داداش ولی بهترین نسخه کمپلکس هستعزیز complex که verified نشده چه جوری میشه؟

سوأله قبلیم و ۴ بار پرسیدم کسی جواب نداد, انگار خیلی کم هستند که FIFA Ultimate Team میزنند, حالا سوال جدید: بازیکنها و آیتمها از فیفا ۱۳ Ultimate Team به فیفا ۱۴ Ultimate Team منتقل میشوند یا خیر؟ لطفا به این یکی سوال پاسخ بدید یا حداقل بگید نمیدونم چون پنجمین سوال پی پاسخم میشه![]()
جدی؟؟؟؟؟:-o)x اوه شی....T واسه همینه که فروشش کم شده, اگه اینجوری باشه منم فیفا ۱۴ رو نمیخرم چون واسه تیمم یه سال زحمت کشیدم و نمیتونم ولش کنم.نه داداش منتقل نمیشه
فکر کنم شما حالت خوب نیست!!!
اره داداش عزیز فشار رو دوشمه باید توهم بزنم.یه عمره فیفا بازی کردی اونوقت میای میگی فقط منو عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :-o
اگه واقعا بازی کرده بودی میدیدی خیلی عوض شده....دیگه همه دوستان تغییراتو گفتن نیازی به گفتن دوباره نیست....
اگه اینجوری یه عمره فیفا بازی کردی پس حتما از فیفا 94 تا فیفا 13 تغییری ندیدی همینجوری بازی کن خوبه :d
جدی؟؟؟؟؟:-o)x اوه شی....T واسه همینه که فروشش کم شده, اگه اینجوری باشه منم فیفا ۱۴ رو نمیخرم چون واسه تیمم یه سال زحمت کشیدم و نمیتونم ولش کنم.
کلا همینهجدی؟؟؟؟؟:-o)x اوه شی....T واسه همینه که فروشش کم شده, اگه اینجوری باشه منم فیفا ۱۴ رو نمیخرم چون واسه تیمم یه سال زحمت کشیدم و نمیتونم ولش کنم.
آقا چرا اینطوری برخورد میکنید با مخالفان فیفا 14 ؟ حالیتون نیست و فوتبال سرتون نمیشه و فیفا باز نیستید هم شد حرف ؟ !!!!
کی گفته از روی سانتر همش گل میخوریم ؟ من و آقا مسعود که خیلی خوب توضیح دادن راجب مشکلات بازی و آقای فرشید (Trust n1) و spider-man1 و چند نفر دیگه میگیم گل زدن به وسیله سانتر خیلی راحت شده !!! منم اصلا خوشم نمیاد بشینم یه فصل بازی کنم اکثر گلهام رو با سانتر بزنم !! مجبور نیستم که ! میخوام از فوتبال لذت ببرم نه اینکه همش یه کار تکراری رو انجام بدم ...
بازی سازی از وسط هم در مقایسه با فیفا 13 خیلی سخت تر شده...
شوتهای شمارو نمیدونم اما مال من که 85 % موقع گل شدن یه به تیرک هم میخوره بعد میره تو گل نمیدونم چه صیغه ایه
شما انصافا بیا کلاهتو قاضی کن مقایسه کن تعداد اعصاب خوردی ها و باگهای 13 رو با این 14 !!! به خدا اصلا قابل قیاس نیستن !! 13 واقعا محشر بود ... من همون بار اولی که فیفا 14 رو استارت زدم یک باگ احمقانه ای از دروازه بان دیدم که ای کاش Save میکردم !!
من از 10 تا سانتری که کردم فکر کنم 9 یا 8 تاش اینا گل شد... کلا دو روز هم هست بازی نمیکنم نشستم پای همون GTA V
اگر شما خفنید ما هم به خدا بازی بلدیم ... اگر میگید تورنمنت شرکت کردین به خدا ما هم اومدیم تهران شرکت کردیم فیفا 13 رو ..
خلاصه اینکه اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود و ایشالا تو آپدیت درست بشه
ضد حمله درسته !!
جدی؟؟؟؟؟:-o)x اوه شی....T واسه همینه که فروشش کم شده, اگه اینجوری باشه منم فیفا ۱۴ رو نمیخرم چون واسه تیمم یه سال زحمت کشیدم و نمیتونم ولش کنم.
دوست عزیز فک کنم شما رو Amatour داری بازی میکنی که همه سانترات میره تو گل یا شاید با زورو نسبتی داری , طرفدارای فیفا همه از این بازی راضین من به شخصه خداوکیلی از فیفا 98 هر سال دارم بازی میکنم و جز پیشرفت چیزی تو این بازی ندیدم , باگ هم نمک همه بازیاس و یه چیز کاملا عادیه

شما از همه طرفدارای فیفا مایه نزار ... خیلی ها راضی نیستن ملاک ما نظر خودمونه فروم های خارجی که فت دو فراوون دارن مینالن
خیلی از دوستای خود منم رها کردن 14 رو .. جای دورم نمیخواد برید همینجا یه عالمه ادم ناراضی هست
نظر 4 تا نوب که تا دیروز 10 تا 10 تا میخوردن و گل زدن بلد نبودن و امروز با یه عالمه باگ میتونن گل بزنن واسه من مهم نیست ... منم باشم میگم خوب شده
شمام اگه خیلی حرف ای هستی به ملت تیکه ننداز من و ادد کن
اگه من جز هد بهت گل زدم گلهام و حساب نکن
پیشرفت ؟
پسر خوب فوتبال دیدی تو زندگیت ؟
دیدی پپه از دفاع پاس عمقی بده به مهاجم هوایی هم نه ها زمینی ؟ من میدم تو 14
دیدی پاسای پشت دفاع و 90 درصدشو با قیچی برگردون برگردونن؟ ما دیدیم تو 14
دیدی رجب و شنگول و منگول شوت فنی از 30 متری گل کنن؟ ما دیدیم تو 14
دیدی اینیستا هد بزنه رو سر کمپانی؟ ما دیدیم تو 14
ادد کن حتما که ببینی هد میزنن یا نه