LiverBarca
کاربر سایت
بایرن رو که عجیب قوی کردن و غول ساختنش!ولی به اورالهات نناز:d،بزار بازی بیاد بیا لایو با لیورپول 4 ستاره 6 تاییت میکنم!!!:dاین یه مورد قول میدم شما بازی کنی نسخه اصلیو راضیت میکنه بازی تو شب تو ورزشگاه الیانز ارنا خارقالعادس نور پردازی واقعا عالیه بهترین فیفا که تجربه میکنید تو این قضیه قول میدم.عوضش تو روز به دلچسبی شب نیست حقیقتش تو روز زیادم بازی نکردم اما شبش خیلی خوبه.خیلی زود با بازی خو میگرید شوتا عجیب غریب خوب شده بیشترش گله اما میتونید جلوش بگیرید با دروازبان نه اما با یه دفاع تیمی میتونید مانع شوت کردن حریف بشید تو کارا تیمی خیلی خوب شده.الان به قدری زود با بازی خو گرفتم که انگار سالهاست بازیش میکنم.یه نکته خیلی مهمه اگر تمرکز تیمیتون حفظ نکنید بازی با هر نتیجه ای که جلو باشین از دست میدین من دوبار ۴=۰ از پسر عمم جلو افتادم اما یه زره که شل گرفتم بازی تو یه ربع اخر ۴=۴ مساوی شد .به جرعت میگم این بایرن مونیخ فیفا۱۴ قویترین بایرنه کله فیفا هاست واقعا رو دستمه گرچه اولش سخت بود برام با ترکیب ۴-۱-۴-۱ اولیش کنار بیام.منکه دارم باهاش زندگی میکنم
با اینکه تا حالا با دفاع تاکتیکال بازی نکردم و حتی به جز 11 pc انلاین هم بازی نکردم ولی بازم میبرمت!!!:d
لایو هستی دیگه؟