داداش اینو هزار دفعه توضیح دادن منم توضیح دادم.
اول فلشو وصل میکنی به ایکس باکس بعدش که فرمتش کردی کل پرفایل خودتو move کن تو فلش.
بعد وصلش کردن به کامپیوتر فلشو با هاواریزون باز کن بعد فایل دانلودیه squad رو بگیر بکش داخل پروفایلت که دیگه خودش کپی میشه!!!
بعد دوباره فلشو وصل کن به ایکس باکس کل پرفایلو move کردن تو هاردت!!!
(برای اینکه مطمعن بشی کارت درست انجام شده یانه برو تو سیو هاردت نگاه کن.اونجا اگه فایل squad رو دیدی یعنی درست انجام شده دیگه:d)
البته من دارم میگم این روش واسه ایکس باکسه ها:d
برای کریر مد هم باید کارای زیرو انجام بدی:
بزای رفع این مشکل قبل اینکه وارد کریر مود بشین کافیه برین داخل قسمت club transfer (همون جایی که میشه بازیکنا رو بصورت دستی انتقال داد) و یک بازیکنو ساده رو از یه تیم به یه تیم ساده منتقل کنین (من خودم یه بازیکن تو لیگ کره رو جابجا کردم:d) خوب شما باید این کارو بکنید تا بازی بفهمه شما squad بازی رو دست کاری کردین.
خب بعد این کار برید کریر مد رو شروع کنید و در تنظیمات اولیه کریر مد (منظورم همون قسمت از تظیماته کریر مود هست که شما میتونید درجه سختیه بازیو زمان بازیو تغییر بدید.) خلاصه یه گزینه هست بنام squad هست فکر کنم
این گزینه شامل سه قسمته:
1.تنظیمات معمولی squad.
2.اخرین دانلود از squad.
3.تنظیمات squad که خودتون انجام دادید:d(که میشه همون بازیکن مزخرفی که جا به جا کردین:d)
خلاصه شما این تنظیماتو روی گزینه سوم میزارید و چون شما squad رو دست کاری کردید پس اون آپدیت آفلاین رو هم که انجام دادید سیو میشه.