FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من اومدم همینو بگم بعد 2 ماه اولین پستم هست یه عمره فیفا بازی کردم . ولی این فیفا 14 به صراحت میگم همون فیفا 13 هست فقط منو و والپیپرش عوض شده . ea spoort این دفعه گند زد هر چی توان داشتن گذاشتن برا نسل بعد. واقعا متاسم .به شعور گیمر اینجوری توهین میکنن .یعنی برا نسل بعد پشت دستم داغ میکنم اگه فیفا بازی کنم.

یه عمره فیفا بازی کردی اونوقت میای میگی فقط منو عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :-o
اگه واقعا بازی کرده بودی میدیدی خیلی عوض شده....دیگه همه دوستان تغییراتو گفتن نیازی به گفتن دوباره نیست....
اگه اینجوری یه عمره فیفا بازی کردی پس حتما از فیفا 94 تا فیفا 13 تغییری ندیدی همینجوری بازی کن خوبه :d

یه عمره فیفا بازی کردی اونوقت میای میگی فقط منو عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :-o
اگه واقعا بازی کرده بودی میدیدی خیلی عوض شده....دیگه همه دوستان تغییراتو گفتن نیازی به گفتن دوباره نیست....
اگه اینجوری یه عمره فیفا بازی کردی پس حتما از فیفا 94 تا فیفا 13 تغییری ندیدی همینجوری بازی کن خوبه :d
چی میگی عمو:d شما به این میگی تقیر بازی کن حالشو ببر .:-&به خدا داشتم بازی میکردم یه لحضه خیال کردم اشتباهی فیفا 13 رو گذاشتم تو دستگاه.

فیفا شده pes ......... pes شده فیفا.=))

لطفا اگه کسی از بچه ها می دونه پاسخ منو بده edit playar به لطف اون دوستمون پیدا کردم ولی این تنظیمات روشنایی و کنتراست که تو سری های قبلی بود رو پیدا نمی کنم ؟ اخه بازی خیلی ماته اگه بشه از طریق این تنظیمات یه خورده بهترش کنیم ممنون
به قران ثواب داره بابا جواب بدین خو بار سومه دارم میپرسم

به نظر من هم بازی خیلی خوب شده فقط به قول دوستمون این نسل بازی خیلی فیزیکی شده.
کلا فکر کنم فیفا داره رو میاره به بازی فیزیکی
بعضی از دوستان هم گفتن که بازیسازی یا مثلا استارت زدن دریبل کردن سخت شده . درسته سخت شده ولی مطمئنا بعد مدتی فوت و فن بازی دستمون میاد و اون موقع بازی کردن خیلی لذت بخش تر میشه در ضمن دریبل زدن توی فیفا های قبلی واقعا آسون بود یعنی فقط با جهت زدن میشد چندین نفرو دریبل زد که یکم دور از واقعیته .
فیفا بیشتر تو این نسل رو آورده به دریبل های واقعی یعنی هر کسی میخواد زیاد دریبل بزنه باید فوت و فن دریبل زدن رو یاد بگیره .
در کل باید بگم که این نسل من رو راضی کرده:)

چی میگی عمو:d شما به این میگی تقیر بازی کن حالشو ببر .:-&به خدا داشتم بازی میکردم یه لحضه خیال کردم اشتباهی فیفا 13 رو گذاشتم تو دستگاه.

فیفا شده pes ......... pes شده فیفا.=))

البته کنامی خیلی دوست داره pes رو شبیه fifa در بیاره ولی خیلی مونده تا برسه

من فکر کنم همون 13 رو داری بازی می کنی و توهم زدی.

سلام . یه سوال دارم چرا در فیفا 14 بر خلاف fifa13 قسمت جستجوی بازیکن برای خریدش به جای میزان مهارت که عدد داره به جاش بر اساس سن بازیکن میاره؟ خیلی مهمه میشه راهنمایی کنید لطفا؟

من فکر میکنم بهتره فیفا اینقدر تو نسخه های مختلف گیم پلی رو عوض نکنه
الان 14 بازی میکنی 13 یادت میره 13 بازی میکنی 12 یادت میره
بیشتر تمرکزش رو بزاره رو چیزایی مثل نوآوری های منو و کریر و لایو و اولتیمیت
پ.ن:اون PES هست که باید رو گیم پلی مضحکش تغییرات ایجاد کنه:d

سلام . یه سوال دارم چرا در فیفا 14 بر خلاف fifa13 قسمت جستجوی بازیکن برای خریدش به جای میزان مهارت که عدد داره به جاش بر اساس سن بازیکن میاره؟ خیلی مهمه میشه راهنمایی کنید لطفا؟
داداش این یکی از تغییرات بازی هستش و شما باید یک نفر رو بفرستید تا بعد چند روز اورال اون بازیکن رو بهتون بگه
به نظر چیز جالبیه

سلام
آقا میشه با این نسخه کامپلکس لایو رفت التیمیت زد.
لطفا پاسخ بدید دوستان کسی بازی کرده لایو با این نسخه؟
ممنونم دوستان من مبتدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or