FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
u4143_Untitlebbd2.jpg
b7682_yyy.jpg

دوستان این 2 تا عکس رو ببینید... تو تریلر ea بود...این چیزی که leak شده 100% بازی اصلی نیست...2-3 روز دیگه صبر کنید و بازی رو با نقل و انتقالات کامل انجام بدید

منم با یکی از شرکت های پخش صحبت کردم حرف از پنج شنبه میزد که pal اون موقع میاد همین الانم نسخه ntsc گفت هست ولی چه فایده

شرکت های پخش کجا !؟؟

ایران اگر منظورت هست! اینا خداشون نشستن پای نت تا دانلود کنن اونوقت تایم هم میدن:-&

u4143_Untitlebbd2.jpg
b7682_yyy.jpg

دوستان این 2 تا عکس رو ببینید... تو تریلر ea بود...این چیزی که leak شده 100% بازی اصلی نیست...2-3 روز دیگه صبر کنید و بازی رو با نقل و انتقالات کامل انجام بدید
منم همین تریلرو دیده بودم واسه همین میگم بعیده بخوان الکی تریلر بدن!!
امیدوارم حرف شما درست باشه نقل و انتقالاتا کامل باشه چون این کامل بودنش بیشتر بخاطر کامل بودنه تیماشه

شرکت های پخش کجا !؟؟

ایران اگر منظورت هست! اینا خداشون نشستن پای نت تا دانلود کنن اونوقت تایم هم میدن:-&

شرکت که چی بگم همین کارگاه هایی که کار copy رو انجام میدن ولی به شخصه گفتن 5 شنبه حالا 27 سپتامبر جمعه است احتمال 90% یا بیشتر 5 یا 4 شنبه بیاد اتفاقی که تو gta هم شاهدش بودیم

دوستان ببخشید من پابرهنه میپرم وسط حرفاتون.
من بازی رو دانلود کردم بازی کامل هستش ولی نقل و انتقالاته سه چهار روز اخر انجام نشده.
ولی من در یک حرکت شجاعانه بازی رو اپدیت کردم و تمام نقل و انتقالا درست شد.
جالبه بازی یه هفته دیگه عرضه میشه ولی از الان اپدیت تو سرورای EA هستش

به نظر من بامداد دوشنبه لیک میشه...

نظر شما محترمه ولی چرا 2 شنبه بامداد منبعی سندی ؟

- - -ویرایش - - -

من بازی رو دانلود کردم بازی کامل هستش ولی نقل و انتقالاته سه چهار روز اخر انجام نشده.

خوشحالی مخصوص CR7 هست و انجام میشه ؟

دوستان نسخه ای که واسه Ps3 لیک شده نسخه imars هست و نقل و انتقالات آخر انجام نشده
پس چند مورد هست،اینکه ps3 دارها با آپدیت سه سوته همه چی حل میشه
و اینکه واسه xbox دار ها نسخه درستش لیک میشه و نگرانی خاصی نداره
پس دیگه کشش ندین موضوع حل شد :d

دوست عزیز اگه واقعا این حرکت شجاعانه رو انجام دادی خیلی شجاعانه منتظر بن شدنت باش

آقا فرق نسخه ی NTSC و PAL چیه دقیقا؟؟بجز نقل و انتقالات.

اخر سوالت j tagرو هم اضافه کن به سه نفر زنگ زدم هر کی یه چیز میگه یکی میگه به تاریخ تولید کنسول مربوط میشه یکی میگه به منطقه مربوط میشه مثلا پال برا کشورای اروپاست خواهشا یه راهنمایی و یه توضیح بدین من خودم از کسی که کنسول رو خریدم گفت مال تو پاله ولی نمیدونم از کجا این رو میگه

دوست عزیز اگه واقعا این حرکت شجاعانه رو انجام دادی خیلی شجاعانه منتظر بن شدنت باش
نه چیزی نمیشه! 1 اینکه بازی از دیروز از طریق early access دست ملته و دارن بازی میکنن!
2 اینکه من از فیفا 11 به اینور همیشه قبل ریلیز بازی کردم بن هم نشدم! سال پیش که قبل ریلیز آلتیمت میزدم

نه چیزی نمیشه! 1 اینکه بازی از دیروز از طریق early access دست ملته و دارن بازی میکنن!
2 اینکه من از فیفا 11 به اینور همیشه قبل ریلیز بازی کردم بن هم نشدم! سال پیش که قبل ریلیز آلتیمت میزدم

خوب دوست عزیز شانسیه بن شدن ولی با بازی کزدن قبل از ریلیز رسمی خطر بن شدنو افزایش میدی چون کاملا تعداد کسایی که قبل از عرضه رسمی بازی میکنن مشخصه و احتمال بن شدن بالا میره از دوستای من خیلی ها سر این قضیه بن شدن. ارزش نداره بخاطر 2 روز زودتر بازی کردن برای همیشه از لایو خداحافظی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or