FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب یسریا گفتن چون NTSC زودتر لیک شده بعضی از نقل و انتقالات رو نداره:|
یعنی ضرر نمیکنید یکم اطلاعاتتونو بالا ببرید! زودتر لیک شدن ربطی به انتقالا نداره! بازیا همه همزمان رو دیسک رایت میشن و به فروشگاه ها ارسال میشن!

نظر شما محترمه ولی چرا 2 شنبه بامداد منبعی سندی ؟

- - -ویرایش - - -

خوشحالی مخصوص CR7 هست و انجام میشه ؟
صفحه ی 63 همین تاپیک قبل از لیک شدن NTSC گفتم که قراره بازی جمعه به دست گیمرهای منطقه آمریکا برسه که همین طور هم شد( داخل یکی از فرومهای خارجی که مربوط به فیس بازیکناست قرار شده هر کی زودتر بازی به دستش برسه در مورد فیس های جدید پست بزاره که اینجور که میگفتن جمعه قرار بود به دست آمریکاییها و یکشنبه-دوشنبه به دست اروپاییها برسه ... آمریکاییها که درست در اومد...امیدوارم پال هم همین طور بشه ولی مطمئن نیستم...)
در ضمن دوستان یه سری از بازیکنان که تو ویدئو های منتشر شده از EA فیس اسکن داشتند (CG) از جمله استرلینگ ، جو آلن ، جونز و همچنین تعدادی از بازیکن هایی که تو فیفا آنلاین3 فیس استارهد داشتند از جمله ولبک و پوگبا متاسفانه دارای چهره جنریک یا عمومی هستند... با این تفاسیر به نظر شما ورژن ارلی اکسس با ورژن ریلیز متفاوته ؟به نظر خودم که یکسانه به خاطر گلد شدن و این چیزها..
در ضمن ایسکو جنریکه ولی واران استارهد...

دوست عزیز اگه واقعا این حرکت شجاعانه رو انجام دادی خیلی شجاعانه منتظر بن شدنت باش

یعنی ترکیدم با این جواب دادنت:d دمت گرم شادمون کردی=))

آقا فرق نسخه ی NTSC و PAL چیه دقیقا؟؟بجز نقل و انتقالات.

NTSC نسخه آمریکا هست و PAL برای اروپا که اکثر دوستان دستگاه پال دارن
البته یه NTSC J هم هست که بقولی خدا رحمتش کنه فکر نکنم کسی دیگه الان داشته باشه

...........................

این آرمورد کور آشغالی هم اومد ولی فیفا نیومد
من کم کم دارم نگران میشم ! نکنه برای گروه COMPLEX اتفاقی افتاده باشه!! باید از iMARS بخوایم برامون ردیفش کنه:d

از وقتی GTA V رو لیک کردن دیگه ازشون خبری نیس، حالا یا گرفتنشون یا اینکه نشستن GTA بازی میکنن و فیفا رو یادشون رفته:d

آخرین ویرایش:
واقعا جالبه داشتم بازیه رئال مادرید با ختافه رو میدیدم تبلیغات دور زمین برا ایکس باکس زده بود fifa 14 13/9/26
یه روز میگن 2 مهر یه روز 5 مهر الانم که من دیدم 26 سپتامر میشه 4 مهر اینا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست اصلا =))

واقعا جالبه داشتم بازیه رئال مادرید با ختافه رو میدیدم تبلیغات دور زمین برا ایکس باکس زده بود fifa 14 13/9/26
یه روز میگن 2 مهر یه روز 5 مهر الانم که من دیدم 26 سپتامر میشه 4 مهر اینا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست اصلا =))

منم امروز تو بازی من سیتی با یونایتد دیدم زده بودن : Coming this Friday یعنی 27 سپتامبر:d.

دیر یا زود لیک بشه برا من فرق نمیکنه چون میخوام لایو بزنم باید روز عرضه رسمی بخرم بازی رو:|

منم امروز تو بازی من سیتی با یونایتد دیدم زده بودن : Coming this Friday یعنی 27 سپتامبر:d.

دیر یا زود لیک بشه برا من فرق نمیکنه چون میخوام لایو بزنم باید روز عرضه رسمی بخرم بازی رو:|

همشهری تایپیکی در مورد کارهایی که تو لایو میشه انجام داد تو فیفا موجوده بدی مطالعه کنیم چون تا حالا تو لایو نرفتم با فیفا اگه موجود نیست یه شماره تماس بدی ازت در مورد لایو اطلاعات بگیرم

من تونست

- - -ویرایش - - -

من تونستم نسخه اصلیو بازی کنم البته با پی اس ۳ گفتم نظرم تو این تاپیکم کپی کنم شاید کسی بخواد بدونه.خب منم تونستم نسخه اصلیو بازی کنم حرفم پس میگیرم که نمیشه تو ۱۴ بازیسازی کرد البته واقعا تو دمو نمیشد هرچی از دمو تو ضحنتون هست بریزید بیرون بازی عالی شده کنترل رو توپ عالی شده.با اینکه سرعت بازی از دمو کمترم شده اما به شکل بی نظیری بازی دلچسب شده مثلا پاس دادن با ضربدر دیگه زجر اور نیست میشه پاسکاری کرد و از همون دفاع بازیسازی شروع کرد.میشه زیبا بازی کرد و دیگه بزن زیرش لازم نیست انجام بدید .از همه مهمتر ضربه سر دیگه به افتضاحیه دمو نیست که دفاع هیچکاری نکنه.دروازبانا بهتر شدن.در مورد شوت نمیدونم بگم باگ یا نه حقیقتش شوتا خیلی زیبا شده واقعا قشنگ به توپ ضربه میخوره و توپ هم واکنش خوبی نسبت به شوتا از خودش نشون میده.اگر جمعبندی کنیم این فیفا نه به شوری ۱۳ راحت برایه بازی سازی و دریبل نه به بینمکی دمو که اصلا نشه کاری کرد ما بین این دو هست بازی زیبا بالانس شده.راستی توپ میشه جلو انداخت با انالوگ راست. بعد R2 بگیری کافیه توپ ول میکنه مثله نسخه هایه قبلی من از بازی لذت بردم خیلی خیلی از دمو بهتره.

من اینجور که گیم پلی بازی اصلی ( نه دمو )رو دیدم از یوتیوب به نظرم پیشرفت خوبی داشته!

تنها معضلی که فیفا داشت و رو اعصابه منه این نورپردازی و گرافیک بازی تو شبه!ینی نمیدونم چرا اینقد ضایس!

ولی خداروشکر با چنتا ویدیویی که دیدم به نظرم بهتر شده!

یه بچه باحالی تو یوتیوب هست که ویدیوهای جدیدی آپ میکنه از نسخه اصلی برید ببینید حال کنید!

اینم لینکش:

Exclusive FIFA 14 Gameplay! - YouTube

من اینجور که گیم پلی بازی اصلی ( نه دمو )رو دیدم از یوتیوب به نظرم پیشرفت خوبی داشته!تنها معضلی که فیفا داشت و رو اعصابه منه این نورپردازی و گرافیک بازی تو شبه!ینی نمیدونم چرا اینقد ضایس!ولی خداروشکر با چنتا ویدیویی که دیدم به نظرم بهتر شده! یه بچه باحالی تو یوتیوب هست که ویدیوهای جدیدی آپ میکنه از نسخه اصلی برید ببینید حال کنید!اینم لینکش:Exclusive FIFA 14 Gameplay! - YouTube
این یه مورد قول میدم شما بازی کنی نسخه اصلیو راضیت میکنه بازی تو شب تو ورزشگاه الیانز ارنا خارقالعادس نور پردازی واقعا عالیه بهترین فیفا که تجربه میکنید تو این قضیه قول میدم.عوضش تو روز به دلچسبی شب نیست حقیقتش تو روز زیادم بازی نکردم اما شبش خیلی خوبه.خیلی زود با بازی خو میگرید شوتا عجیب غریب خوب شده بیشترش گله اما میتونید جلوش بگیرید با دروازبان نه اما با یه دفاع تیمی میتونید مانع شوت کردن حریف بشید تو کارا تیمی خیلی خوب شده.الان به قدری زود با بازی خو گرفتم که انگار سالهاست بازیش میکنم.یه نکته خیلی مهمه اگر تمرکز تیمیتون حفظ نکنید بازی با هر نتیجه ای که جلو باشین از دست میدین من دوبار ۴=۰ از پسر عمم جلو افتادم اما یه زره که شل گرفتم بازی تو یه ربع اخر ۴=۴ مساوی شد .به جرعت میگم این بایرن مونیخ فیفا۱۴ قویترین بایرنه کله فیفا هاست واقعا رو دستمه گرچه اولش سخت بود برام با ترکیب ۴-۱-۴-۱ اولیش کنار بیام.منکه دارم باهاش زندگی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or