The Old Gamer
کاربر سایت
خب یسریا گفتن چون NTSC زودتر لیک شده بعضی از نقل و انتقالات رو ندارهکلا شما اشتباه متوجه شدی، اینا فقط برای منطقه هستند ، مربوط به مناطق هست .

خب یسریا گفتن چون NTSC زودتر لیک شده بعضی از نقل و انتقالات رو ندارهکلا شما اشتباه متوجه شدی، اینا فقط برای منطقه هستند ، مربوط به مناطق هست .

یعنی ضرر نمیکنید یکم اطلاعاتتونو بالا ببرید! زودتر لیک شدن ربطی به انتقالا نداره! بازیا همه همزمان رو دیسک رایت میشن و به فروشگاه ها ارسال میشن!خب یسریا گفتن چون NTSC زودتر لیک شده بعضی از نقل و انتقالات رو نداره![]()
صفحه ی 63 همین تاپیک قبل از لیک شدن NTSC گفتم که قراره بازی جمعه به دست گیمرهای منطقه آمریکا برسه که همین طور هم شد( داخل یکی از فرومهای خارجی که مربوط به فیس بازیکناست قرار شده هر کی زودتر بازی به دستش برسه در مورد فیس های جدید پست بزاره که اینجور که میگفتن جمعه قرار بود به دست آمریکاییها و یکشنبه-دوشنبه به دست اروپاییها برسه ... آمریکاییها که درست در اومد...امیدوارم پال هم همین طور بشه ولی مطمئن نیستم...)نظر شما محترمه ولی چرا 2 شنبه بامداد منبعی سندی ؟
- - -ویرایش - - -
خوشحالی مخصوص CR7 هست و انجام میشه ؟
دوست عزیز اگه واقعا این حرکت شجاعانه رو انجام دادی خیلی شجاعانه منتظر بن شدنت باش

آقا فرق نسخه ی NTSC و PAL چیه دقیقا؟؟بجز نقل و انتقالات.
آره ولی میخوای از کجا پیداش کنی!نبوووووووووووووووووووووووووود؟

منم امروز تو بازی من سیتی با یونایتد دیدم زده بودن : Coming this Friday یعنی 27 سپتامبر:d.
دیر یا زود لیک بشه برا من فرق نمیکنه چون میخوام لایو بزنم باید روز عرضه رسمی بخرم بازی رو![]()
این یه مورد قول میدم شما بازی کنی نسخه اصلیو راضیت میکنه بازی تو شب تو ورزشگاه الیانز ارنا خارقالعادس نور پردازی واقعا عالیه بهترین فیفا که تجربه میکنید تو این قضیه قول میدم.عوضش تو روز به دلچسبی شب نیست حقیقتش تو روز زیادم بازی نکردم اما شبش خیلی خوبه.خیلی زود با بازی خو میگرید شوتا عجیب غریب خوب شده بیشترش گله اما میتونید جلوش بگیرید با دروازبان نه اما با یه دفاع تیمی میتونید مانع شوت کردن حریف بشید تو کارا تیمی خیلی خوب شده.الان به قدری زود با بازی خو گرفتم که انگار سالهاست بازیش میکنم.یه نکته خیلی مهمه اگر تمرکز تیمیتون حفظ نکنید بازی با هر نتیجه ای که جلو باشین از دست میدین من دوبار ۴=۰ از پسر عمم جلو افتادم اما یه زره که شل گرفتم بازی تو یه ربع اخر ۴=۴ مساوی شد .به جرعت میگم این بایرن مونیخ فیفا۱۴ قویترین بایرنه کله فیفا هاست واقعا رو دستمه گرچه اولش سخت بود برام با ترکیب ۴-۱-۴-۱ اولیش کنار بیام.منکه دارم باهاش زندگی میکنممن اینجور که گیم پلی بازی اصلی ( نه دمو )رو دیدم از یوتیوب به نظرم پیشرفت خوبی داشته!تنها معضلی که فیفا داشت و رو اعصابه منه این نورپردازی و گرافیک بازی تو شبه!ینی نمیدونم چرا اینقد ضایس!ولی خداروشکر با چنتا ویدیویی که دیدم به نظرم بهتر شده! یه بچه باحالی تو یوتیوب هست که ویدیوهای جدیدی آپ میکنه از نسخه اصلی برید ببینید حال کنید!اینم لینکش:Exclusive FIFA 14 Gameplay! - YouTube