یعنی چیکار کردن با بازی اینا !!! همه جوره باید گیمر ها را حرص بدن. علاوه بر مشکلاتی که تو گیم پلی داره، حالا جدیدا دیگه بازی تو آنلاین فریز هم میکنه. دهنه خودتو سرویس می کنی هیچی نمی بازی، بعد یه دفعه وسط بازی فریز میشه . خاموش روشن که می کنی می ببینی 3-0 زده به نفع اون. حالا این چیزا شاید با پچ درست بشه نمی دونم، ولی چندتا فیفای قبلی موقع لانچ بازی یادم نمی یاد همچین مشکلایی داشتن.
آقا ولی من هنوز یه چیز واسم عجیبه. 24 تا بازی کردم تو سیزن هنوز یه کرنر هم گل نشده. یعنی سوبوتیچ با اون قدش، هیچ بازیکنی هم نگرفتتش، تو دهن دروازه هم هست، با قدرت میزنم گوشه، می بینم دروازه بان می گیره!!!! حالا باز خوبیش اینه که از اونور هم جالبه، یکی هم گل نمی خورم از رو کرنر!!
یه چیز احمقانه دیگه ای که خیلی اعصاب خورد کنه اینه که توپ را از دست دادی داری دنبال یارو می دویی بعد، از اون بازیکن سوییچ می کنی روی یه بازیکن دیگت که تو محوطه جریمت بری سانتر که می کنه، یار حریفو بگیری که سر نزنه، تا سوییچ می کنی می بینی بازیکنی که داشت دنبال طرف میدویید بیخیال می شه به سمت جلو حرکت می کنه!!!! حداقل نمی کنه بیاد عقب تو دفاع. دیدید بازیکنای دفاع سریع همه می کشن جلو که بازیکن حریف تو آفساید گیر کنه، این همین کار و می کنه. یعنی هوش مصنوعی فاجعه.
اون حریفایی هم که باهاشون بازی می کنم، اینقد گلای مسخره می خورن که، می تونم تصور کنم طرف اونور دستشو کوبیده زمین خورد شده، چون وقتی از وسط زمین می خواد بازی را شروع کنه یکم طول می کشه. مشخصه اونور با خودش درگیره :d یعنی بیچاره کردن کسایی را که آنلاین بازی میکنن.