FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم جواب دادن سخته میدونم یک کاربر ساده هستم میدونم حرفامو کسی نمیخونه میدونم فقط کسانی که با هم دوستان با هم صحبت میکنند اما خواشا سوالم جواب بدید
میخواهم گلد بگیرم فیفا لایو بازی کنم ایا همین کافی هست یا باید پوینت هم بخرم اولین بار هست که میخواهم به لایو وصل شم

همون گلد کافیه .

بالاخره بازی رو بازی کردم من که راضیم از فیفا همونیکه میخواستم شده خیییییییلی حال کردم با فیفا 14
فقط یه چیزی ما اخر نفهمیدیم توپ روبا Bباید بگیری یا باA؟؟؟

دوست عزیز فک کنم شما رو Amatour داری بازی میکنی که همه سانترات میره تو گل یا شاید با زورو نسبتی داری , طرفدارای فیفا همه از این بازی راضین من به شخصه خداوکیلی از فیفا 98 هر سال دارم بازی میکنم و جز پیشرفت چیزی تو این بازی ندیدم , باگ هم نمک همه بازیاس و یه چیز کاملا عادیه

دیگه دوستمون Masoud 3 تو صفحه 112 به خوبی جوابتون رو دادن لازم نیست من چیزی بگم :)
اینم بگم که اون Amateur هستش نه اینی که شما نوشتی :) خیر منم آماتور بازی نمیکنم شما رو Legendary نمیتونی سانتر گل بزنی دیگه مشکل من نیست...
ما که گذاشتیم کنار ... شما باهاش حال کنید

?????؟؟؟؟؟

داداش اینو هزار دفعه توضیح دادن منم توضیح دادم.

اول فلشو وصل میکنی به ایکس باکس بعدش که فرمتش کردی کل پرفایل خودتو move کن تو فلش.

بعد وصلش کردن به کامپیوتر فلشو با هاواریزون باز کن بعد فایل دانلودیه squad رو بگیر بکش داخل پروفایلت که دیگه خودش کپی میشه!!!

بعد دوباره فلشو وصل کن به ایکس باکس کل پرفایلو move کردن تو هاردت!!!
(برای اینکه مطمعن بشی کارت درست انجام شده یانه برو تو سیو هاردت نگاه کن.اونجا اگه فایل squad رو دیدی یعنی درست انجام شده دیگه:d)

البته من دارم میگم این روش واسه ایکس باکسه ها:d

برای کریر مد هم باید کارای زیرو انجام بدی:

بزای رفع این مشکل قبل اینکه وارد کریر مود بشین کافیه برین داخل قسمت club transfer (همون جایی که میشه بازیکنا رو بصورت دستی انتقال داد) و یک بازیکنو ساده رو از یه تیم به یه تیم ساده منتقل کنین (من خودم یه بازیکن تو لیگ کره رو جابجا کردم:d) خوب شما باید این کارو بکنید تا بازی بفهمه شما squad بازی رو دست کاری کردین.
خب بعد این کار برید کریر مد رو شروع کنید و در تنظیمات اولیه کریر مد (منظورم همون قسمت از تظیماته کریر مود هست که شما میتونید درجه سختیه بازیو زمان بازیو تغییر بدید.) خلاصه یه گزینه هست بنام squad هست فکر کنم:| این گزینه شامل سه قسمته:

1.تنظیمات معمولی squad.
2.اخرین دانلود از squad.
3.تنظیمات squad که خودتون انجام دادید:d(که میشه همون بازیکن مزخرفی که جا به جا کردین:d)

خلاصه شما این تنظیماتو روی گزینه سوم میزارید و چون شما squad رو دست کاری کردید پس اون آپدیت آفلاین رو هم که انجام دادید سیو میشه.;)

خرید بازیکن چرا اینجوری شده؟؟؟!!!
فقط از روی پست بازیکن و سنش میشه سرچ کرد؟!اورال نمیشه داد مشخصات فنی بازیکن را نمیشه داد!!!!!
یه سرچ می کنی 100 تا بازیکن برات میاره )x

بازی دو تا مورد داره من نمیتونم باهاش کنار بیام
یک اینکه از درجه وردکلاس به بالا همه دیریبل زن میشن و راحت پابه توپ حرکت می کنن
دو اینکه بعضی وقتا دو نفر کنار هم هستن نمیشه سویچ کرد

هوش مصنوعی بازی دیگه خیلی تخیلی شده یارو بین 3 نفر راحت حرکت میکنه و میچرخه پاس هم میده ماشالا هرچی هم میرنیش به حرکتش ادامه میده

داداش اینو هزار دفعه توضیح دادن منم توضیح دادم.

اول فلشو وصل میکنی به ایکس باکس بعدش که فرمتش کردی کل پرفایل خودتو move کن تو فلش.

بعد وصلش کردن به کامپیوتر فلشو با هاواریزون باز کن بعد فایل دانلودیه squad رو بگیر بکش داخل پروفایلت که دیگه خودش کپی میشه!!!

بعد دوباره فلشو وصل کن به ایکس باکس کل پرفایلو move کردن تو هاردت!!!
(برای اینکه مطمعن بشی کارت درست انجام شده یانه برو تو سیو هاردت نگاه کن.اونجا اگه فایل squad رو دیدی یعنی درست انجام شده دیگه:d)

البته من دارم میگم این روش واسه ایکس باکسه ها:d

برای کریر مد هم باید کارای زیرو انجام بدی:

بزای رفع این مشکل قبل اینکه وارد کریر مود بشین کافیه برین داخل قسمت club transfer (همون جایی که میشه بازیکنا رو بصورت دستی انتقال داد) و یک بازیکنو ساده رو از یه تیم به یه تیم ساده منتقل کنین (من خودم یه بازیکن تو لیگ کره رو جابجا کردم:d) خوب شما باید این کارو بکنید تا بازی بفهمه شما squad بازی رو دست کاری کردین.
خب بعد این کار برید کریر مد رو شروع کنید و در تنظیمات اولیه کریر مد (منظورم همون قسمت از تظیماته کریر مود هست که شما میتونید درجه سختیه بازیو زمان بازیو تغییر بدید.) خلاصه یه گزینه هست بنام squad هست فکر کنم:| این گزینه شامل سه قسمته:

1.تنظیمات معمولی squad.
2.اخرین دانلود از squad.
3.تنظیمات squad که خودتون انجام دادید:d(که میشه همون بازیکن مزخرفی که جا به جا کردین:d)

خلاصه شما این تنظیماتو روی گزینه سوم میزارید و چون شما squad رو دست کاری کردید پس اون آپدیت آفلاین رو هم که انجام دادید سیو میشه.;)

دقیقا همین کار رو میکنم ولی توی کنسول squad رو نمیشناسه !

توی قسمت پروفایل فلش هم 2 تا پروفایل هست !

دقیقا همین کار رو میکنم ولی توی کنسول squad رو نمیشناسه !

توی قسمت پروفایل فلش هم 2 تا پروفایل هست !

آره منم هزار بار امتحان کردم اینجوری نمیشه توی فیفا14 روشش فرق میکنه مثل اینکه - چون منم وقتی میریزم توی فلش میرم وصل می کنم به دستگاه هیچ اسکوادی وجود نداره
لازم به ذکره که من چندین بار توی فیفا13 اینکار رو کردم همیشه هم درست انجام میشد اما مثل اینکه توی 14 فرق داره

لطفا لطفا لطفا یکی راهنمایی کنه خسته شدیم بابا من کنسولم جی تگه وگرنه تاحالا صد بار آپدیت کرده بودم
می خوام کریر برم جلو منتظرم یکی آپدیت رو توضیح بده من انجام بدم بعد کریر رو شروع کنم

خواهشا هر کسی انجام داده راهنمایی کنه ...

خرید بازیکن چرا اینجوری شده؟؟؟!!!
فقط از روی پست بازیکن و سنش میشه سرچ کرد؟!اورال نمیشه داد مشخصات فنی بازیکن را نمیشه داد!!!!!
یه سرچ می کنی 100 تا بازیکن برات میاره )x
واقعی شده دیگه:دی
قبلا مربی می‌شدی یه سرچ می‌زدی بهترین استعداد ها رو بدون این که اصلا بشناسیشون کشف می‌کردی!!!
الان کسی رو بشناسی اسمش رو سرچ می‌کنی و کسی رو هم بخوای استعداد یابی کنی یک نفر رو می‌فرستی تو یک کشور (مثلا برزیل یا اسپانیا و....) و واسه طرف تعیین می‌کنی چه جور بازیکنی می‌خوای اون هم بهت می‌گه فلان بازیکن ها به دردت می‌خورن!
----------------
دوستانی که با Squad مشکل دارن:

باید اول پروفایل رو بریزید تو فلش و وصلش کنید به کامپیوتر بعد فایل آپدیت رو کپی کنید و از تو همون پنجره ای که میاد از تو قسمت Manage پروفایل رو انتخاب کنید و تیک بزنید و از قسمت Change انتخابش کنید دوباره!
بعد روی Save Rehash & Resign کلیک کنید و در آخر از بالا سمت راست فلش رو انتخاب کنید!

واقعی شده دیگه:دی
قبلا مربی می‌شدی یه سرچ می‌زدی بهترین استعداد ها رو بدون این که اصلا بشناسیشون کشف می‌کردی!!!
الان کسی رو بشناسی اسمش رو سرچ می‌کنی و کسی رو هم بخوای استعداد یابی کنی یک نفر رو می‌فرستی تو یک کشور (مثلا برزیل یا اسپانیا و....) و واسه طرف تعیین می‌کنی چه جور بازیکنی می‌خوای اون هم بهت می‌گه فلان بازیکن ها به دردت می‌خورن!
من استعداد نمی خوام
به فرض گیر یک دفاع هستم با مارک یا هد فلان
مگه میشه استعدادی گیر بیاد با man mark مثلاً بین 85 تا 90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or