بله!یک سوال
فردا نسخه PC دموی فیفا 14 رو هم میشه دانلود کرد؟آیا نسخه PC مثل نسخه های X1 و PS4 خواهد بود؟
بوفون فوق العاده دروازه بزرگیه و دروازه بان مورد علاقه من هم هست؛ از والدزی که تو تیم خودم ـه بیشتر دوستش دارم!مثل بوفون نه بوده ونه خواهد آمد دوستانی هم که از اورالا شکایت میکنند بدونن اونایی که اورال تعیین میکنند قطعاً از من و شما بیشتر حالیشونه خواهشاً مثل کار شناسان فوتبال ایران نباشید که از فوتبال روز دنیا تو تلویزیون ایراد میگیرن ولی فوتبال ایران روز به روز داره آشغال تر میشه وهمین آقایون دارن به آشغال تر شدنش کمک میکنن........درضمن حرفامو توهین تلقی نکنیدموفق باشید:-*
بله!
خیر تا راحت بگم 4-3 سال فکر نسل بعدی شدن PC نسخه FIFA رو از سرتون بیرون کنید!
تحلیل جالبی بود؛ کل مردم ایران رفتن زیر سوالهمش مردوم اومدن سر اورال بارسلونا بحث میکنن
مردوم ایران طرفدار پرچمن ! هرکی قهرمان بشه همه میشن همون!
من از 2010 که دیدم آلمان چه قشنگ بازی میکرد طرفداره بایرن مونیخ و آلمان شدم ولی هنوز میترسم بگم من طرفدار این تیم هستم!
برادر من این ژاوی و اینیستا باید با عصا بیان برا بازی! اینا اندازه پدر بزرگ من عمر کردنا! شما به سن هم نگاه کنید. تو بازی واقعی دقت کنید دارن جون میدن تو زمین.
منم چند پست قبل گفتم که در حق لیورپول خیلی خیلی کوتاهی کردن!بابا رفتن رو اعصابم با این اورال های مزخرفشون . سوارز 86 مونده !!! تو رو خدا بگو آخی کدوم احمقی اومدی اورال این رو گذاشته 86 ؟؟؟!!! حداقل 88 باید باشه . از اون ور هی دارن میگن جرارد کم هست و اگر و استوریج کم هست اورالشون . دارم دیوونه میشم . اورال دروازه بان ها هم مزخرفه دوباره . مینوله دروازه بان جدید لیورپول دیگه باید 84 یا 85 باشه که کلا بین این دروازه بان ها نیست !!! بزرگترین نقطه ضعفی که داره دقیقا همین اورال هاست که خیلی رو مخه امسال .
بله.دوستان مشخص شده تو دموی بازی چه تیمهایی حضور دارند؟
نمیدونم چرا همیشه تو تاپیک Fifa ملت دارن واسه اورالها بحث میکنن
نمیدونم چرا همیشه تو تاپیک Fifa ملت دارن واسه اورالها بحث میکنن
منم چند پست قبل گفتم که در حق لیورپول خیلی خیلی کوتاهی کردن!
البته با 85 شدن مینوله مخالفم(چون 7 تا یه جا اضافه نمیکنن!) هر چند مطمئنم لیاقتش رو داره ولی با توجه به سال قبل که 76 و در اپدیت زمستانی 78 شد امسال هم باید 82 یا 83 میکردنش چون خیلی عالی کار کرده ولی متاسفانه فقط 80 دادن!!!
ولی در حق استیون،استوریج،هندرسون(75)،اگر،گلن جانسون همین مینوله و... خیلی نامردی کردن،دادا راهی پیدا کن برو بچ رو جمع کنیم و بریم واسه اعتراض!:d
از اون طرف تو بارسا هم در حق سسک فابرگاس و نیمار و سانچز کوتاهی کردن!
کلا امسال خواستن بایرن رو غول کنن!(البته باید داور رو طرفش میکردن تا شبیه واقعیت بشه ولی اومدن عوض داور امثال دانته و شواینی رو غول کردن!)