از کی تا حالا باید مهاجم بازی سازیش مثل بهترین بازی ساز دنیا، پاس هاش مثل بهترین پاسور دنیا و... باشه؟!ولی من فکر نمیکنم این ریتینگ ها خیلی دور از واقعیت باشه! برای مثال، میگین چرا نیمار نیست؟! خب درسته نیمار الان یه ستارست ولی ریتینگ بازیکن، میانگین همه ی قابلیت هاشه! نیمار پر سرعته و تکنیکی. ولی آیا دفاع خوبی هم داره؟! قدرت بدنی بالایی داره؟ پرش بلندی داره؟ پاس هاش در حد ژاوی هست؟ شوتای سهمناک میزنه؟! و ...
به نظر من برای بقیه ی بازیکن هایی هم که تو این لیست قرار نگرفتن هم به همین ترتیبه و قطعا اون بازیکن ها سر پست خودشون بهترینن!
نگران نباشین! ;-)
از کی تا حالا باید مهاجم بازی سازیش مثل بهترین بازی ساز دنیا، پاس هاش مثل بهترین پاسور دنیا و... باشه؟!
از ک تا حالا باید مهاجم دفاع قوی داشته باشه؟!
مسی که بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نه پاس هاش مثل ژاوی ـه نه دفاعش خوبه و نه قدرت بدنی بالایی داره و نه شوت های سهمگین میزنه! ولی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ـه!
مسی بهترین بازیکن ۱۰ سال اخیر که هست! ولی حرفت درسته قسمت اولش و چیزی تحت عنوان بهترین بازیکن تاریخ وجود نداره چون نمیشه ۳۰ سال پیش رو با امروز مقایسه کرد. هر عقل سلیمی هم همینو میگه.به هرحال انتظار میرفت نیمار باشه تو این لیست.بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نیست فیفا بهش بها زیادی داده اگر یکم فکر کنی مسی در برابر رونالدوی بزرگ هیچی نیست دروغ میگم راست میگه از بارسا بیاد بیرون خودشو نشون بده بعد این حرف و ببین میتونی بزنی
نیمار چرا باید باشه؟مسی بهترین بازیکن ۱۰ سال اخیر که هست! ولی حرفت درسته قسمت اولش و چیزی تحت عنوان بهترین بازیکن تاریخ وجود نداره چون نمیشه ۳۰ سال پیش رو با امروز مقایسه کرد. هر عقل سلیمی هم همینو میگه.به هرحال انتظار میرفت نیمار باشه تو این لیست.
هر پست یه سری معیار برای اندازه گیری داره که میانگین اونا اورال نهایی رو نشون میده. به عنوان مثال برای پست دروازه بانی Dive، Reflex، Handling، Speed، Kicks و Positioning مهمه. میانگین امتیازایی که به هر یک از اینا داده میشه اورال بازیکن رو نشون میده. در مورد پستای دیگه هم همینجوریه. وقتی بازیکنی اورالش بالاس به معنی این نیست که بهتره؛ منظور اینه که کامل تره و یا به عبارتی بالانسه بازیش. ممکنه مهاجمی باشه که خیلی خوب گل میزنه ولی سرعت، قدرت بدنی و بازی با توپش ضعیف باشه. این بازیکن قطعا در مقابل بازیکنی که همه تواناییاش تقریبا یکسانن و البته زیاد بالا نیستن، اورال پایین تری خواهد داشت.دوستان بحث رو کاملا منحرف کردید
خیلی وقته که دیگه اورال بالا بازی خوبو تو فیفا تضمین نمیکنه
در ضمن مثلا دروازبان ها نه گل می زنن نه شوت نه هد نه هیچی پس با این حساب میانگین دروازبانا باید زیر سی باشه که
از کی تا حالا باید مهاجم بازی سازیش مثل بهترین بازی ساز دنیا، پاس هاش مثل بهترین پاسور دنیا و... باشه؟!
از ک تا حالا باید مهاجم دفاع قوی داشته باشه؟!
مسی که بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نه پاس هاش مثل ژاوی ـه نه دفاعش خوبه و نه قدرت بدنی بالایی داره و نه شوت های سهمگین میزنه! ولی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ـه!
ممد اين اورالها تو يوتي كشكن تو يوتي سرعت مهمه كه سرعت لوييز از پيكه خيلي بالاترهالان یعنی لوییز از پیکه و راموس بهتر نیست؟ مسخرسا
کی میگه گل نمیزنن ؟دوستان بحث رو کاملا منحرف کردید
خیلی وقته که دیگه اورال بالا بازی خوبو تو فیفا تضمین نمیکنه
در ضمن مثلا دروازبان ها نه گل می زنن نه شوت نه هد نه هیچی پس با این حساب میانگین دروازبانا باید زیر سی باشه که
اورال من الان از ویدیچ بالاتره :d البته نمیشه ایراد گرفت به اورال ویدیچ....وقتی رو فُرم باشه واقعا در همین حده.ویدیچ !![]()
می دونم در جواب اون دوستی گفتم که گفت نیمار نیست چون دفاعش خوب نیست و....هر پست یه سری معیار برای اندازه گیری داره که میانگین اونا اورال نهایی رو نشون میده. به عنوان مثال برای پست دروازه بانی Dive، Reflex، Handling، Speed، Kicks و Positioning مهمه. میانگین امتیازایی که به هر یک از اینا داده میشه اورال بازیکن رو نشون میده. در مورد پستای دیگه هم همینجوریه. وقتی بازیکنی اورالش بالاس به معنی این نیست که بهتره؛ منظور اینه که کامل تره و یا به عبارتی بالانسه بازیش. ممکنه مهاجمی باشه که خیلی خوب گل میزنه ولی سرعت، قدرت بدنی و بازی با توپش ضعیف باشه. این بازیکن قطعا در مقابل بازیکنی که همه تواناییاش تقریبا یکسانن و البته زیاد بالا نیستن، اورال پایین تری خواهد داشت.
بله خوب ازون لحاظ که صد درصد گل زننکی میگه گل نمیزنن ؟من یه بازی دقیقه ی نود با والدس روی کرنری گل زدم اونم با پا
![]()