FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چرا اینقدر تعصب به خرج می دید والا من اورال های تمام بازیکن های تیم های بزرگ رو دیدم همشون خوب بودند من نمی دونم چرا اینقدر تعصبی نظر میدید والا پارسال مایکل کریک بهترین هافبک لیگ برتر شد اورالش در فیفا 82 هستش از خیلی از هافبک های لیگ کمتره مثل کاسورلا و رامیرز و ... و به نظرم بیشتر از 82 هم حقش نبود با وجود اینکه فصل پیش فوق العاده بود

دوستان آنلاین بشن هرهفته و خیالشون از اورال راحت بشه.مثلا رافائل واران الان برای من(فیفا 13)شده 81 چون آپدیت کردم.این اورال اولیه ـست و با توجه به عملکرد هر هفته ـش(match day)اورال ـش تغییر میکنه و پس خیالتون از این راحت.
کسایی که دمو فیفا(همین نسل:d)تست کردن نظرشون چی بوده؟؟

اگه اورالها همین باشه نامردا لیورپول رو خیلی ضعیف کردن!
یعنی حتی تصور اینکه استیون جرارد کمتر از بازیکنی مثل خدیرا باشه خنده داره!یا دنیل اگر کمتر از fifa 13 خودش و دانته!
استوریج بهترین مهاجم این فصل جزیره رو هم فقط 80 بهش دادن که خیلی نامردیه!یا گلن جانسون که یکی از پا به توپ ترین و شوت زن ترین و گل زن ترین مدافع های راسته تو فوتبال و فقط 79 بهش دادن!و...
کلا خیلی خیلی در حق لیورپولی که باهاش قرارداد هم دارن کم لطفی شده!تو رو خدا اگه راهی هست بگین 10 15 نفر رو هم من پیدا کنم یه جا بهشون اعتراض کنیم بابت اورال های لیور!
مشکل من هم با مچ دی و هیچ اپدیتی حل نمیشه و فقط اورالهای اول بازی تا اخرش میمونه واسم!چون تو گیم نت بازی رو رو pc میزنن و دیگه هم نمیشه اپدیتش کرد و با این وضع باید فکر بازی کردن با لیور رو از سرم بیرون کنم!

والدز چیش کمتر از چکه؟؟ 100 امتیاز لا لیگا رو چطوری گرفتن؟؟ همش که حمله نیست.
timthumb.php

اگه اورالها همین باشه نامردا لیورپول رو خیلی ضعیف کردن!
یعنی حتی تصور اینکه استیون جرارد کمتر از بازیکنی مثل خدیرا باشه خنده داره!یا دنیل اگر کمتر از fifa 13 خودش و دانته!
استوریج بهترین مهاجم این فصل جزیره رو هم فقط 80 بهش دادن که خیلی نامردیه!یا گلن جانسون که یکی از پا به توپ ترین و شوت زن ترین و گل زن ترین مدافع های راسته تو فوتبال و فقط 79 بهش دادن!و...
کلا خیلی خیلی در حق لیورپولی که باهاش قرارداد هم دارن کم لطفی شده!تو رو خدا اگه راهی هست بگین 10 15 نفر رو هم من پیدا کنم یه جا بهشون اعتراض کنیم بابت اورال های لیور!
مشکل من هم با مچ دی و هیچ اپدیتی حل نمیشه و فقط اورالهای اول بازی تا اخرش میمونه واسم!چون تو گیم نت بازی رو رو pc میزنن و دیگه هم نمیشه اپدیتش کرد و با این وضع باید فکر بازی کردن با لیور رو از سرم بیرون کنم!

عزیزم اورال اینتر را ببینی چی میگی همشون ضعیف شدن من با داداشم شدیدا رقیب هستیم و هر هفته که میرم اونجا بازی میکنیم الان اورال هر دو را بررسی کردم دهنم سرویسه زانتی از 82 شده 77 کامبیاسو هم همینطور اون وسط خیلی داغونم میلیتو و پالاسیو را هم که کم کردن در صورتی که پالاسیو بهترین بازیکن اینتر بود قصل پیش همینطور گوشه ها هم خراب خراب اما تغییر لیورپول زیاد نبوده اما کم هم خیلی نشده شما در زمین میتونی حداقل بازیکنان 80 به بالا بزاری نه مثل من بدبخت 78 و 79 واقعا دلم میخواهد که این سایت واقعی نباشه و یا در اخر تغییراتی توشون ایجاد کنند
در ضمن من رفتم و اعتراض هم کردم بهشون

آخرین ویرایش:
در ضمن دوستان از این کانال(thegmabe) که دسترسی به نسخه ی بتای بازی رو داره می تونین چهره ها و گیم پلی و ریتینگ تیم های منچستر یونایتد و چلسی و آرسنال و رئال و یوونتوس و ... رو ببینید :) پیشنهاد می کنم یه نگاهی بندازین :)

بچه ها راست میگه دیدنش خالی از لطف نیست چهره ها خیلی بهتر شده :-*

اورال ها امسال افتضاح شدن تقریبا.
والدز که این همه داره خوب کار می‌کنه 2 تا اومده پایین؛ هازارد که با این سن کم اینقدر خوب داره بازی می‌کنه 2 تا افت کرده! ژاوی و اینیستا اومدن پایین!
نویر که ترکونده بود با بوفونی که خیلی از حد اصلیش فاصله گرفته و کاسیاسی که اصلا بازی نمی‌کنه تو یه سطح قرار گرفتن!
کلا امسال EA حداقل تو عدد اورال​ خوب کار نکرده!

اورال ها امسال افتضاح شدن تقریبا.
والدز که این همه داره خوب کار می‌کنه 2 تا اومده پایین؛ هازارد که با این سن کم اینقدر خوب داره بازی می‌کنه 2 تا افت کرده! ژاوی و اینیستا اومدن پایین!
نویر که ترکونده بود با بوفونی که خیلی از حد اصلیش فاصله گرفته و کاسیاسی که اصلا بازی نمی‌کنه تو یه سطح قرار گرفتن!
کلا امسال EA حداقل تو عدد اورال​ خوب کار نکرده!

مثل بوفون نه بوده ونه خواهد آمد :x دوستانی هم که از اورالا شکایت میکنند بدونن اونایی که اورال تعیین میکنند قطعاً از من و شما بیشتر حالیشونه خواهشاً مثل کار شناسان فوتبال ایران نباشید که از فوتبال روز دنیا تو تلویزیون ایراد میگیرن ولی فوتبال ایران روز به روز داره آشغال تر میشه وهمین آقایون دارن به آشغال تر شدنش کمک میکنن........درضمن حرفامو توهین تلقی نکنید;)موفق باشید:-*

بابا رفتن رو اعصابم با این اورال های مزخرفشون . سوارز 86 مونده !!! تو رو خدا بگو آخی کدوم احمقی اومدی اورال این رو گذاشته 86 ؟؟؟!!! حداقل 88 باید باشه . از اون ور هی دارن میگن جرارد کم هست و اگر و استوریج کم هست اورالشون . دارم دیوونه میشم . اورال دروازه بان ها هم مزخرفه دوباره . مینوله دروازه بان جدید لیورپول دیگه باید 84 یا 85 باشه که کلا بین این دروازه بان ها نیست !!! بزرگترین نقطه ضعفی که داره دقیقا همین اورال هاست که خیلی رو مخه امسال .

اورالها اپدیت میشن و بازیکنها رشد میکنن....البته انتقاداتی وارده ولی دیگه بیش از حد داره بحث میشه اینجا!

پ.ن: امیدوارم صدای اون یارو که نتایج بازیها رو میگه تو 13 رو بردارن یا دست کم کاری کنن که بشه خفه اش کرد بدجوری رو اعصابه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or