milad.salvator
کاربر سایت
منم با یکی از شرکت های پخش صحبت کردم حرف از پنج شنبه میزد که pal اون موقع میاد همین الانم نسخه ntsc گفت هست ولی چه فایده
منم با یکی از شرکت های پخش صحبت کردم حرف از پنج شنبه میزد که pal اون موقع میاد همین الانم نسخه ntsc گفت هست ولی چه فایده

منم همین تریلرو دیده بودم واسه همین میگم بعیده بخوان الکی تریلر بدن!!![]()
![]()
دوستان این 2 تا عکس رو ببینید... تو تریلر ea بود...این چیزی که leak شده 100% بازی اصلی نیست...2-3 روز دیگه صبر کنید و بازی رو با نقل و انتقالات کامل انجام بدید
شرکت های پخش کجا !؟؟
ایران اگر منظورت هست! اینا خداشون نشستن پای نت تا دانلود کنن اونوقت تایم هم میدن![]()
به نظر من بامداد دوشنبه لیک میشه...
دوستان ببخشید من پابرهنه میپرم وسط حرفاتون.
من بازی رو دانلود کردم بازی کامل هستش ولی نقل و انتقالاته سه چهار روز اخر انجام نشده.
ولی من در یک حرکت شجاعانه بازی رو اپدیت کردم و تمام نقل و انتقالا درست شد.
جالبه بازی یه هفته دیگه عرضه میشه ولی از الان اپدیت تو سرورای EA هستش
دوستان ببخشید من پابرهنه میپرم وسط حرفاتون.
من بازی رو دانلود کردم بازی کامل هستش ولی نقل و انتقالاته سه چهار روز اخر انجام نشده.
ولی من در یک حرکت شجاعانه بازی رو اپدیت کردم و تمام نقل و انتقالا درست شد.
جالبه بازی یه هفته دیگه عرضه میشه ولی از الان اپدیت تو سرورای EA هستش
آقا فرق نسخه ی NTSC و PAL چیه دقیقا؟؟بجز نقل و انتقالات.
نه چیزی نمیشه! 1 اینکه بازی از دیروز از طریق early access دست ملته و دارن بازی میکنن!دوست عزیز اگه واقعا این حرکت شجاعانه رو انجام دادی خیلی شجاعانه منتظر بن شدنت باش
کلا شما اشتباه متوجه شدی، اینا فقط برای منطقه هستند ، مربوط به مناطق هست .آقا فرق نسخه ی NTSC و PAL چیه دقیقا؟؟بجز نقل و انتقالات.
نه چیزی نمیشه! 1 اینکه بازی از دیروز از طریق early access دست ملته و دارن بازی میکنن!
2 اینکه من از فیفا 11 به اینور همیشه قبل ریلیز بازی کردم بن هم نشدم! سال پیش که قبل ریلیز آلتیمت میزدم