FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من صحبت این کسایی که میگن بازی فلانه و باگ داره و سرعت بازی فلانه و این حرفا اصلا قبول ندارم. یا شما فیفا باز نیستین یا اصلا نمیدونید فوتبال چیه. به نظر من که خیلی طبیعی شده و بازی عالی شده. من جون کندم کلی بازی سازی کردم اما دفاع حریف مستحکم بود دروازه بانشونم چندین واکنش نشون داد منم خیلی خوب دفاع کردم اما آخر بازی دروازه بانم بره کرنر اومد جلو موفق نشد رو زد حمله دروازه خالی گل خوردم کلی خندیدم.:))

من صحبت این کسایی که میگن بازی فلانه و باگ داره و سرعت بازی فلانه و این حرفا اصلا قبول ندارم. یا شما فیفا باز نیستین یا اصلا نمیدونید فوتبال چیه. به نظر من که خیلی طبیعی شده و بازی عالی شده. من جون کندم کلی بازی سازی کردم اما دفاع حریف مستحکم بود دروازه بانشونم چندین واکنش نشون داد منم خیلی خوب دفاع کردم اما آخر بازی دروازه بانم بره کرنر اومد جلو موفق نشد رو زد حمله دروازه خالی گل خوردم کلی خندیدم.:))

دقیقا......اصن خیلی خوب شده....هیچ پاسیم نمیرسه :دی
دروازبان ک دیگه هیچی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

دوست عزیز من اون بخش مثل اسب دویدن را برای استقامت بکار بردم. یعنی من از دقیقه 1 پرس می کنم تا 90. هیچ فرقی هم تو کیفیت بازیکنا بوجود نمیاد و خسته نمیشن. اتفاقا خودم هم اسم اون هافبک وسط را اوردم ( بندر)، من گفتم تو بخش فرار کردن و پشت دفاع انداختن، هم بندر با اون کند بودنش فرار می کنه هم اوبامیانگ. اما تو کورس گذاشتن، بله من هم قبول دارم و اصلا یه چیز بدیهی هست که بازیکنی مثل بندر کم میاره و کند هست.

دوست عزیز منم همین سوال رو دارم اما انگار هیچکس به سوال ما نگاه هم نمی کنه چه برسه بخوان جواب بدن! دوستان کم لطفی نکنید جواب بدید ...
واسه اينه كه سوال شما چندين بار پاسخ داده شده . . . نه نسخه ي faizy و نه نسخه ي complex واسه لايو مشكل ندارن با خيال راحت بازي كنيد فقط واسه امنيت بيشتر برنر باشه .

دوست عزیز من اون بخش مثل اسب دویدن را برای استقامت بکار بردم. یعنی من از دقیقه 1 پرس می کنم تا 90. هیچ فرقی هم تو کیفیت بازیکنا بوجود
نمیاد و خسته نمیشن. اتفاقا خودم هم اسم اون هافبک وسط را اوردم ( بندر)، من گفتم تو بخش فرار کردن و پشت دفاع انداختن، هم بندر با اون کند بودنش فرار می کنه هم اوبامیانگ. اما تو کورس گذاشتن، بله من هم قبول دارم و اصلا یه چیز بدیهی هست که بازیکنی مثل بندر کم میاره و کند هست.
درسته حرفت منظورت فهمیدم ، کلا فیفا رو امسال خیلی فیزیکی کردن و مثلا با رونالدو و نیمار یک استارت نمیشه زد ، مثلا تو دورتمند با رویس نمیشه حرکت کرد در حالی که بازیکن سریعی هست کلا . هدفشون نمیدونم چی بوده

آقا چرا اینطوری برخورد میکنید با مخالفان فیفا 14 ؟ حالیتون نیست و فوتبال سرتون نمیشه و فیفا باز نیستید هم شد حرف ؟ !!!!
کی گفته از روی سانتر همش گل میخوریم ؟ من و آقا مسعود که خیلی خوب توضیح دادن راجب مشکلات بازی و آقای فرشید (Trust n1) و spider-man1 و چند نفر دیگه میگیم گل زدن به وسیله سانتر خیلی راحت شده !!! منم اصلا خوشم نمیاد بشینم یه فصل بازی کنم اکثر گلهام رو با سانتر بزنم !! مجبور نیستم که ! میخوام از فوتبال لذت ببرم نه اینکه همش یه کار تکراری رو انجام بدم ...
بازی سازی از وسط هم در مقایسه با فیفا 13 خیلی سخت تر شده...
شوتهای شمارو نمیدونم اما مال من که 85 % موقع گل شدن یه به تیرک هم میخوره بعد میره تو گل نمیدونم چه صیغه ایه :))
شما انصافا بیا کلاهتو قاضی کن مقایسه کن تعداد اعصاب خوردی ها و باگهای 13 رو با این 14 !!! به خدا اصلا قابل قیاس نیستن !! 13 واقعا محشر بود ... من همون بار اولی که فیفا 14 رو استارت زدم یک باگ احمقانه ای از دروازه بان دیدم که ای کاش Save میکردم !!
من از 10 تا سانتری که کردم فکر کنم 9 یا 8 تاش اینا گل شد... کلا دو روز هم هست بازی نمیکنم نشستم پای همون GTA V
اگر شما خفنید ما هم به خدا بازی بلدیم ... اگر میگید تورنمنت شرکت کردین به خدا ما هم اومدیم تهران شرکت کردیم فیفا 13 رو ..
خلاصه اینکه اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود و ایشالا تو آپدیت درست بشه

- - -ویرایش - - -

ضد حمله درسته !!

واسه اينه كه سوال شما چندين بار پاسخ داده شده . . . نه نسخه ي faizy و نه نسخه ي complex واسه لايو مشكل ندارن با خيال راحت بازي كنيد فقط واسه امنيت بيشتر برنر باشه .

شهاب جان complex که verified نشده تو abgx؟

چه جوری مشکلی نداره؟

بچه ها من با سیو carrer mode به مشکل خوردم سیو کردم نشون میده بازی بعدیم با کیه ولی cantinue رو که میزنم دو تا بازی میاد عقب ، بدجور اعصاب ما رو خرد کرده ؟ چه auto save و چه دستی

خوب ما هم یه چند دست بازی کردیم :d استوپ کردن بازیکن ها خیلی تو مخ هست یه بازیکن مثل شوکراس تو دفاع استوپ کردنش در حد اوزیل هست دیریبلینگ هم خیلی سخت شده نسبت به نسخه های قبل ، نقل انتقالات هم ابدیت نیست و برا منی که دسترسی به لایو نداره خیلی تو مخ هست :| ولی خوب پیشرفت های هم داشته ولی انتظار من خیلی چیز بهتری بود . البته اگه یه مدت بازی کنیدش به گیم پلی بازی عادت میکنید و اون ایرادات رو یه خورده از یاد میبرید :d

اقا من اومدم همینو بگم بعد 2 ماه اولین پستم هست یه عمره فیفا بازی کردم . ولی این فیفا 14 به صراحت میگم همون فیفا 13 هست فقط منو و والپیپرش عوض شده . ea spoort این دفعه گند زد هر چی توان داشتن گذاشتن برا نسل بعد. واقعا متاسم .به شعور گیمر اینجوری توهین میکنن .یعنی برا نسل بعد پشت دستم داغ میکنم اگه فیفا بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or