FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو این لیست نگاه میکردم ویدیچ و چند نفر دیگه یکم اورالشون بالاتر از حد انتظارم بود .
برای بار سوم ( عروس خانوم وکیلم !؟ ) اورال بازیکنا آپدیت میشه . :d

آخرین ویرایش:
ولی من فکر نمیکنم این ریتینگ ها خیلی دور از واقعیت باشه! برای مثال، میگین چرا نیمار نیست؟! خب درسته نیمار الان یه ستارست ولی ریتینگ بازیکن، میانگین همه ی قابلیت هاشه! نیمار پر سرعته و تکنیکی. ولی آیا دفاع خوبی هم داره؟! قدرت بدنی بالایی داره؟ پرش بلندی داره؟ پاس هاش در حد ژاوی هست؟ شوتای سهمناک میزنه؟! و ...
به نظر من برای بقیه ی بازیکن هایی هم که تو این لیست قرار نگرفتن هم به همین ترتیبه و قطعا اون بازیکن ها سر پست خودشون بهترینن!
نگران نباشین! ;-)
از کی تا حالا باید مهاجم بازی سازیش مثل بهترین بازی ساز دنیا، پاس هاش مثل بهترین پاسور دنیا و... باشه؟!
از ک تا حالا باید مهاجم دفاع قوی داشته باشه؟!
مسی که بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نه پاس هاش مثل ژاوی ـه نه دفاعش خوبه و نه قدرت بدنی بالایی داره و نه شوت های سهمگین می‌زنه! ولی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ـه!

از کی تا حالا باید مهاجم بازی سازیش مثل بهترین بازی ساز دنیا، پاس هاش مثل بهترین پاسور دنیا و... باشه؟!
مسی که بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نه پاس هاش مثل ژاوی ـه نه دفاعش خوبه و نه قدرت بدنی بالایی داره و نه شوت های سهمگین می‌زنه! ولی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ـه!

بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نیست فیفا بهش بها زیادی داده اگر یکم فکر کنی مسی در برابر رونالدوی بزرگ هیچی نیست دروغ میگم راست میگه از بارسا بیاد بیرون خودشو نشون بده بعد این حرف و ببین میتونی بزنی

بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نیست فیفا بهش بها زیادی داده اگر یکم فکر کنی مسی در برابر رونالدوی بزرگ هیچی نیست دروغ میگم راست میگه از بارسا بیاد بیرون خودشو نشون بده بعد این حرف و ببین میتونی بزنی
مسی بهترین بازیکن ۱۰ سال اخیر که هست! ولی حرفت درسته قسمت اولش و چیزی تحت عنوان بهترین بازیکن تاریخ وجود نداره چون نمیشه ۳۰ سال پیش رو با امروز مقایسه کرد. هر عقل سلیمی هم همینو میگه.به هرحال انتظار میرفت نیمار باشه تو این لیست.

دوستان بحث رو کاملا منحرف کردید
خیلی وقته که دیگه اورال بالا بازی خوبو تو فیفا تضمین نمیکنه
در ضمن مثلا دروازبان ها نه گل می زنن نه شوت نه هد نه هیچی پس با این حساب میانگین دروازبانا باید زیر سی باشه که

مسی بهترین بازیکن ۱۰ سال اخیر که هست! ولی حرفت درسته قسمت اولش و چیزی تحت عنوان بهترین بازیکن تاریخ وجود نداره چون نمیشه ۳۰ سال پیش رو با امروز مقایسه کرد. هر عقل سلیمی هم همینو میگه.به هرحال انتظار میرفت نیمار باشه تو این لیست.
نیمار چرا باید باشه؟
نیمار دقیقا چی داره؟
چون 60 میلیون خریداری شده؟

در ضمن مثلا دروازبان ها نه گل می زنن نه شوت نه هد نه هیچی پس با این حساب میانگین دروازبانا باید زیر سی باشه که
هر پست یه سری معیار برای اندازه گیری داره که میانگین اونا اورال نهایی رو نشون میده. به عنوان مثال برای پست دروازه بانی Dive، Reflex، Handling، Speed، Kicks و Positioning مهمه. میانگین امتیازایی که به هر یک از اینا داده میشه اورال بازیکن رو نشون میده. در مورد پستای دیگه هم همینجوریه. وقتی بازیکنی اورالش بالاس به معنی این نیست که بهتره؛ منظور اینه که کامل تره و یا به عبارتی بالانسه بازیش. ممکنه مهاجمی باشه که خیلی خوب گل میزنه ولی سرعت، قدرت بدنی و بازی با توپش ضعیف باشه. این بازیکن قطعا در مقابل بازیکنی که همه تواناییاش تقریبا یکسانن و البته زیاد بالا نیستن، اورال پایین تری خواهد داشت.

خب داداشم منم همینو میگم دیگه! قرار نیست که یه بازیکن همه چیش خوب باشه! این نمره ای که داره، میانگین همه قابلیت هاشه! فکر کنم نیمار نمره 84 یا 83 داشته باشه ک خیلیم مناسبشه.
من تو این 50 نفر فقط با نمره ی یکی دو نفرشون مشکل دارم مث ویدیچ!

کی میگه گل نمیزنن ؟ :دی من یه بازی دقیقه ی نود با والدس روی کرنری گل زدم اونم با پا :دی

تا حالا توجه کردید بعضی وقتا تیمتون بد بازی میکنه؟ چه یک نفره چه دونفره انگار عمداً برنامه ریزی شده هر چند وقت یک بار اینجوری بشه!من این مورد رو هم تو فیفا 12 وهم تو13 به دفعات دیدم :(

هر پست یه سری معیار برای اندازه گیری داره که میانگین اونا اورال نهایی رو نشون میده. به عنوان مثال برای پست دروازه بانی Dive، Reflex، Handling، Speed، Kicks و Positioning مهمه. میانگین امتیازایی که به هر یک از اینا داده میشه اورال بازیکن رو نشون میده. در مورد پستای دیگه هم همینجوریه. وقتی بازیکنی اورالش بالاس به معنی این نیست که بهتره؛ منظور اینه که کامل تره و یا به عبارتی بالانسه بازیش. ممکنه مهاجمی باشه که خیلی خوب گل میزنه ولی سرعت، قدرت بدنی و بازی با توپش ضعیف باشه. این بازیکن قطعا در مقابل بازیکنی که همه تواناییاش تقریبا یکسانن و البته زیاد بالا نیستن، اورال پایین تری خواهد داشت.
می دونم در جواب اون دوستی گفتم که گفت نیمار نیست چون دفاعش خوب نیست و....

کی میگه گل نمیزنن ؟ :دی من یه بازی دقیقه ی نود با والدس روی کرنری گل زدم اونم با پا :دی
بله خوب ازون لحاظ که صد درصد گل زنن :D
دوستان کسی یادشه ۱۹۹۸ با عابد زادهچه حالی می داد بیای جلو؟ :D

یکی از ویژگی هایی که از فیفا رونمایی شده در مورد حرکات بازیکنا در زمین بود که این قابلیت اسمش Precision Movement هستش.

اما این ویژگی دقیقا چه کارایی و پتانسیلی داره و چطور به هر چه بهتر شده فیفا کمک میکنه ؟

این ویژگی در راستای هرچه پویاتر شدن حرکات بازیکنا در بازی فیفا نسبت دنیای واقعی صورت گرفته.ویژگی Precision Movement که مختصر pm گفته میشه بطور خاص روشی رو برای جابجایی بازیکنا ایجاد میکنه که به صورت اختصاصی توسط تیم ساخت فیفا طراحی شده.حرکات بدون توپ و جابجایی های بازیکنا از پایه های یه بازی فوتبال خوب محسوب میشه و گیم پلی کلی بایستی طبق این فرضیه طراحی بشه.
در دوسال گذشته تیم ساخت فیفا در حال ساخت و پرورش ایده ی این سیستم بوده که در نتیجه باعث شده که حرکات بازیکنا در اطراف زمین به شکلی واقع بینانه تر جلوه بکنه.این تکنولوژی تنها شامل چندبازیکن نمیشه و شامل تمام 22 نفر بازیکن حاضر در زمین میشه.در فیفا 14 باید به دقت قدم برداشتن های بازیکنا رو زیر ذره بین قرار بدین چون هرلحظه ممکنه به حرکت یا فراری انفجاری منجر بشه و نباید اون رو چه در موقعیت دفاع یا حمله نادیده بگیرید.

با بازسازی حرکات بازیکنها در دنیای واقعی که در انتها اون سیستم PM هستش از این به بعد میتونیم بصورت پویا به بازی سرعت بدیم یا بازی رو از نفس بندازیم و در نتیجه این سیستم باعث میشه که حرکات و جابجایی ها تبدیل به عاملی مهم حتا بیشتر از قبل بشن.در فیفا 14 حرکت های انفجاری که به حداکثر سرعت یه بازیکن مربوط میشه بخش عظیم تری از انتخاب های مختلف برای حملات رو پیش روی ما میزاره،به طور مثال میتونین بازیکن های کناری خودتون رو با کنترلی که روشون دارید در فضاهای پشت مدافعین حرکت بدین یا بر عکس از نفوذهای انفجاری حریف جلوگیری بکنین

بخش اساسی در سیستم PM به کاهش سرعت بازیکنها در تغییر جهت ها و چرخش ها مربوط میشه. پیش از این نسخه،شما میتونستین تقریبا بلافاصله تغییر جهت بدید اما در عرض 23 درجه چرخش ها اتفاق میفتاد که محدودیت های حرکتی ای رو ناخواسته ایجاد میکرد.در فیفا 14 بازیکنهای سرعتی میتونن در هرجهتی تغییر مسیر بدن ولی امکان داره برای کم کردن سرعت گام های اضافی ای رو بردارن.

از ویژگی های دیگه این سیستم میشه به واقعی تر شدن حرکات پای بازیکنها اشاره کرد،این سیستم باعث میشه تا دیگه شاهد حس دویدن بازیکنها روی یه سطح مقوایی نباشیم و به قول معروف بصورت کشویی حرکت نکنن.در این سیستم پای بازیکنها در چمن فرو میره و حس فشاری که به سطح چمن منتقل میشه رو احساس میکنید بخصوص در لحظاتی که سرعت و شتاب بالایی دارن و یا تغیییر مسیرها.همونطور که میدونید اصلی ترین تفاوت این نسخه نسبت به سایر نسخه در افزایش و بالاتر رفتن سرعتش هست که سیستم PM بعنوان هسته و اساس این تغییر در کنار ویژگی های جدید مثل هوش تیمی Teammate Intelligence و حفاظت از توپ Protect the Ball عمل میکنه که درنتیجه به محصولی هرچه واقعی تر کمک بزرگی رو میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or