،ریبری و با بازیکنانی مثل مولر هم میتونم در دریبل های سرعتی بلند مدت روش حساب باز کنم و خیلی چیزای دیگه که تمومی نداره . مشکل از شماها هستش که میخواین با هرکسی دریبل برنین با هرکسی خوب توپ رو استپ کنین و...........
فقط با دورتمند بازی کنین و توپ های هوایی که برای لوادونسکی فرستاده میشه رو فقط تماشا کنین که چقدر این بازیکن در کنترل توپ عالیه یا بازیکنی مثل فن پرسی ..........کلا فیفا 14 واقعا از لحاظ گیم پلی و هوش مصنوعی عالیه خصوصا بعد از دانلود آپدیت دومی .............