FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این یه مورد قول میدم شما بازی کنی نسخه اصلیو راضیت میکنه بازی تو شب تو ورزشگاه الیانز ارنا خارقالعادس نور پردازی واقعا عالیه بهترین فیفا که تجربه میکنید تو این قضیه قول میدم.عوضش تو روز به دلچسبی شب نیست حقیقتش تو روز زیادم بازی نکردم اما شبش خیلی خوبه.خیلی زود با بازی خو میگرید شوتا عجیب غریب خوب شده بیشترش گله اما میتونید جلوش بگیرید با دروازبان نه اما با یه دفاع تیمی میتونید مانع شوت کردن حریف بشید تو کارا تیمی خیلی خوب شده.الان به قدری زود با بازی خو گرفتم که انگار سالهاست بازیش میکنم.یه نکته خیلی مهمه اگر تمرکز تیمیتون حفظ نکنید بازی با هر نتیجه ای که جلو باشین از دست میدین من دوبار ۴=۰ از پسر عمم جلو افتادم اما یه زره که شل گرفتم بازی تو یه ربع اخر ۴=۴ مساوی شد .به جرعت میگم این بایرن مونیخ فیفا۱۴ قویترین بایرنه کله فیفا هاست واقعا رو دستمه گرچه اولش سخت بود برام با ترکیب ۴-۱-۴-۱ اولیش کنار بیام.منکه دارم باهاش زندگی میکنم
بایرن رو که عجیب قوی کردن و غول ساختنش!ولی به اورالهات نناز:d،بزار بازی بیاد بیا لایو با لیورپول 4 ستاره 6 تاییت میکنم!!!:d
با اینکه تا حالا با دفاع تاکتیکال بازی نکردم و حتی به جز 11 pc انلاین هم بازی نکردم ولی بازم میبرمت!!!:d
لایو هستی دیگه؟

بایرن رو که عجیب قوی کردن و غول ساختنش!ولی به اورالهات نناز:d،بزار بازی بیاد بیا لایو با لیورپول 4 ستاره 6 تاییت میکنم!!!:dبا اینکه تا حالا با دفاع تاکتیکال بازی نکردم و حتی به جز 11 pc انلاین هم بازی نکردم ولی بازم میبرمت!!!:dلایو هستی دیگه؟
نه منظورم اورال نیست اتفاقا اورالاش خیلی تخیلی بالا نیست که هیچ به بعضی بازیکنا مثله لام کروس نوئر هیچی اضافه نشده بقیه هم نهایت یه شماره نصبت به ساله پیش پیشرفت داشتن.من بیشتر کاره تیمی و ترکیبش مد نظرمه تو تمامه نقاط کلیدیه زمین بازیکن هست اگر حواست جمع کنی تیم حریف اصلا صاحب توپ نمیتونه بشه چه برسه موقعیت بسازه.کارا ترکیبی خیلی بهتر شده.مخصوصا اگر برید قسمت کاستوم تاکتیک سه تا گزینس دوتا اولی رو از اورگونایز به فری فورم تغییر بدید گزینه سومم کاور بکنیدش افساید گیری.اونوقت برید تو بازی ببینید چی میشه با این ترکیب.حقیقتش من نه لایو وصل شدم نه پی اس ان.شهرمون ای دی اس ال داره اما منطقه ای که ما هستیم مخابراتش هنوز خدمات اینترنت نمیتونه بده خیلیم پیگیر بودم جواب درستیم بهم ندادن.وگرنه خیلی دوست داشتم با شماهم بازی کنم ببینم چند چندیم اینجا افلاین با دوستامون میزنیم نتایج هم ثبت میکنیم.

نقل و انتقالات چطوره؟
تمام نقل و انتقالات انجام شده جز اون چندتایی که تو اخرین روزا انجام شده.مثلا بواتنگ تو شالکه.فقط این ۴ نفر اوزیل بیل کاکا فلینی تو تیمایه جدیدشون نیستن که یا وصل میشید اسکواد جدید دانلود میکنید یا هم خودتون افلاین میتونید انجامش بدین این ۴نفر جابه جا کنید

تمام نقل و انتقالات انجام شده جز اون چندتایی که تو اخرین روزا انجام شده.مثلا بواتنگ تو شالکه.فقط این ۴ نفر اوزیل بیل کاکا فلینی تو تیمایه جدیدشون نیستن که یا وصل میشید اسکواد جدید دانلود میکنید یا هم خودتون افلاین میتونید انجامش بدین این ۴نفر جابه جا کنید
از این حرف شما من اینطور استنباط میکنم که ددلاین دی کلا نقل و انتقالاتش انجام نشده!! اگر اینطور باشه جا داره تمامی اعضای تیم سازنده یکی یه بیل خاک مرغوب تو سرشون بریزن!

از این حرف شما من اینطور استنباط میکنم که ددلاین دی کلا نقل و انتقالاتش انجام نشده!! اگر اینطور باشه جا داره تمامی اعضای تیم سازنده یکی یه بیل خاک مرغوب تو سرشون بریزن!
بازی خیلی آشغاله میگن ...حتی سن بازیکنا رو هم آپدیت نکردن ... اوزیل 23 سالشه هنوز ...
کلا تموم شد رفت این نسل

نوید جان وزن توپ و فیزیک بازیکنا چظور شدن؟ هنوزم شل و ولن یا سنگین تر شدن؟ چرخش بازیکنان تکنیکی مثل ریبری با توپ هنوزم تخیلی وخیلی سریعه یا کند تر شده؟ (روی گیم اسپید نرمال)

بازی خیلی آشغاله میگن ...حتی سن بازیکنا رو هم آپدیت نکردن ... اوزیل 23 سالشه هنوز ...
کلا تموم شد رفت این نسل
این حرفارو از کجا میاری علیرضا؟ هرجا میرم اونایی که بازیش کردن خوب میگنو تعریف میکنن! اروپاییهایی که بازی دستشونه شدیدا راضی بودن مشکلات و باگهای دمو هم کلا درست شده! شوتا هم دیگه زرتی گل نمیشه پاسا راحت تر شده سانترا همه گل نمیشه و...

کلا تموم شد رفت این نسل

کلا Suqad چیز مهمی نیست ، چون هر هفته آپدیت میشه ، اینجوری هم که شما ایراد میگیرید نقص بازی رو نشون نمیده.

کلا تموم شد رفت این نسل

این دوستمون چون هنوز باری نیومده و نتونسته بازی کنه بهش فشار اومده داره اینطوری میگه
البته ما هم دسته کمی ازش نداریم :d

نوید جان وزن توپ و فیزیک بازیکنا چظور شدن؟ هنوزم شل و ولن یا سنگین تر شدن؟ چرخش بازیکنان تکنیکی مثل ریبری با توپ هنوزم تخیلی وخیلی سریعه یا کند تر شده؟ (روی گیم اسپید نرمال)
داداش نمیدونم شما دمویه۱۴ بازی کردید؟من نصبت به دمو حرفام میگم.من فقط تنها شکم رو توپه نصبت به ۱۳ که خیلی بهتر و سنگینتر شده اما نصبت به دمو شک دارم نه اینکه بد شده باشه ها اینقدر اسیر گیمپلیش بشین که به چشمتون این چیزا نمیبینه.اما کنترل بازیکنا میتونم ساعتا روش بحث کنم نسبت به دمو ۱۸۰ درجه تفاوت داره کنترلشون به سه دسته تقسیم میکنم حالت اول همون حرکت دادن انالوگه چپه اگر بازیکنی با سرعت به سمتتون بیاد راحت با این حرکت جاش بزارید توپ اصلا به پاتون چسبیده نیست وقتی دور میزنید توپ ۹۹درصد از دست میدین.حالت دوم کنترل توپ با دکمه استوپه که من گزاشتمش رو L2 اینکار تو محوطه که خیلی شلوقه یا وقتی بخواید بچرخید بزنید خیلی کارامد مخصوصا با بازیکنایی مثله ریبری یا مسی بقدری زیبا کار میکنن من خیلی وقتا اشک دفاع در میارم مخصوصا اگر کسی با سرعت به سمتتون بیاد شما پشتتون بهش باشه توپ دستتون باشه کافیه L2 بگیرید بچرخید اگه ریبری یا مسی باشن به راحتی میچرخن بازیکن جا میمونه.حالت سوم حرکت با بازیکنایه سرعتیه میخوام باگه فیفاهایه قبلی یعنی اباته مثال بزنم که سرعتش خودتون دیدید اگر سرعت بگیرید کنار یکی مثله باستین حرکت کنید که سرعت زیادی نداره توپ به راحتی میگیره اما وقتی انالوگ راست یه تیک میزنی توپ میندازه جلو استارت بزنی به راحتی رد میشی.درواقع سرعت بازیکن با حمل توپ نصف حالتیه که توپ نداره .اینجا بازیکنایه سرعتی به کارت میان.قول میدم لذت ببرید من اصلا نتونستم با دمو درست بازیکنم اما نسخه اصلی خیلی خوب دستم امد.البته همه این تجربیاتم بازی بایوزر نه سی پیو. البته بازی اشکالاتیم داره که خودتون انشالله تا سه روز دیگه دستتون رسید میبینید نمیخوام ذهنتون الکی خراب کنم

کلا تموم شد رفت این نسل
درکت میکنم علیرضا من خودمم الان بخاطر لیک نشدن بازی دوست دارم وسط این تاپیک عربده کشی کنم:d با یه اپدیت حل میشه بابا حرص خوردن نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or