FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه سئوال: برای انلاین بازی کردن فیفا 14 باید کُد انلاین بخریم؟
در موردش سوال کردن از ea که همین قضیه باعث میشه وقتی ملت میخوان بازیرو بفروشن مشکل به وجود میاره و...! ea قبول کرده اما جواب قطعی نداده!
با توجه به اینکه online pass ـه 13 رو برداشتن احتمالش بالاس برای اینم بردارن
نه گویا تاییدم شده:
“We’ve listened to the feedback and decided to do away with it moving forward.” This means games like Battlefield, Fifa and Madden will no longer require an online pass or any additional fees to play online.

معراج این کوشیلینی همونی نیست که فصل پیش از سوتیاش عصبی میشدید میخواستید از باشگاه بره؟ بعد انتظار داری 83 باشه؟ به نظرم همینم زیادیشه
کوشیلنی فصل پیش پیشرفتش خیره کننده بود! یکی دوتا سوتی داد که یکیش جلوی شما بود....وگرنه عملکردش فوق العاده بود من یادم نمیاد هیچ وقت خواسته باشم که بره از تیم. بخاطر یکی دوتا سوتی که نمیشه بگیم طرف سطحش همینقدره و نباید بهتر باشه اورالش! بنظرم اورالش باید 83 باشه ولکات هم فصل پیش با اون امار گلزنی و پاس گل 81 براش مسخره اس.

سلام.اول از همه ممنونم از دوسته عزیز فونیکس ۴۷ شرمنده اسمشون نمیدونستم.بابت دادن اورالا بایرن.گفتم بزارم شاید کسی بخواد بدونه.نوئر:۸۶_لام:۸۷_بواتنگ:۸۱_دانته:۸۴_الابا:۸۱_مارتینز:۸۴_باستین:۸۸_روبن:۸۸_مولر:۸۵_مانژو:۸۳_اشتراک:۷۶_ونبویتن:۷۸_گوتزه:۸۵_کروس:۸۴_تیاگو:۸۱_شقیری:۸۰_پیزارو:۸۰_فقط دوتا نکته اولی در مورد اون لیست ۵۰نفره برتر فیفا که از مولر با ۸۵ شروع میشد پس بعضی بازیکنا که نبودن ممکنه اورالشون ۸۵ باشه مثله گوتزه که تو لیست نبود نکته دوم ممکنه این اورالا عوض بشن اخه تو این لیست من گووستاوو هم حظور داشت و جالبتر سیستم تیم بود که همون ۴۲۳۱ ساله گذشته بود.از اورال تیمم راظیم نسبت به ساله پیش زیاد پیشرفت نداشته اما راضی کنندس یک ساله دیگه هم میتونم با بایرن تو فیفا اقایی کنم و دوستام ببرم.

کسی از اورال سوارز ، جرارد و استوریج خبر نداره؟ :-/

اقا اورال بازیکنان اینتر و چلسی را کسی پیدا نکرده لیورپول هم بد نیست اگر بزارید مرسی

صحفه ی قبل تو پست ماقبل آخر حمیدرضا یه سایت معرفی کرده ، شما نام بازیکن یا حتی قسمتی از نامش (سه حرف از نامش ) رو تو سرچ انجین تایپ کنید اورال بازیکن رو نمایش میده...

یعنی حداقل اندازه چک باشه !؟ :))
نخندون ما رو !!!
همون پیکتون باید زیر 85 باشه.. 86 ـه ! لول.
به جای این که اینجا مضحکه خاص و عام بشید یه کم برید FIFA 13 رو حداقل بازی کنید می‌بینید والدز 85 بوده!
بعدم کی گفت چک نباید بالاتر از 85 باشه؟!
این طوری باشه باید کل چلسی بیاد زیر 75 به هر حال تیمی که تو عرصه جهانی از گروهش هم بالا نمیاد که اورالش به 80 نمی‌رسه؟! می‌رسه؟!

Highest Rated Inter Players - FIFA 14 | Futhead

واقعا ؟ این اورال اینتر هست یکم ضعیفتر میساختید
compagnaro و palacio که پیشرفتشون از قبل هم بیشتر بوده کامبیاسو را چرا اینقدر ضعیف کردند اون مثل زانتی در همه بازیها حضور داشته و بازیش همونی هست که پارسال بوده ناگاتومو و الوارز هم امسال خیلی خوب بودند و اصلا نمیشه مثل پارسال دیدشون ضعیفتر شدند؟
زانتی که شخص مهمی در اینتر هست شده 77 ؟
من فکر نمیکنم این سایت خیلی معتبر باشه امیدوارم از خودشون در اورده باشند وگرنه اصلا نمیخرمش

یعنی حداقل اندازه چک باشه !؟ :))
نخندون ما رو !!!
همون پیکتون باید زیر 85 باشه.. 86 ـه ! لول.
h3795_vp.jpg

اصلا بیچاره در حدی نیست با چک مقایسه بشه:| دوست عزیز اورال های فیفا رو به خاطر دل شما درست نمیکنن که همچین پخش زمین شدی:) یک سری معیار خاص داره و متغیره... والدز چیش کمتر از چکه؟؟ 100 امتیاز لا لیگا رو چطوری گرفتن؟؟ همش که حمله نیست......
در ضمن دوستان از این کانال(thegmabe) که دسترسی به نسخه ی بتای بازی رو داره می تونین چهره ها و گیم پلی و ریتینگ تیم های منچستر یونایتد و چلسی و آرسنال و رئال و یوونتوس و ... رو ببینید :) پیشنهاد می کنم یه نگاهی بندازین :)

آخرین ویرایش:
به جای این که اینجا مضحکه خاص و عام بشید یه کم برید FIFA 13 رو حداقل بازی کنید می‌بینید والدز 85 بوده!
بعدم کی گفت چک نباید بالاتر از 85 باشه؟!
این طوری باشه باید کل چلسی بیاد زیر 75 به هر حال تیمی که تو عرصه جهانی از گروهش هم بالا نمیاد که اورالش به 80 نمی‌رسه؟! می‌رسه؟!

چی میگی واسه خودت!؟ بله میدونم والدز 85 بوده.. چک هم 84 بوده!!
منم نگفتم چک نباید بالای 85 باشه !!! اصن شما فهمیدی من چی نوشتم !؟
شما هم بهتره یکم فوتبال واقعی نگاه کنید، تا بفهمید مقایسه چک و والدز چقدر مضحکه...!

اصلا بیچاره در حدی نیست با چک مقایسه بشه
:|
دوست عزیز اورال های فیفا رو به خاطر دل شما درست نمیکنن که همچین پخش زمین شدی
:)
یک سری معیار خاص داره و متغیره... والدز چیش کمتر از چکه؟؟ 100 امتیاز لا لیگا رو چطوری گرفتن؟؟ همش که حمله نیست......

والدز هیچیش کمتر از چک نیست .. اصن باید با اشمایکل و کان و اسطوره های دروازه بانی مقایسه بشه، چک که هیچی نیست!!
اون عکست هم معلوم نیست از کجا اوردی چی هست، ولی همون One on One ـش ته خندس...
دیگه من با شما بحثی ندارم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or